Norwegian legger ned billigkampanje i Danmark

Konkurrenten kjøpte opp alle 1 kr. billettene.

AVSLUTTER KAMPANJE: Flyselskapet Norwegian og administrerende direktør Bjørn Kjos dropper sin danske billigkampanje etter mange falske billettkjøp. Foto: SCANPIX
AVSLUTTER KAMPANJE: Flyselskapet Norwegian og administrerende direktør Bjørn Kjos dropper sin danske billigkampanje etter mange falske billettkjøp. Foto: SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

|||Flyselskapet Norwegian har fått nok av falske billettkjøp på ruten mellom København og Karup på Jylland, og avlyser derfor hele 1-kroneskampanjen.

Norwegian hadde planer om å forlenge 1-kronestilbudet ved utgangen av uken, men ser seg nå nødt til å droppe prosjektet.

- Vi må droppe å forlenge kampanjen, og det beklager vi veldig, sier kommunikasjonsdirektør Anne-Sissel Skånvik i Norwegian til Business.dk.

Det var forrige helg at Norwegian lanserte åpningstilbud på den nye ruten, til en pris på 1 krone én vei, eksklusive avgifter.

Mandag formiddag var alle de 3 000 billettene solgt. Norwegian fattet mistanke da mange av passasjerene aldri dukket opp.

Det viste seg at flere av billettene ble på navn som Bjørn Kjos (Norwegian-sjefen) og Anders And (Donald Duck på dansk).

Mange av disse bestillingene ble foretatt av ansatte i Norwegians konkurrent Cimber Sterling.

Det samme gjentok seg også tirsdag.

Når kampanjen nå avlyses, henvises det til at det onsdag ble oppdaget enda flere falske billettkjøp. Denne gang kan de ikke knyttes til Cimber Sterling, skriver DN.no.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer