<strong>BLE OVERMANNET:</strong> En mann slo seg vrang på en Norwegian-flygning. Tre mann måtte til for å få lagt mannen i bakken.
Foto: Norwegian / SCANPIX

HANDOUT
BLE OVERMANNET: En mann slo seg vrang på en Norwegian-flygning. Tre mann måtte til for å få lagt mannen i bakken. Foto: Norwegian / SCANPIX HANDOUT Vis mer

Passasjer slo seg vrang på Norwegian-fly

Måtte snu og returnere til Bergen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Et Norwegian-fly måtte returnere til Flesland i Bergen etter at en passasjer slo seg vrang torsdag kveld.

Flyet hadde fløyet halvveis til Værnes utenfor Trondheim da pilotene valgte å snu og lande på Flesland igjen. Tre menn måtte til for å få kontroll over mannen i 50-årene.

- Mens de forsøkte å legge ham i bakken, svarte mannen med å bite dem, sier en passasjer til VG Nett.

Norwegian-flyet hadde 138 passasjerer om bord og tok av fra Flesland klokken 20.10. Vel oppe i lufta skjedde den dramatiske hendelsen.

- Jeg kan bekrefte at en person slo seg fullstendig vrang om bord. Han ropte, skrek og fektet med armene. Vi måtte ha hjelp fra andre passasjerer for å få roet ham ned, sier informasjonsdirektør Anne Grete Ellingsen i Norwegian.

Den lettere berusede mannen ble pågrepet av flere politimenn da flyet landet.

- Han må tilbringe natten i arresten, vil få en klekkelig bot og risikerer å måtte dekke flyselskapets ekstrakostnader med returen, sier politioverbetjent Helge Laastad ved Fana politistasjon til Bergens Tidendes nettutgave.

Politiet tror bergenseren kan ha blitt skremt av et lynnedslag i flyet.

- Under flyturen skal et lyn ha slått ned i flyet. En teori er at mannen ble redd og fikk panikk, sier operasjonsleder Jan Steimler i Hordaland politidistrikt til VG Nett.


(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer