118 MØTTE IKKE OPP: På Norwegians første avgang fra Kastrup i dag var det hele 118 passasjerer som ikke møtte opp. Etter alt å dømme var det fordi konkurrenten Cimber Sterling har kjøpt opp hauger av Norwegians billigbilletter. Arkivfoto: Hans Arne Vedlog/Dagbladet.
118 MØTTE IKKE OPP: På Norwegians første avgang fra Kastrup i dag var det hele 118 passasjerer som ikke møtte opp. Etter alt å dømme var det fordi konkurrenten Cimber Sterling har kjøpt opp hauger av Norwegians billigbilletter. Arkivfoto: Hans Arne Vedlog/Dagbladet.Vis mer

Norwegian rundlurt i Danmark

Konkurrent kjøpte opp billigbillettene.

||| Flyselskapet Norwegian ser ut til å ha blitt rundlurt av sin danske konkurrent Cimber Sterling, melder Finansavisen.
Konkurrenten tømte markedet for Norwegians billigbilletter til én krone stykket, som ble lagt ut for salg for i helgen for danske avganger.

Norwegian oppdaget billettkuppet i går, da det første flyet stod klar for avgang på Kastrup.

Avgangen hadde 118 «no show», eller passasjerer som ikke møtte opp til reisen, opplyser Anne-Sissel Skånvik, kommunikasjonsdirektør i Norwegian.

- Vi ble sjokkert da de navn som stod oppført som eiere av kredittkortene, var personer i Cimber Sterlings administrasjon og ledelse, sier Skånvik til Finansavisen.

Flere av billettene skal ha blitt bestilt under falske passasjernavn, ifølge avisen.

(Dagbladet.no)