Innhold Innhold

Adams Matkasse rabattkode 2022

Vår vurdering 4/5

Gyldige Adams Matkasse rabattkoder September 2022

De fleste nye rabattkoder hos Adams Matkasse
På torsdagar publiserer Adams Matkasse i gjennomsnitt 21% flere rabattkoder enn resten av dagene.
Mest rabatt hos Adams Matkasse
Onsdagar er dagen med høyest gjennomsnittlig rabatt på tilbud fra Adams Matkasse.

Lignende tilbud

Eksklusiv rabattkode
Beste alternativet til Adams Matkasse basert på sortimentet.
Eksklusiv HelloFresh rabattkode

Spar opptil 1099kr på dine første 4 matkasser!

Utløper 31 Desember
Eksklusiv rabattkode
Eksklusiv HelloFresh rabattkode

Akkurat nå! 30% rabatt på de første 2 matkassene

Utløper 31 Desember
Godt Levert rabattkode

Akkurat nå! Spar opptil 1549kr på dine 4 første matkasser

Utløper om 2 dager
Vis flere lignende tilbud

Om Adams Matkasse

Innholdsfortegnelse

 • 01
  Billige middager med Adams Matkasse rabattkode
 • 02
  Slik får du billige matkasser hos Adams Matkasse
 • 03
  Velg ut middagsretter med Adams Matkasse rabattkode
 • 04
  Slik bruker du Adams Matkasse rabattkode
 • 0
  Vanlige spørsmål
 • Billige middager med Adams Matkasse rabattkode

  Adams Matkasse er et foretak som leverer ferdig komponerte matkasser til sine abonnementer. Det er mesterkokken Adam Bjerck som står bak Adams matkasse, og det er han som lager ukemenyene og velger ut råvarene. Det er veldig mange fordeler med å bli kunde hos Adams Matkasse, men den største fordelen er at du faktisk sparer penger på gode middager sammen med familien. Bruker du en Adams Matkasse rabattkode sparer du enda mere penger på matkassen. 

  Ikke bare sparer du penger, men du vil også spare tid på å få maten levert på døren. Du slipper å bruke tid på å handle, og lure på hva du skal ha til middag. 

 • Slik får du billige matkasser hos Adams Matkasse

  Hos Adams Matkasse vil du alltid spare penger på middager til familien. Det er fordi du kun får med deg de råvarene du trenger for å lage den utvalgte retten, ikke noe mer og ikke noe mindre. Med andre ord sparer du deg for bomkjøp. 

  I tillegg får alle nye kunder hos Adams Matkasse en rabattkode i velkomstgave. Denne rabattkoden gjør at du får hele 300 kr i avslag på din første bestilling av matkasser. 

  Prisene vil også variere etter hvor mange dager i uken du ønsker å få levert matkasser hjem, hvilken matkasse du velger, hvilke retter du plukker ut (noen retter har en tilleggskostnad) og hvor mange som bor i husstanden. 

 • Velg ut middagsretter med Adams Matkasse rabattkode

  Hos Adams Matkasse kan du velge mellom flere ulike matkasser, og Adams Matkasse rabattkode gir deg avslag på alle sammen. Du kan velge Ekspresskassen, og her får du middagsretter som det ikke tar mer enn 15-20 minutter å lage. Inspirasjonskassen gir deg mat som skal by på litt inspirasjon og nytenkning på kjøkkenet. Her kan du få middagsretter du kanskje aldri har hørt om før, med helt nye og spennende ingredienser. 

  Hvis du ikke spiser kjøtt, har Adam satt sammen en egen vegetarkasse og ønsker du 100 % valgfrihet kan du velge kassen som heter Forhåndsvalg. Her kan du plukke og mikse mellom alle rettene som er tilgjengelig i ukesmenyen. 

 • Slik bruker du Adams Matkasse rabattkode

  Det er veldig enkelt å benytte seg av Adams Matkasse rabattkode. Etter at du har valgt ut den matkassen du ønsker å ha pluss rettene i ukesmenyen, legger du inn rabattkoden i et eget felt hvor sluttsummen vises og hvor du kan betale.

Vanlige spørsmål

Fanny Söderlund
Innehållsansvarig
Fanny sørger for at Dagbladet rabattkoder blir oppdatert med relevant og godt innhold for både besøkende og nettbutikker. Hun jobber med SEO og digital kommunikasjon og har studert økonomi og markedsføring ved Stockholm Business School og Berghs School of Communication.

Flere butikker med lignende produkter

Kopier koden / Gå til kassen

 
  Kopier
rabattkode
Koden er kopiert!
Gå til
Fungerte koden?