Innhold Innhold

Askeladden Navnelapper rabattkode 2022

Leter du etter en Askeladden Navnelapper rabattkode? Vi i Dagbladet rabattkoder har gjort det enkelt for deg å finne de beste rabattene og tilbudene fra Askeladden Navnelapper ved kontinuerlig å oppdatere med gjeldende kampanjer og rabattkoder på denne siden. Med en Askeladden Navnelapper rabattkode kan du kjøpe navnelapper som du kan klistre på alt hva du eier og har. Dette er en billig forsikring for deg som har barn i barnehage- eller skolealder der ting transporteres frem og tilbake. Det er irriterende å miste noe bare fordi noen hadde samme matboks og tok med seg feil boks hjem. Hold øye med her og spar penger på praktiske navnelapper i dag!

Gyldige Askeladden Navnelapper rabattkoder Oktober 2022

Lignende tilbud

Beste alternativet til Askeladden Navnelapper basert på sortimentet.

Salg! Gjør et kupp med opptil 50% rabatt

Utløper 31 Desember 2023

Sjekk ut alle nyhetene her!

Utløper 31 Desember 2023

Her finner du alt mote for gutter!

Utløper 31 Desember 2023
Vis flere lignende tilbud
De fleste nye rabattkoder hos Askeladden Navnelapper
På torsdagar publiserer Askeladden Navnelapper i gjennomsnitt 35% flere rabattkoder enn resten av dagene.
Mest rabatt hos Askeladden Navnelapper
Torsdagar er dagen med høyest gjennomsnittlig rabatt på tilbud fra Askeladden Navnelapper.

Om Askeladden Navnelapper

Innholdsfortegnelse

 • 01
  Ta vare på klærne med Askeladden Navnelapper rabattkode
 • 02
  Slitesterke navnnelapper for alle aldre
 • 03
  Design dine egne navnelapper med Askeladden Navnelapper rabattkode
 • 04
  Slik bruker du din Askeladden Navnelapper rabattkode
 • 05
  Fornøydgaranti hos Askeladden Navnelapper
 • 06
  Hvordan kommer jeg i kontakt med Askeladden Navnelapper kundeservice?
 • 0
  Vanlige spørsmål
 • Ta vare på klærne med Askeladden Navnelapper rabattkode

  Med Askeladden Navnelapper har du en billig forsikring til klærne og tingene dine, og det blir enda billigere med Askeladden Navnelapper rabattkode. Det er alltid lurt å ha navnelapper for da unngår du at tingene dine blir borte ved for eksempel forveksling.

  Har du barn i barnehage eller på skolen er det ekstra viktig å merke klærne og tingene. Barn har det med å miste eller forveksle ting, men er utstyret merket er det lettere for de voksne å levere det tilbake til eierne. Med Askeladden Navnelapper rabattkode kan du kjøpe navnelapper til en lav pris. Askeladden har både minilapper til mindre gjenstander, store navnelapper og strykelapper. Askeladden Navnelapper har navnelapper i alle varianter, og du kan velge et motiv som barnet ditt vil elske. Her er det både klassiske varianter og kjente figurer, og alle kan kjøpes med en Askeladden Navnelapper rabattkode. Du finner hele oversikten over aktive koder her, og så legger du den enkelt inn i riktig felt når du har kommet til kassen og skal betale.

  Dette er kategoriene du kan handle fra:

  • Navnelapper
  • Navnelapper med kjente figurer
  • Minilapper
  • Store navnelapper
  • Strykelapper
  • Reflekser 
  • Veggdekor

 • Slitesterke navnnelapper for alle aldre

  Navnelapper er geniale enten du skal merke klær, matbokser, turutstyr eller annet som ofte fraktes mellom hjem, skole og barnehage. Visste du at det også finnes navnelapper for voksne? Disse er geniale for å merke mobilladeren du tar med på jobben eller verktøyet du ofte låner bort til naboer og gode venner. Tar du en kikk innom den oppdaterte listen over Askeladden Navnelapper rabattkode vil du kunne gjøre et kupp uansett hvor mange navnelapper du måtte trenge.

