Innhold Innhold

ASOS rabattkode 2022

Vår vurdering 5/5
På denne siden viser vi alle aktive kampanjer og rabattkoder som fungerer ASOS nettbutikk. Du kan også gjøre veldig gode kupp i Asos outlet. Kupp fra populære merker som Topshop, Weekday, Nike, Adidas, Pull & bear og mange flere.

Gyldige ASOS rabattkoder August 2022

De fleste nye rabattkoder hos ASOS
På fredagar publiserer ASOS i gjennomsnitt 58% flere rabattkoder enn resten av dagene.
Mest rabatt hos ASOS
Lørdagar er dagen med høyest gjennomsnittlig rabatt på tilbud fra ASOS.

Lignende tilbud

Eksklusiv rabattkode
Beste alternativet til ASOS basert på sortimentet.
Eksklusiv Smartasaker rabattkode

Eksklusiv rabattkode gir 100kr rabatt på ditt kjøp!

Utløper 31 Desember
Nelly rabattkode

15% rabatt ved registrering av nyhetsbrev!

Utløper 31 Mai 2024
Bubbleroom rabattkode

Bli medlem & få 15% rabatt på første kjøp!

Utløper 30 September
Vis flere lignende tilbud

Om ASOS

Innholdsfortegnelse

 • 01
  Moteklær med rabattkode
 • 02
  Kjøp moteklær til en billigere pris med Asos rabattkode
 • 03
  Kjøp tøffe klær til damer og menn med Asos rabattkode
 • 04
  Forny garderoben med Asos rabattkode
 • 05
  Slik bruker du din Asos rabattkode
 • 06
  Finn inspirasjon i Asos sine sosiale medier
 • 0
  Vanlige spørsmål
 • Moteklær med rabattkode

  Moteklær med rabattkode

  Med Asos rabattkode kan du kjøpe tidsriktige og stilige moteklær til kvinner og menn for en hyggelig pris. Dette er en god nyhet for deg som trenger å oppgradere garderoben din eller som generelt er glad i å shoppe nydelige merkeklær for alle anledninger. Asos tar deg fra hverdag til fest på en stilfull måte.

  Asos har klær til kvinner og menn i alle varianter og til alle anledninger. Innenfor damekategorien finner du kjoler, topper, bukser, undertøy og mye mer. I herrekategorien kan du kjøpe skjorter, jakker, gensere, sko og mye annet spennende, og benytter du deg av Asos rabattkode vil du i tillegg gjøre et skikkelig røverkjøp. Du finner alltid oversikten over aktive rabatter her, og du aktiverer den når du skal betale for bestillingen din i kassen.

  Du vil også finne et lignende tilbud på Bubbleroom, hvor du for øyeblikket får 10% rabatt på kjøpet av mote online.

 • Kjøp moteklær til en billigere pris med Asos rabattkode

  Klær er noe vi kvinner og menn alltid vil trenge uansett om vi skal kose oss hjemme, dra på jobb eller hygge oss på en fest – og de aller fleste elsker å ha en flott garderobe med klær som får oss til å skinne hver dag. Visste du at Asos også har et stort utvalg av sko, smykker og annet tilbehør? Og at de kun tar inn klær og tilbehør fra kjente merker som lover høy kvalitet? Tar du en kikk innom hvilke Asos rabattkoder som gjelder, kan du virkelig gjøre noen gode kupp til garderoben din. Kanskje finner du nye klær som vil gi deg en helt ny stil?

  Hos Asos finner du et stort utvalg av alt du måtte trenge av klær til en fornuftig pris, og med en Asos rabattkode vil handelen bli enda hyggeligere. Asos tilbyr både standard leveranse og ekspressleveranse av varer bestilt til Norge, og du kan velge mellom en rekke betalingsmetoder.


 • Kjøp tøffe klær til damer og menn med Asos rabattkode

  Kjøp tøffe klær til damer og menn med Asos rabattkode

  Asos er mekka for alle moteinteresserte kvinner og menn. Her kan du kjøpe klær av alle varianter, stiler, størrelser og sesonger og du finner i tillegg et stort utvalg av sko, vesker og tilbehør som smykker samt kroppsprodukter. Uansett hva du måtte trenge og ønske deg kan du bruke din Asos rabattkode neste gang du shopper der.

