Sonia kjemper for å få delta i OL

I 2012 er kvinneboksing olympisk gren.

Se flere av prosjektene til Westerdals her.

Sonia og Jules kommer fra to forskjellige verdener, men har en felles drøm, - å delta i OL i 2012.

Sonia og hennes boksetrener Jules drømmer om å delta i OL i 2012. Det vil da være det første året De olympiske leker har kvinneboksing som egen gren.

Sonia startet som 19-åring sin boksekarriere på Tiger Boxing Club i Goa, India. Denne klubben drives av den tidligere italienske proffbokseren Fabrizio og hans kone, Daria.

Paret startet bokseklubben for å gi de lokale barna i Goa en mulighet til å drive med sport og selvutvikling, da boksing handler mye om mental styrke.

Bokseklubben gir barna et alternativ til å skape en fremtid. Tiger Boxing club har et stort flerkulturelt miljø, der de indiske og vestlige barna trener sammen.

- Tiger Boxing club skal være et sted der drømmene står i fokus og ikke barnas bakgrunn, sier boksetreneren Jules.

Han kom til Goa i 2001, og har det siste året arbeidet som trener ved Tiger Boxing club. Han er opprinnelig fra Newcastle i England, og har selv lang erfaring med sportsgrenen.

Jules er Sonias boksetrener på Tiger Boxing club. Det er den eneste bokseklubben i Goa, men de har allerede gjort seg bemerket med flere toppboksere.

Sonia har som 24-åring allerede vunnet flere boksemesterskap i India, og hun håper seierne vil lede henne til deltakelse i OL i 2012.

Filmen er ifra boksemesterskapet for kvinner i Erode i India, der Sonia ble mester.