  Navnelappene er svært slitesterke og tåler både oppvaskmaskin, vaskemaskin og tørketrommel. Ønsker du å synes i mørket, kan du også kjøpe reflekslapper. Askeladden Navnelapper tilbyr gratis frakt, og sender raskt over hele landet. Med en Askeladden Navnelapper rabattkode er du også sikret at handelen din blir så rimelig som mulig enten du bestiller et eller flere sett med navnelapper.

 • Design dine egne navnelapper med Askeladden Navnelapper rabattkode

  Hos Askeladden Navnelapper er det svært enkelt å designe barnas egne navnelapper. Du finner temaer som Peppa Gris, Frost, Disney Prinsesser, Mummi, Ole Brumm, Toy Story, Avengers og mye mer. Du kan også designe navnelappene med kjente figurer som traktorer, dyr, leker og annet morsomt. For å designe navnelappene går du bare inn på det temaet du vil ha, velger figur og farge og skriver inn navn, telefonnummer og adresse. Bruker du din Askeladden Navnelapper rabattkode får du avslag på navnelappene. Du får 120 navnelapper per sett. Temaene du kan velge er:

  • Peppa Gris
  • Sofia den første
  • Mikke mus og venner
  • Biler

 • Slik bruker du din Askeladden Navnelapper rabattkode

  Det kunne ikke vært lettere å benytte seg av din Askeladden Navnelapper rabattkode. Du designer alle de navnelappene du trenger, og når du er klar for å betale legger du inn rabattkoden i kassen før du bekrefter bestillingen din. Da vil du se at navnelappene blir billigere enn hva de opprinnelig var.

 • Fornøydgaranti hos Askeladden Navnelapper

  For Askeladden Navnelapper er fornøyde kunder alt, og de strekker seg langt for at du skal være glad for kjøpet du har gjort hos dem. Derfor gir deg selvfølgelig en fornøydgaranti. Det betyr at om du ikke skulle være fornøyd med navnelappene eller det er noe feil med dem, for eksempel at de faller av, kan du ta kontakt med kundeservicen også vil de hjelpe deg med å få tilsendt helt nye navnelapper. 

 • Hvordan kommer jeg i kontakt med Askeladden Navnelapper kundeservice?

  Nederst på hjemmesiden til Askeladden navnelapper finner du kontaktinformasjonen om du skulle trenge hjelp eller ønsker svar på noen spørsmål, inkludert alt du måtte lure på rundt din Askeladden Navnelapper rabattkode. Du kan alltid ringe eller sende en e-post. De har også en blogg som du kan følge med på. Askeladden navnelapper har i tillegg en FAQ-side med svar på ofte stilte spørsmål. FAQ-siden er den raskeste måten å finne hjelp på. 

Vanlige spørsmål

 • 1. 💵 Hvilken Askeladden Navnelapper rabattkoder er gjeldende akkurat nå?

 • 2. ✅ Hvor mange Askeladden Navnelapper rabattkoder og tilbud er aktuelle akkurat nå?

  Akkurat nå er det 4 aktive tilbud på Askeladden Navnelapper.
  Spar penger i Oktober 2022 - Hos oss finner du alltid de beste rabattkodene.

 • 3. Hvor lang tid tar leveringen fra Askeladden Navnelapper?

  Askeladden Navnelapper reklamerer for lynrask levering, og de holder det de lover. Du mottar en bekreftelse når bestillingen din er mottatt og sendt, og deretter vil det kun ta få virkedager før du får navnelappene levert i din postkasse.

 • 4. Hva koster frakten hos Askeladden Navnelapper?

  Du betaler absolutt ingenting for frakten, uansett hvor liten eller stor bestillingen din er. Det er kun navnelappene du betaler for, og ingen ekstra gebyrer. 

Fanny Söderlund
Innehållsansvarig
Fanny sørger for at Dagbladet rabattkoder blir oppdatert med relevant og godt innhold for både besøkende og nettbutikker. Hun jobber med SEO og digital kommunikasjon og har studert økonomi og markedsføring ved Stockholm Business School og Berghs School of Communication.

Flere butikker med lignende produkter

Kopier koden / Gå til kassen

 
  Kopier
rabattkode
Koden er kopiert!
Gå til
Fungerte koden?