  Det deilige med Asos er at de har et enormt utvalg av moteklær og tilbehør til damer og menn som gjør at du finner alt du måtte trenge. Du kan fornye og oppdatere garderoben din etter enhver sesong og motetrend. Asos er også den perfekte nettbutikken til gaveshopping til familie og venninner, og husk din Asos rabattkode slik at du sparer penger på ditt neste kjøp. Her er noen kategorier du kan handle fra:

  • New in
  • Clothing
  • Shoes
  • Face + Body

 • Forny garderoben med Asos rabattkode

  Det finnes tusen grunner til å handle nye klær fordi vi trenger klær i absolutt alle livets anledninger. Enten vi skal på jobb, ut å reise, kose oss hjemme eller dra på en fest trenger vi klær som passer til anledningen og får oss til å føle oss pene og selvsikre. Det også deilig å kunne fornye garderoben sin med nye farger og stiler, for det kommer noe spennende vært eneste år. Da kommer en Asos rabattkode godt med slik at du kan gjøre et skikkelig kupp på moteklær og tilbehør. Velger du å kjøpe klær herfra finner du kjente merker som:

  • Free People
  • Nike
  • Monki
  • River Island

 • Slik bruker du din Asos rabattkode

  Det kunne ikke vært lettere å få glede av din Asos rabattkode. Alt du gjør er å handle det du ønsker på Asos sin nettbutikk, og når du er klar for å betale legger du inn rabattkoden i kassen før du bekrefter bestillingen din. Da vil du se at summen du opprinnelig skulle ha betalt har endret seg, og det er et eventyrlig syn for alle som elsker å handle klær!

 • Finn inspirasjon i Asos sine sosiale medier

  Finn inspirasjon i Asos sine sosiale medier

  Lurer du på hva du skal ha på deg? Ikke fortvil, fordi Asos gir deg mye herlig inspirasjon gjennom sine sosiale medier kanaler. Der vil du kunne se hvordan du kan kle deg til jobb, fest, helg og se hvordan du kan mikse og matche forskjellige stiler og farger. Du kan også motta inspirasjon samt gode tilbud rett i innboksen din ved å abonnere på Asos sitt nyhetsbrev.

Vanlige spørsmål

 • 1. 💵 Hvilken ASOS rabattkoder er gjeldende akkurat nå?

 • 2. ✅ Hvor mange ASOS rabattkoder og tilbud er aktuelle akkurat nå?

  Akkurat nå er det 1 rabattkoder och 4 tilbud aktiv for ASOS.
  Spar penger i August 2022 - Hos oss finner du alltid de beste rabattkodene.

 • 3. Hvor lang tid tar leveringen fra Asos?

  Asos tilbyr både standard levering og ekspresslevering som vil si at du kan forvente å få varene levert ganske raskt. Innen et par virkedager vil du ha mottatt din bestilling. På Min side kan du enkelt holde øye med bestillingen din, og se når den mest sannsynlig vil ankomme.

 • 4. Hva koster frakten hos Asos?

  Hva du må betale i frakt avhenger av hvilken leveringsmetode du velger. Du vil få oppgitt fraktkostnaden i kassen. Bestiller du klær for over en bestemt sum er imidlertid frakten gratis.


 • 5. Hvordan kommer jeg i kontakt med Asos kundeservice?

  Det er ikke vanskelig å komme i kontakt med Asos sin kundeservice om du trenger hjelp med dine ordre eller bare har generelle spørsmål, som blant annet om din Asos rabattkode. De har en egen FAQ-side med svar på ofte stilte spørsmål. Denne siden bør du alltid sjekke først. Finner du ikke hjelpen du trenger der kan du ta kontakt gjennom sosiale medier, e-post og du kan chatte med dem i live chat-funksjonen. Bare klikk på «hjelp» nederst på hovedsiden, så får du svar på det du trengte.


Pontus Wiehager
Produktsjef
Pontus er produktsjef for Dagbladet Rabattkoder som betyr at jeg er ansvarlig for både utseendet og innholdet på nettstedet. Jeg elsker en god rabattkode og kjøper i utgangspunktet aldri til full pris.

Flere butikker med lignende produkter

Kopier koden / Gå til kassen

 
  Kopier
rabattkode
Koden er kopiert!
Gå til
Fungerte koden?