Innhold Innhold

Bemz rabattkode 2022

Vår vurdering 5/5
Her kan du finne din Bemz rabattkode på eksklusive sofatrekk til IKEA-sofaer og tilbehør fra den innovative interiørbutikken Bemz. Hos oss kan du være sikker på at du får de beste tilbudene, og alle rabattkoder er testet hos hjemmesiden til Bemz. I tillegg oppdaterer vi siden med nye rabattkoder fra Bemz hver dag. Fordelen med å bruke Bemz rabattkoder er at du kan får en bedre pris på alle eller deler av det eksklusive utvalget i nettbutikken til Bemz. Så gi IKEA-sofaen din eller et annet møbel et nytt stilig trekk og forny stuen med våre rabattkoder!

Gyldige Bemz rabattkoder August 2022

De fleste nye rabattkoder hos Bemz
På onsdagar publiserer Bemz i gjennomsnitt 23% flere rabattkoder enn resten av dagene.
Mest rabatt hos Bemz
Mandagar er dagen med høyest gjennomsnittlig rabatt på tilbud fra Bemz.

Lignende tilbud

Beste alternativet til Bemz basert på sortimentet.
CDON rabattkode

50kr rabatt på din neste bestilling!

Utløper 31 August
Adlibris rabattkode

10% rabatt på ditt neste kjøp når du meld deg

Utløper 31 August
Proteinfabrikken rabattkode

Meld deg på nyhetsbrevet og få 15% rabatt!

Utløper 30 September
Vis flere lignende tilbud

Om Bemz

Innholdsfortegnelse

 • 01
  Smart shopping med Bemz rabattkode
 • 02
  Forny stuen med en Bemz rabattkode
 • 03
  Kjøp designertrekk med Bemz rabattkode
 • 04
  Slik bruker du en Bemz rabattkode
 • 05
  Service og inspirasjon hos Bemz
 • 06
  Frakt og leveringstider
 • 07
  Bemz kundeservice og åpningstider
 • 0
  Vanlige spørsmål
 • Smart shopping med Bemz rabattkode

  Med en Bemz rabattkode kan du handle nye designtrekk til IKEA-møblene dine, som sofaer, senger og stoler, til rabattert pris. Gjør smarte innkjøp med Bemz rabattkoder og finn inspirasjon til fornying av hjemmet på deres nettsider. Konseptet er både miljøvennlig og en smart måte å spare penger på. Bemz har i tillegg en egen outlet, og her kan du virkelig gjøre noen kupp med store avslag på designertrekk. Du kan også finne sengetepper, gardiner og andre tekstiler til hjemmet. Forny interiøret hos Bemz uten å måtte kjøpe helt nye møbler!

 • Forny stuen med en Bemz rabattkode

  Nå har du muligheten til å oppgradere stuen på en smart måte, til en god pris. Ved bruk av Bemz rabattkode hos den svenske designbutikken som har spesialisert seg på å lage designertrekk til IKEA møbler, som sofaer, senger og stoler. På denne måten kan du selv trekke om møblene dine med friske tekstiler. Ved å benytte deg av våre Bemz rabattkoder kan du nå oppgradere stuen, eller soverommet til en fordelaktig pris. Frisk opp soverommet med nytt trekk til sengegavlen, ny lakenkappe og gardiner. Finn inspirasjon i Bemz’ store utvalg av tekstiler til puffer, senger, puter og sofaer. Bemz tilbyr bærekraftige tekstiler i unikt design.


