Opplev vinter-OL på nært hold

I morgen er det ett år til norske idrettsutøvere jakter OL-gull igjen. Du kan være med på festen i Vancouver, men fort deg. Billettene er snart utsolgt.

VINTERIDRETTENS VAKRESTE EVENTYR:  Å oppleve en OL-konkurranse er en opplevelse man husker lenge. Her fra OL i Torino i 2006. Foto: KAI PFAFFENBAC/REUTERS/SCANPIX
VINTERIDRETTENS VAKRESTE EVENTYR: Å oppleve en OL-konkurranse er en opplevelse man husker lenge. Her fra OL i Torino i 2006. Foto: KAI PFAFFENBAC/REUTERS/SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): 12. februar 2010 tennes OL-ilden i Vancouver.

Vertsnasjonen Canada arrangerer OL for tredje gang og det er ventet fulle tribuner, i motsetning til det noe glisne oppmøtet i italienske Torino i 2006.

Norges Olympiske Komité har fått en kvote på 800 billetter til nordmenn som vil se OL på nært hold, men denne kan bli utvidet etter at Norge kvalifiserte seg til hockey-OL sist helg.

Stor pågang- Vi har allerede fått flere henvendelser om billetter til de norske ishockeykampene etter at Norge fikk være med. Vi tar imot forespørsler og melder dette videre til arrangørene, sier Anne Kristiansen, leder for gruppeavdelingen til American Express Business Travel. Selskapet har enerett på å selge den norske kvoten med OL-billetter.

Det er noen hundre billetter igjen, mest til langrenn- og skiskyting i Whistler. I sommer legges restbilletter ut for salg, så om man melder sin interesse kan man få tak i billetter som nå er utsolgt. I tillegg kan man kjøpe billetter fra andre lands offisielle billettkontor eller tegne seg på venteliste på OL-arrangørenes egen nettside.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer