Innhold Innhold

Aimn rabattkode 2021

Er du en person som er glad i å trene og være aktiv, men synes sportsklærne er kjedelige og uinspirerende? Da vil du elske Aim'n, som designer nydelige sportsklær til damer. Du vil helt klart også digge din Aim'n rabattkode som gir deg ekstra gode priser på dine nye sportsklær.Hos Aim'n skal sportsklær være funksjonelle, fine og føles behagelige på kroppen. Du finner lekre tights, sportsundertøy, sko og topper som er designet for aktive kvinner, og du kan bruke din Aim'n rabattkode på hele sortimentet. Du finner din rabattkode her, og du aktiverer den i kassen før du betaler.

Gyldige Aimn rabattkoder Oktober 2021

0 aktive rabattkoder hos Aimn akkurat nå.

Eksklusiv rabattkode
Beste alternativet til Aimn basert på sortimentet.
Eksklusiv Homeroom rabattkode

15% rabatt med eksklusiv rabattkode!

Utløper om 2 dager
Eksklusiv rabattkode
Eksklusiv Extra Optical rabattkode

Eksklusiv rabattkode gir 15% rabatt på Ray-Ban briller med styrke!

Utløper om 2 dager
Eksklusiv rabattkode
Eksklusiv Amor.no rabattkode

Eksklusiv! 20% rabatt på ALLE ordinære lagervarer

Utløper 31 Oktober
Vis flere lignende tilbud
30 Juni
50%
Siste aktive rabattkode
Aimn har sjelden aktive rabattkoder, sist var 30 Juni. Aimn har i gjennomsnitt 5 rabattkoder per år, det är 38% hva lignende butikker har. Siste Aimn hadde en rabattkode ga den 50% rabatt og jobbet ut fra det 3 Juni og fortsatte under 392 dager.
De fleste nye rabattkoder hos Aimn
På onsdagar publiserer Aimn i gjennomsnitt 23% flere rabattkoder enn resten av dagene.
Mest rabatt hos Aimn
Lørdagar er dagen med høyest gjennomsnittlig rabatt på tilbud fra Aimn.

Om Aimn

Innholdsfortegnelse

 • 01
  Bli treningsklar med produkter fra Aim’n
 • 02
  Start din treningsreise i dag med Aim’n rabattkode
 • 03
  Slik bruker du din Aim’n rabattkode
 • 04
  Få eksklusive tilbud i Aim’n nyhetsbrev
 • 0
  Vanlige spørsmål
 • Bli treningsklar med produkter fra Aim’n

  Aim’n er en nettbutikk som selger treningsklær til damer. Nettbutikken ble skapt av to grundere som syntes at treningstøy til damer var for kjedelig og uinspirerende. På Aim’n kan du derfor kjøpe treningstøy som er like inspirerende og flotte som de er komfortable og funksjonelle, og med en Aim’n rabattkode sparer du penger på ditt kjøp.

  Bruker du din Aim’n rabattkode får du en rabattert pris på treningstøy fra ulike kolleksjoner. De har nylig gitt ut en Go Wild kolleksjon som passer til alle kvinner som elsker å gi jernet når de er ute og trener. Generelt finner du fargerike og flotte topper, tights, jakker og sko som egner seg til yoga, løping, surfing og en god gammeldags treningsøkt. Hos Aim’n kan du handle fra disse kategoriene:

  • Shop
  • Go Wild
  • Nyheter
  • Salg

 • Start din treningsreise i dag med Aim’n rabattkode

  Det er viktig å ha riktige klær og sko som egner seg for trening når du skal trene ute eller inne på et senter, men det betyr ikke at treningsklærne trenger å være kjedelige. Hos Aim’n kan du bruke din Aim’n rabattkode til å kjøpe inspirerende treningstøy til en lavere pris og begynne din treningsreise i dag. Hos Aim’n finner du treningsklær som er designet av gründerene bak, men du kan velge mellom noen av disse kolleksjonene:

  • Go Wild
  • Khaki
  • Ocean Washed 
  • Black Rapid

 • Slik bruker du din Aim’n rabattkode

  Det er ikke noe problem å få glede av en Aim’n rabattkode. Alt det du trenger å gjøre er å handle som normalt inne på nettbutikken, og før du bekrefter bestillingen din i kassen, legger du inn rabattkoden i et eget felt. Da kan du selv se hvor mye du sparer med rabattkoden, også er det bare å vente spent på at varene skal komme hjem til deg slik at du kan begynne å trene i ditt nye utstyr.

 • Få eksklusive tilbud i Aim’n nyhetsbrev

  Abonnerer du på nyhetsbrev fra Aim’n vil du motta spennende nyheter og eksklusive tilbud rett i innboksen din. Med så mye fint som Aim’n tilbyr vil du ikke gå glipp av noe, og med eksklusive tilbud vil du få muligheten til å gjøre noen skikkelige kupp til deg selv eller til noen andre som fortjener det. I nyhetsbrevene vil du også få nyss om nye kolleksjoner som kommer. 

Vanlige spørsmål

 • 1. 💵 Hvilken Aimn rabattkoder er gjeldende akkurat nå?

  Spar penger på kjøpet med nedenstående Aimn rabattkoder og tilbud:

  • 2. ✅ Hvor mange Aimn rabattkoder og tilbud er aktuelle akkurat nå?

   Akkurat nå er det 0 aktive tilbud på Aimn.
   Spar penger i Oktober 2021 - Hos oss finner du alltid de beste rabattkodene.

  • 3. Hvor lang tid tar leveransen fra Aim’n?

   Aim’n pakker bestillingen din og sender den så raskt som mulig, men leveringstidene vil også bli påvirket av transportørene. Etter at bestillingen din er sendt kan du forvente at du vil motta varene i løpet av fem-femten virkedager. Du kan få dem tilsendt hjem eller hente dem selv på et hentested.

  • 4. Hva koster frakten hos Aim’n?

   Aim’n opererer med en fast fraktkostnad, men bestiller du treningstøy for en viss sum er frakten inkludert i bestillingen din. Skulle du trenge å returnere varene må du selv dekke opp fraktkostnadene dette medfører.

  • 5. Hvordan kommer jeg i kontakt med Aim’n kundeservice?

   Skulle du ha behov for å komme i kontakt med Aim’n sitt kundeservice kan du ta kontakt via e-post. De kan også svare på spørsmål angående din aktive Aim’n rabattkode. Vær oppmerksom at du vil motta svar på svensk eller engelsk, og at det kan ta 48 timer før du mottar svar. Aim’n har også en FAQ-side.

  Danny Meiri
  Skribent
  Danny har lang erfaring med netthandel og digital markedsføring og er en av forfatterne på Expressen rabattkoder. Han er også prosjektleder for norske Dagbladet rabattkoder.

  Flere butikker med lignende produkter

  Se flere butikker

  Kopier koden / Gå til kassen

   
    Kopier
  rabattkode
  Koden er kopiert!
  Gå til
  Fungerte koden?