  Hos Bemz kan du bl.a. få trekk i:

  • Bomull
  • Lin
  • Fløyel
  • Conscious (resirkulerte materialer)

 • Kjøp designertrekk med Bemz rabattkode

  Våre Bemz rabattkoder gjelder kun for bruk i Bemz sin egen nettbutikk, og gir deg eksklusive rabatter på deres populære møbeltrekk. Her finner du et stort utvalg av både nyheter til ordinær pris og en outlet med gode rabatter. Ved å benytte deg av en rabattkode kan du få avslag i prisen på hele eller deler av utvalget. Når du handler direkte fra Bemz.com kan du føle deg sikker på at du mottar deres eksklusive produkter, sendt direkte fra deres varelager. Legg merke til utvalget Bemz har av sofatrekk, men også gardiner av nydelig kvalitet, sofaoverkast og møbelføtter. En riktig smart og bærekraftig måte å fornye hjemmet på!

  • Sofatrekk
  • Stoltrekk
  • Gardiner
  • Multi Fit sofaoverkast

 • Slik bruker du en Bemz rabattkode

  Klikk på Bemz rabattkode her på våre sider, og en kode vil automatisk dukke opp i det grønne feltet. Kopier koden eller ta et bilde av den. Klikk deg så videre til butikken. Når du har lagt varene dine i handlekurven, går du videre til kassen og fyller inn din rabattkode under prisinformasjonen. Ditt prisavslag blir da synlig før du går videre til betalingen.

 • Service og inspirasjon hos Bemz

  Her kan du designe dine egne trekk, velge stoffkvalitet, farger og mønstre møblene dine. Videre legger du disse i kassen og bestiller – så enkelt! Bemz legger lista svært høyt for at du skal bli fornøyd med dine nye trekk, og lager alt på bestilling, på denne måten kan du trekke om møblene dine på en unik måte å få en stil ingen andre har. Ta også en titt innom Bemz.com og få inspirasjon til nytt og spennende interiør! Husk at du i tillegg får gode tilbud hos Bemz hvis du melder deg på nyhetsbrevet deres. På hjemmesiden kan du finne gode tips til hvordan du bruker farger og tekstiler i spennende kombinasjoner, og hvordan din IKEA-sofa kan få nytt liv med nytt trekk. Finn mer inspirasjon på: https://www.instagram.com/bemzdesign/


 • Frakt og leveringstider

  Alle Bemz møbeltrekk sys på bestilling i Europa, og siden det tar noe tid å skape unike ting, er forventet leveringstid mellom 3–4 uker. Bemz tilbyr gratis frakt på bestillinger over 1500 kr. For å gjøre handleopplevelsen din enklere, betaler du alle avgifter når du sjekker ut hvis varene dine skal leveres til Norge. Dette betyr at det ikke er noen ekstra avgifter når du mottar varen. Pakken blir levert direkte til din spesifiserte adresse med din lokale leveringspartner. Når pakken er på vei til deg vil du motta en e-post fra Bemz/DHL/DPD med ditt sporingsnummer og en sporingslink. 

  Bemz tilbyr tre års garanti på sine møbeltrekk og aksepterer returer, med noen unntak (målsydde gardiner) så lenge varen ikke er skadet eller endret.

 • Bemz kundeservice og åpningstider

  Bemz har stort fokus på god kundeservice, og er parat til å svare på dine spørsmål om Bemz rabattkoder eller andre ting i åpningstiden. Bemz legger opp til en hyggelig og inspirerende handel, og skulle du ha noen spørsmål, kontakter du kundeservice enkelt på deres nettsider via e-post: kundservice@bemz.com eller via chatten på hjemmesiden til Bemz. Her finner du også en omfattende FAQ med svar på de fleste spørsmålene du måtte ha.

Vanlige spørsmål

Dieter Wallmark-Kalisch
Tidigare VD för Kampanjjakt
Dieter har lang erfaring med å jobbe med rabattkoder og forskjellige sammenligningssider. Han var en av grunnleggerne av Expressen-rabattkoder allerede i 2016 - og har siden den gang forblitt både som skribent og som planke for produktseieren Pontus.

Flere butikker med lignende produkter

Se flere butikker

Kopier koden / Gå til kassen

 
  Kopier
rabattkode
Koden er kopiert!
Gå til
Fungerte koden?