Innhold Innhold

Adlibris rabattkode 2022

Vår vurdering 5/5

Gyldige Adlibris rabattkoder August 2022

De fleste nye rabattkoder hos Adlibris
På torsdagar publiserer Adlibris i gjennomsnitt 57% flere rabattkoder enn resten av dagene.
Mest rabatt hos Adlibris
Onsdagar er dagen med høyest gjennomsnittlig rabatt på tilbud fra Adlibris.

Lignende tilbud

Beste alternativet til Adlibris basert på sortimentet.
CDON rabattkode

50kr rabatt på din neste bestilling!

Utløper 31 August
Proteinfabrikken rabattkode

Meld deg på nyhetsbrevet og få 15% rabatt!

Utløper 30 September
Bonprix rabattkode

20% rabatt for nye kunder + fri frakt!

Utløper 30 September 2023
Vis flere lignende tilbud

Om Adlibris

Innholdsfortegnelse

 • 01
  Spar penger med en Adlibris rabattkode
 • 02
  Adlibris kampanjer og salg
 • 03
  Stort utvalg av billige bøker og mye mer
 • 04
  Slik bruker du din Adlibris rabattkode
 • 0
  Vanlige spørsmål
 • Spar penger med en Adlibris rabattkode

  Spar penger med en Adlibris rabattkode

  Med en Adlibris rabattkode kan du kjøpe bøker, leker, garn, kontorrekvisita, spill, barneklær, elektronikk og mer til ekstra lave priser. Din aktive rabattkode finner du her hos oss på Dagbladet Rabattkoder, og du aktiverer den i kassen når du er klar for å fullføre og betale for bestillingen din. På denne siden finner du også aktuelle Adlibris kampanjer og salg som senker prisen på kjøpet ditt. Vi anbefaler derfor at du holder deg oppdatert hos oss, slik at du ikke går glipp av gode Adlibris rabatter. Få rabattkoden fra oss og spar penger på kjøpet ditt hos Adlibris i dag!

 • Adlibris kampanjer og salg

  Adlibris kampanjer og salg

  Fra tid til annen hender det at det ikke er noen tilgjengelig Adlibris rabattkode. Du kan likevel gjøre gode kupp. Adlibris har et stort utvalg av blant annet bøker, leker og klær til kvinner, herrer og barn, og de kjører ofte salg hvor du har muligheten til å gjøre noen skikkelig kupp på det du ønsker deg. Alt som er på salg vil du finne i en lenke øverst på nettsiden, så det er veldig enkelt å følge med. Melder du deg på nyhetsbrevet til Adlibris vil du også motta påminnelser når det er salg på utvalgte gjenstander og ting. I nyhetsbrevet vil du også få inspirasjon og tips som bokanbefalinger. Hver uke kan du også delta i kampanjer på deler av utvalget, for eksempel bøker, lydbøker, e-bøker og pocketbøker. Med andre ord, du kan alltid kjøpe bøker til lave priser hos Adlibris. Gå heller ikke glipp av seksjonen med utgående varer der du kan gjøre reelle kupp på produkter i forskjellige kategorier.

 • Stort utvalg av billige bøker og mye mer

  Stort utvalg av billige bøker og mye mer

  Adlibris er i hovedsak kjent for å selge bøker billig, og med en Adlibris rabattkode blir det enda billigere for deg. De har et enormt utvalg av bøker i alle sjangre med over 10 millioner titler i sortimentet sitt. Hos Adlibris kan du benytte din Adlibris rabattkode til å få prisavslag på kokebøker, historiebøker, hobbybøker, romaner og mye mer. Du finner også gode bøker til barn i alle aldre. 

  Selv om mange forbinder Adlibris med bøker, er dette en nettbutikk som selger mye mer. I tillegg til bøker kan du kjøpe smykker, leker, klær, elektronikk og interiør der og til tross for at det aller meste selges til en lav pris der inne allerede kan du få det enda billigere ved å bruke din Adlibris rabattkode.

  Hos Adlibris kan du shoppe fra noen av disse kategoriene:

  • Bøker
  • Baby
  • Interiør
  • Elektronikk
  • Spill
  • Skjønnhet

 • Slik bruker du din Adlibris rabattkode

  Du bruker Adlibris rabattkoden slik du ville brukt alle andre rabattkoder. Når du er ferdig med nettshopping klikker du deg videre til kassen. Du vil oppdage at der du skal legge inn vanlig informasjon som personlig informasjon og betalingsmetode, vil det også være et felt for rabattkoder. Når du har skrevet inn koden og aktivert den, vil summen du skal betale bli mindre.

Vanlige spørsmål

Pontus Wiehager
Produktsjef
Pontus er produktsjef for Dagbladet Rabattkoder som betyr at jeg er ansvarlig for både utseendet og innholdet på nettstedet. Jeg elsker en god rabattkode og kjøper i utgangspunktet aldri til full pris.

Flere butikker med lignende produkter

Se flere butikker

Kopier koden / Gå til kassen

 
  Kopier
rabattkode
Koden er kopiert!
Gå til
Fungerte koden?