Når februarkald vind feier over Helgelandskysten er det lite som minner om sommer, turisme og feriegjester. Men hos Malin Arntsen (37) på Klokkergården Gjestegård på øya Rødøya er det full aktivitet, fyr i ovnen, varm kaffe i koppen og tanker og ideer klare til ny sesong. For første gang som medlem av Innovasjon Norges nettverk «Håndplukket», der 15 steder testet av eksperter og skal gi deg de beste ferie- og matopplevelsene landet har å by på.
- En stor ære å få være det eneste stedet i Nordland som er kommet med i prosjektet, sier Malin Arntsen.
Nykommerne. - Prosjektet startet i 2002 og retter seg i førte omgang mot bedriftsmarkedet og har siden da blitt forlenget og utvidet med stadig nye medlemmer. Medlemmer kan være med i prosjektet i inntil fire år, og av de 15 som er håndplukket for 2009-2010 er det 11 nykommere, forteller prosjektleder Anine Røssum Ingul i Innovasjon Norge.
- De Håndplukkede er ekte og autentiske steder der en kan oppleve kultur og norske tradisjoner på en ny og spennende måte. De har alle sin egenart og sjel, og det stilles strenge krav til kvalitet i alle ledd, sier direktør i Innovasjon Norge, Per-Arne Tuftin.
For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn
Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.
Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.
Gå til innlogging medVi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.
Vi bryr oss om ditt personvern
Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.
Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger