Innhold Innhold

Animail rabattkode 2021

Alle vet at kjæledyrene fortjener det beste av det beste, og derfor får du en Animail rabattkode som du kan benytte til å kjøpe det aller beste til ditt kjæledyr til en ekstra hyggelig pris. Hos Animail finner du en mengde produkter og utstyr til katter, hunder, kaniner, gnagere, fugler, fisk og reptiler.Animail kan dekke alle dine kjæledyrs behov og ønsker enten det er snakk om leker, mat, utstyr eller treningshindre. Skulle dyret bli sykt eller skadet, finner du også et stort hjemmeapotek hos Animail som gjør at kjæledyret ditt fort vil bli friskt igjen. Du kan bruke din Animail rabattkode på alt det Animail tilbyr, og du får din rabattkode her. For å få utbytte av den aktiverer du den i kassen før du betaler.

Gyldige Animail rabattkoder Oktober 2021

Lignende tilbud

Eksklusiv rabattkode
Beste alternativet til Animail basert på sortimentet.
Eksklusiv Amor.no rabattkode

Eksklusiv! 20% rabatt på ALLE ordinære lagervarer

Utløper 31 Oktober
Proteinfabrikken rabattkode

Meld deg på nyhetsbrevet og få 15% rabatt!

Utløper 30 September 2022
Skistart rabattkode

Akkurat nå! 15% rabatt på et kjøp

Utløper 28 Mai 2022
Vis flere lignende tilbud
De fleste nye rabattkoder hos Animail
På torsdagar publiserer Animail i gjennomsnitt 14% flere rabattkoder enn resten av dagene.
Mest rabatt hos Animail
Torsdagar er dagen med høyest gjennomsnittlig rabatt på tilbud fra Animail.

Om Animail

Innholdsfortegnelse

 • 01
  Gi kjæledyrene dine det aller beste med Animail rabattkode
 • 02
  Ha dyremedisin klar med Animail rabattkode
 • 03
  Slik bruker du din Animail rabattkode
 • 04
  Få rabatt på hundemat
 • 0
  Vanlige spørsmål
 • Gi kjæledyrene dine det aller beste med Animail rabattkode

  Skal du kjøpe en hund eller har du en hund, er det mye utstyr som skal være i hus. Alt fra mat, seng, bånd, stelleprodukter og leker. Alt dette kan du kjøpe med din Animail rabattkode, slik at du sparer litt penger på kjøpet ditt. Har du en hund som du ønsker å begynne å trene agility med, finner du også nødvendige og riktige treningshindre hos Animail. Hvis du har en fugl, kan du også finne en mengde kule bur hos Animail som gir mye rom til kjæledyret ditt.

  Animail er en nettbasert dyrebutikk som selger en mengde kvalitetsvarer og produkter til alle mulige kjæledyr. Når du bestiller en vare vil det ta mellom to og fem arbeidsdager før du mottar bestillingen din, og hvis du handler for over et spesifikt beløp får du gratis hjemlevering med på kjøpet. Du kan velge mellom flere betalingsmetoder, som blant annet Klarna, og du kan også ha din egen konto hos Animail.

 • Ha dyremedisin klar med Animail rabattkode

  Det kan skje ting med kjæledyret ditt, og derfor lønner det seg alltid å ha enkel tilgang på standard dyremedisiner, slik at du raskt kan hjelpe til om uhellet først er ute. Hos Animail finner du alt du måtte trenge til et trygt og sikkert hjemmeapotek, og med Animail rabattkode blir det billigere for deg å ha et sikkerhetsskrin klart. Innenfor hjemmeapotek-kategorien finner du alt du trenger innen:

  • Sårbehandling
  • Pilleinngiver
  • Krager
  • Førstehjelp
  • Flått og insekter

 • Slik bruker du din Animail rabattkode

  Det er ikke vanskelig å ta i bruk din Animail rabattkode. Du handler som vanlig på nettbutikken og kan bruke så mye tid du vil på å finne alt du vil ha til kjæledyret ditt. Når du er klar til å betale går du til kassen, og der vil du se at det er et eget felt hvor du kan skrive inn rabattkoden. Så fort rabattkoden er registrert vil du se hvor mye du sparer. Deretter er det bare å velge betalingsmetode og bekrefte bestillingen din.

 • Få rabatt på hundemat

  Alle vet at det koster penger å ha kjæledyr, men Animail er opptatt av at det ikke skal koste mer penger enn nødvendig. Derfor får du rabatt på Pro Plan hundemat 12-14 kg fra Purina. Dette er et skikkelig kupp, da dette virkeliger kvalitetsfor som er spesielt utviklet for hunder. I tillegg til at du får rabatt, lønner det seg generelt å kjøpe mat i stor kvanta for da sparer du penger og det varer lenger.

Vanlige spørsmål

 • 1. 💵 Hvilken Animail rabattkoder er gjeldende akkurat nå?

  Spar penger på kjøpet med nedenstående Animail rabattkoder og tilbud:

 • 2. ✅ Hvor mange Animail rabattkoder og tilbud er aktuelle akkurat nå?

  Akkurat nå er det 3 aktive tilbud på Animail.
  Spar penger i Oktober 2021 - Hos oss finner du alltid de beste rabattkodene.

 • 3. Hvor lang tid tar det før jeg får varene fra Animail?

  Animail vet hvor viktig det er at kjæledyret ditt får det du trenger i tide, derfor tilbyr de en svært rask leveranse. Etter at bestillingen din er bekreftet vil det ikke ta mer enn 2-5 virkedager før du har mottatt varene dine. Du får varene dine levert på døren.

 • 4. Hva koster frakten hos Animail?

  Animail opererer med en fast fraktkostnad, men bestiller du varer over en viss sum er frakten inkludert i kjøpet ditt. Skulle du måtte returnere varene vil Animail dekke opp returkostnadene for deg.

 • 5. Hvordan kommer jeg i kontakt med Animail kundeservice?

  Det er veldig enkelt å komme i kontakt med Animail sin kundeservice, også om du lurer på noe angående din Animail rabattkode. Du finner nødvendig informasjon nederst på deres hjemmeside, og du kan både ringe dem og sende e-post. De svarer raskt.

Filip Svensson
Journalist
Filip er en av forfatterne av Expressen-rabattkoder. Han har tidligere jobbet med det redaksjonelle innholdet i forskjellige sammenligningstjenester og som reporter i avisen Enköpings-posten.

Flere butikker med lignende produkter

Se flere butikker

Kopier koden / Gå til kassen

 
  Kopier
rabattkode
Koden er kopiert!
Gå til
Fungerte koden?