Singel-reiser er den nye trenden

Det nærmer seg årets store begivenhet innen norsk reiseliv, reiselivsmessa på Lillestrøm. En av årets trender er reiser for enslige - til blant annet eventyrøyene Azorene.

FORYNGENDE: Et bad i Ungdomskilden i Furnas på Azorene sies å gjøre deg 20 år yngre. Her gjør Pelle Nilsen fra Oslo og Wenche Homme Pedersen fra Kristiansand et forsøk. I pinsen arrangeres singel-reiser til den magiske øygruppa, midt i Atlanterhavet.  Foto: Eivind Pedersen
FORYNGENDE: Et bad i Ungdomskilden i Furnas på Azorene sies å gjøre deg 20 år yngre. Her gjør Pelle Nilsen fra Oslo og Wenche Homme Pedersen fra Kristiansand et forsøk. I pinsen arrangeres singel-reiser til den magiske øygruppa, midt i Atlanterhavet. Foto: Eivind Pedersen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| Lørdag 16. og søndag 17. januar er messedørene åpne for publikum.

- Ikke sjekketurReiser for single er en ny trend. Selskapet Carpe Diem er Norges største turoperatør på dette feltet og melder om rekordstor interesse for sine turer. I fjor reiste neste 1.000 single på slike turer.- Dette er ingen sjekketurer for 20-åringer. Deltakerne er voksne, ressurssterke mennesker og erfaringen viser at både 30-åringer så vel som spreke pensjonister trives godt i samme gruppe. Det er ikke alderen, men innstillingen som teller. Av og til finner noen likevel tonen, og det er jo hyggelig, sier daglig leder Gro Husmo.

Tillegg for enkeltrom!En av selskapets reiser har avreise fra Norge pinseaften. Da går turen til tre av øyene i øygruppen Azorene, midt i Atlanterhavet. Her blir det mulighet til å nyte spesialiteten cozido, som er mat tilberedt i varme kilder i kraterbyen Furnas.Turen legges også innom vulkanøya Pico, der Portugals høyeste fjell ligger.Returen skjer torsdag 27. mai. Prisen ligger på 16.250 kroner - dersom man bor på dobbeltrom med en annen person. Trass i at selskapet retter seg mot enslige, så kreves det like fullt et tillegg på 1.750 kroner for singel-rom!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer