Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Hjerteslapt

En romantisk komedie med hjertet bokstavelig talt på vandring

Byggeleder Bob Ruelands (David Duchovny) kone dør, men hjertet hennes transplanteres til brystsvake Grace Briggs (Minnie Driver). Riktignok blir hun bedre, men hjertet banker først ordentlig når hun møter _ den sørgende enkemannen Bob.

David Duchovny (X-Files) virker ukomfortabel i sivil. Ikke et øyeblikk tror vi at denne byggelederen kan forskjellen på to-tomms-fire og en vinkelsliper. Han strever som hulkesørgende ektemann, prøver som nyforelsket vims og blir litt liten i pick-up trucken sin.

Minnie Drivers oppdrag ligger i spekteret mellom døende, oppildnet, ulykkelig og spontan. Hun ender pregløst som søt, søt og søt igjen.

Bob og Grace-historien er en ekte «du vet hva som skjer» _ de små paradishoppene av mon-de-får-hverandre er som juks i skolegården å regne.

Debutregissør Bonnie Hunt gir oss tidvise morsomme og søte øyeblikk. Men Hunt har fyllt filmen til randen med mangfoldige filmmeter med kulissescener: De sentimentale go'gubbene med karikert europeisk opphav og venninnen Megans tidsklemte barnerike helvetesfamilie er malt med sirlig pensel. Men her er det Driver og Duchovny som skriker etter noen strøk med dybde, lys og skygge.

Hva er din favoritt romantiske film? - bli med på avstemningen
Hva er din favoritt romantiske film? - bli med på avstemningen Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media