Verdens dyreste

Du må ut med mer enn 200.000 oljekroner for å bli eier av en trillebag fra Henk

Hvis du trodde at Louis Vuitton er det dyreste og mest eksklusive merket innen vesker og kofferter har du ikke hørt om Hollandske Henk.

Det er det ikke så mange andre som har heller. 

Prisene starter på 2100 Euro for en trillebag.

Hos Henk snakkes det kun om det beste av materialer som markedet kan levere. Alt gjøres som «skreddersøm» etter kundens ønsker.

En Henk kan bestilles via internet eller hos noen få parntere i St. Moritz, Paris, Moskva, eller  Burj al Arab hotel i Dubai, for å nevne noen, forteller Claudia Duijn til Dagbladet.

SUPER- MATERIALER
Vi snakker om carbonfiber og metaller som ellers kun brukes i fly og romfartøyer, pluss skinn av beste sort.

Hjulene er utstyrt med støtdempere og kan foldes inn. Tyngdepunktet er plassert slik at trillekofferten kjennes som nesten vektløs. Henk leverer matchende dokumentmapper og du får ditt eget monogram eller firmalogo på alle modellene.

Bare unntaksvis vil du se en reisende med Henk komme om bord i et rutefly. Henkeiere er troende til å ha minst ett privatfly og en økonomi av den sorten hvor nullene ikke telles når man handler.

EKSKLUSIVE FEM
Modellen Travefriend vil bli laget i en Limited Edition med strutseskinn, utstrakt bruk av palladium eller 23,8 karat gull. Det skal bare lages fem slike!

En Henk er derfor en kongelig gave til den reiseglade, - fra en milliardær til en annen.
Og.
Regn med i overkant av tre ukers leveringstid.
 

Verdens dyreste