- Vannet smaker fisk og lufta er full av det

Alt i Bergen var belemret med fisk, mente britisk turist. Britisk avis med reiseråd for Norge.

VÅGEN I BERGEN I SOLNEDGANG: Vanskelig å motstå postkortvakre Bergen. En surmaget, amerikansk lady som reiste alene her for 119 år siden fant fiskelukten uutholdelig for over 100 år siden. Foto: Bergen Reiselivslag / Willy Haraldsen
VÅGEN I BERGEN I SOLNEDGANG: Vanskelig å motstå postkortvakre Bergen. En surmaget, amerikansk lady som reiste alene her for 119 år siden fant fiskelukten uutholdelig for over 100 år siden. Foto: Bergen Reiselivslag / Willy Haraldsen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Å TA FOR SEG EN UTENLANDSK TURISTGUIDE over Norge kan være en morsom affære.

I den internasjonale turistguiden Lonely Planet er Norge «etter alle slags mål et av de vakreste landene på jorda», klisjevakre Røros er bare en kjapp togtur unna og i Oslo kan du velge og vrake mellom opera i verdensklasse, jazz og indie. Rough Guide går enda lenger, og karakteristerer Trondheim som «genial».

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer