Tør du kjøre denne veien?

Ta vårens reisequiz og vinn premier.

||| I dagens videoquiz skal vi frem til et sted i Norge som er kåret til et av de beste bevarte blant alle Unescos verdensarvsteder.

Her finner du brudesløret, friaren og ørneveien som drar seg ned til en verdenskjent fjord.

Den planetdesigneren Slartibartfast fra boka Hitchhikers guide to the Galaxy vant en pris for de norske fjordene. Mon tro om det var denne fjorden som vant juryens hjerte. Se video og døm selv...

Dagens premie i reisequizzen er et opphold på Quality Spa & Resort i Kragerø. Gavekort på 4 980 kr for 2 personer som inkluderer en overnatting i suite, frokost, middag, 50 min valgfri spa-behandling, inngang til Kragerø Spa, samt en båttur med Kragerø Fjordbåtselskap. Premien er gyldig ut 2009.

Dersom du deltar i hele reisequizzen som går over 15 episoder i mai og juni, er du også med i trekningen av hovedpremien.

Hovedpremien er en full aktivitetshelg for 2 voksne og 2 barn (eller 4 voksne) i Røros. Premien inkluderer 4 netters opphold på Røros Hotell og i Vingelen nasjonalparklandsby, samt flybilletter tur/retur Oslo og leiebil i 3 dager.

Aktiviteter som står på menyen er guidet ridetur, hundekjøring på barmark, villreinsafari, ørretfiske og mer! Verdi på premien er ca 27 000 kr.

VERDENSARV: Stupbratte fjellsider stuper ned i fjorden og bader føttene i omgivelser som er kåret til et av verdens best bevarte.
VERDENSARV: Stupbratte fjellsider stuper ned i fjorden og bader føttene i omgivelser som er kåret til et av verdens best bevarte. Vis mer