Se flere av prosjektene til Westerdals her.
Maten i India er sterk! Veldig sterk!
Men mennene som spiser den er sterkere!
Restaurantene som serverer den er vennlige, bedagelige og behagelige. Man kan si mangt om maten her. Noen vil kanskje si at tendensen er litt uhygienisk. Man kan få litt nervøs mage.
Kanskje salaten er vasket i springvann, kokken svetter litt oppi gryten, servitøren bærer glassene med fingrene godt nedenfor og innenfor stedet der dine lepper skal plantes?
Legg slike tanker fra deg med en eneste gang.
De eneste som blir syke i India er de som går og er bekymret for å bli syke. Og de som spiser på de billige stedene, de som ikke vasker seg på hendene, de som spiser grønnsaker og de som spiser kjøtt.
Derfor spiser vi litt dyrt, NOK 140 for fire personer. Fotografen var sulten, han også.
Det viktigste er likevel å ha troen på at du tåler parasitter, bakterier og virus litt bedre enn alle andre. På den måten kan du rett og slett styre kroppen til å holde seg frisk.
Men syk blir du uansett, før eller siden. Så du kan like godt bare overse alle velmenende råd og bare bli syk, først som sist.
For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn
Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.
Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.
Gå til innlogging medVi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.
Vi bryr oss om ditt personvern
Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.
Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger