På skattejakt i Kongeparken

Ønsker går i oppfyllelse i Vestlandets største familiepark.

GULLGRAVENDE PRINSESSE: Sanna (2) og mamma Marita Figenscou har funnet gull i Kongeparken. - Den skal vi bytte mot ekte gullpenger, forteller Sanna fornøyd. Foto: Line Brustad
GULLGRAVENDE PRINSESSE: Sanna (2) og mamma Marita Figenscou har funnet gull i Kongeparken. - Den skal vi bytte mot ekte gullpenger, forteller Sanna fornøyd. Foto: Line Brustad Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

KONGEPARKEN (Dagbladet): —Jeg fant en gull! Sanna (2) strekker handa fram mot mamma Marita Figenscou og viser stolt frem den lille skatten.

—Oj, så flott! Kanskje vi skal gå og levere den, så kan vi få noe for den, foreslår mamma.

De to jentene har hatt en opplevelsesrik dag sammen i Kongeparken. Sanna har fått prinsessekrone av mamma, hun har ridd på hester og kjørt verdens lengste bobbane.

—Også har vi kræsja med båter, sier Sanna smilende.

Magesug

Det er likevel mye i parken de to jentene ikke har fått med seg ennå. Kongeparken i Ålgård utenfor Stavanger er nemlig Vestlandets største familiepark, og det tar tid å tråle seg gjennom den.

Nytt av året er Radiobilbanen, samt karusellene Slottet og Vepsen som begge garanterer et skikkelig magesug. Andre favoritter er bamsefabrikken, der barna får lage sine egne bamser med ekte hjerter i, og naturligvis Freias Sjokoladefabrikk. SjokoladefabrikkSjokoladefabrikken er så populær at man må ha egen billett for å komme inn på omvisning. Her lærer man hvordan sjokoladen lages, hva som finnes i oppskriften, og hvor råvarene kommer fra.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer