Skipper'n lever!

Bare et eget spinatutsalg mangler i Skipper'n-landsbyen.

MED OLIVIA: Popeye's village på Malta er blant barnas favoritter. Der bor Skipper'n og Olivia. Foto: Eivind Pedersen
MED OLIVIA: Popeye's village på Malta er blant barnas favoritter. Der bor Skipper'n og Olivia. Foto: Eivind Pedersen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| POPEYE'S VILLAGE PÅ MALTA (Dagbladet): Ellers er byen autentisk som den var da musikalfilmen "Popeye" ble innspilt i 1980. Fortsatt flyr giftesyke Olivia rundt og forsøker å vinne Skippern's gunst. Men den sterke sjømannen har ennå ikke latt seg lure.

Vi er i en av barnas største favoritter på Malta.

Spennende

Selv om flere av dagens barn ikke har noe sterkt forhold til Skipper'n og hans elleville påfunn på tegnefilm fra svart-hvitt-TV'ens barndom, så synes ungene fortsatt det er spennende å besøke Popeyes Village ved Mellieha Bay, helt nordvest på Malta.

I høysesongen kjøres opptil tolv forskjellige forestillinger rundt omkring i byen. Rollene som Skipper'n og Olivia er har den lokale skuespillerne Lawrence og Charmaine. Med innlevelse og filmaksenter går de helt inn i rollene.

Til Dagbladet forteller de om en overraskende stor interesse for de gamle filmheltene.

—Vi merker stigende interesse for denne fargerike eventyrfiguren, sier Lawrence.

Hans elskede Olivia kommer løpende til og slår hælene sammen i luftige hopp, akkurat slik det gjøres i tegnefilmene. Olivia, alias Charmaine, har ikke et slående likt utseende med Olivia. Hun snakker også som henne — skingrende, nesten litt slitsomt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer