Nærkontakt med bjørner

Hvor er vi i dagens videoquiz?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| Vet du hvor i landet vi er i dag kan du bli med i trekningen om en weekend på Rica Hotel Bodø for en familie med to voksne og tre barn.

Premien inkluderer også en familiebillett til Saltstraumen med Bodø Sightseeing, leiebil fra Budget Bilutleie, inngang til Norsk Luftfartsmuseum samt golfopplevelse hos Salten Golfklubb. Verdien på premien er ca 7 000 kr, og den må benyttes innen 15. august 2009.

Alle som er med i konkurransen er også automatisk med i trekningen av hovedpremien som er en full aktivitetshelg for 2 voksne og 2 barn (eller 4 voksne) i Røros. Premien inkluderer 4 netters opphold på Røros Hotell og i Vingelen nasjonalparklandsby , samt flybilletter tur/retur Oslo og leiebil i 3 dager.

Aktiviteter som står på menyen er guidet ridetur, hundekjøring på barmark, villreinsafari, ørretfiske og mer! Verdi på premien er ca 27 000 kr.

OPPLEV BODØ:  Blir du vinneren av dagens videoquiz kan du reise til Bodø med hele familien. Foto: Ernst Furuhatt.
OPPLEV BODØ: Blir du vinneren av dagens videoquiz kan du reise til Bodø med hele familien. Foto: Ernst Furuhatt. Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer