Innhold Innhold

BLACKFRIDAY
2022

Ikke gå glipp av de største og beste Black Friday-rabattene under 2022. Du finner dem selvfølgelig her på Dagbladet Rabattkoder, Black Friday skjer 26. november, men Black Week starter allerede på mandag med veldig lave priser på mange produkter. Vi vil være med fra starten og fylle ut med kampanjer gjennom hele uken. Nytt for dette året er også at vi fremhever de mest populære kampanjene øverst på listen nedenfor, slik at du som kunde enkelt kan finne de beste rabattene. Du finner også utvalgte Black Friday-rabatter på hjemmesiden. Gledelig handling.
Hva ser du etter?
Fjern filteret
Ingen kampanjer samsvarer med søket ditt
Black Friday følger alltid etter Thanksgiving og er alltid, slik navnet antyder, på en fredag. I år inntreffer begivenheten den 26. november i uke 48. Denne handledagen regnes som starten på juleshoppingen, og i USA har dette vært en tradisjon lenge. De fleste av oss har sett bilder på TV av amerikanere som tråkker på hverandre i iveren etter å gjøre gode kupp.
I Norge kom oppstarten på begynnelsen av 2000-tallet, og fra 2010 har dagen blitt en større og større begivenhet. Teknologien har sørget for at vi kan sitte hjemme gjøre gode kupp på nettet, men siden pågangen er stor lønner det seg å gjøre seg klar. Det kan du blant annet gjøre ved å følge med her på siden vår. Vi legger nemlig fortløpende ut alle Black Friday rabattkoder.
På Dagbladet Rabattkoder vet vi hvor viktig det er å forberede seg til den store salgsdagen, Black Friday 2021. Med gode forberedelser kan du spare mange penger, enten du handler julegaver eller ting til hjemmet og familien.
Black Friday 2021 ligger allerede an til å bli en salgsdag uten like. Det er få nettbutikker og fysiske butikker som ikke gjør klar gode tilbud til kundene sine. Med rabatter på Black Friday protesterer ikke en gang lommeboken når du handler.

De beste Black Friday rabattene 2021

Veldig mange nettbutikker har allerede begynt å legge ut alle sine Black Friday rabattkoder. Når dagen kommer, trenger du ikke løpe rundt til mange butikker. Fordelen med å handle på nettet er at du kan gjøre det hjemmefra, fra hytta eller mens du pendler til eller fra jobb. Butikkene har døgnåpent, og dermed kan du handle akkurat når det passer deg aller best.
Visste du forresten at det nå ikke lenger kun handler om Black Friday? De seneste årene har dette utviklet seg til å bli både Black Week og Black Weekend. Det vil rett og slett si at salget ikke bare er en dag, men en hel uke til ende. Uken kulminerer i Black Friday, og mange av butikkene sparer sine aller beste tilbud til da.
Det er liten tvil om at det kan være vanskelig å holde oversikten når salget varer en hel uke. Det lønner seg å melde seg på nyhetsbrevene til de nettbutikkene du liker best, om de sender ut slikt, eller følge med på sosiale media. Det aller smarteste for deg som vil ha full oversikt over det hele, er å følge med her hos oss. Vi sørger for å gi deg en komplett og kontinuerlig oppdatert liste over alle Black Friday rabattkoder i 2021.
Det forventes at Black Friday 2021 slår alle rekorder
Vi kommer ikke unna det faktum at 2021 har vært og er preget av pandemien som har rammet verden. Med nedstengning av samfunn og hele land, er det mange butikker som har slitt og som nå ønsker å tiltrekke seg kunder ved å lansere gode tilbud.
Med tanke på verdenssituasjonen er det nok mange som er glade for å kunne handle på nettet, og mange nettbutikker gjør klar til en ekstra billig Black Friday 2021. Siden vi er mer hjemme enn noen gang før, og reiserestriksjonene ser ut til å vare en stund antas det at enkelte kategorier vil være mer populære enn andre. De kategoriene som forventes å gjøre det best er innen hjemmeelektronikk, helse og skjønnhet, hus og hage samt sportsutstyr. Dette speiler bra de aspektene ved livet vårt vi nå hegner om.

Tips før Black Week

Planleggingen er nøkkelordet om du vil gjøre gode kupp under Black Week 2021. Det første du bør gjøre er å tenke over hvilke produkter du er ute etter, og hvor de har disse produktene. Siden veldig mange vil handle på nettet, vil det lønne seg å registrere seg som kunde der du vil handle allerede nå. Da slipper du å bruke tid på dette når tiden er inne til å handle.
Prisen er selvfølgelig viktig, men hvordan kan du vite at du får de beste tilbudene? Finn ut hva varen du har koster om du skulle ha kjøpt den her og nå. Når det er tid for Black Week, vil du fort se om tilbudet på varen du er ute etter virkelig er et godt tilbud. Det bør være lavere enn den laveste utsalgsprisen du finner ellers i året.
Deretter lønner det seg å melde seg på nyhetsbrev og følge de butikkene du liker best på Facebook og Instagram. Mange nettbutikker legger ut informasjon om tilbudene sine her, enten det dreier seg om timessalg eller unike rabattkoder. Det aller beste du kan gjøre er selvfølgelig å følge med her på Dagbladet Rabatter. Her sørger vi nemlig for å legge ut hver eneste rabattkode som kommer i forbindelse med Black Friday. Bruker du en av disse sammen med butikkens eget tilbud, er du definitivt klar til å få den aller beste prisen.
Husk at tid er også penger, og ved å handle online slipper du å kaste bort tid på å løpe fra den ene butikken etter den andre.

Dette bør du handle under Black Friday

Det er mange produkter som er populære under Black Friday og Black Week, men det kommer kanskje ikke så overraskende at det er varene som ligger inn under kategorien for hjemmeelektronikk som er de aller mest populære. Dette skyldes kanskje at disse produktene i utgangspunktet er dyre, i tillegg til at vi elsker store TV-skjermer, nye datamaskiner, flotte komfyrer og så videre.
Andre populære produkter handler også om hjemmet vårt, nemlig møbler. Deretter er det kostbart sportsutstyr som kommer høyt på ønskelisten til aktive nordmenn. Interiør og produkter som angår helse og kroppspleie er også populære.
Det er ikke alltid lett å vite hva man ikke skal kjøpe, og det er mange råd ute og går om dette. Det aller viktigste er ikke hvilket produkt du ikke skal kjøpe, men å være sikker på at du virkelig gjør et kupp.
Hvordan oppstod shoppingfesten Black Friday?
Black Friday, eller Svart fredag som det heter på norsk, er en handelsdag som stammer fra USA. Denne begivenheten går helt tilbake til 1800-tallet og finanskrisen som var den gangen. Black Friday ble lagt til dagen etter Thanksgiving, da amerikanerne allerede hadde fri og med Thanksgiving overstått kunne de konsentrere seg om å handle til jul. Det sies at navnet Black Friday stammer fra det faktum at mange butikker hadde røde tall. Med Black Friday som stor handledag fikk butikkene igjen svarte tall, og gode inntekter.
Salgsstuntet har spredd seg til hele verden, og i Norge har det virkelig tatt av i det siste tiåret. Tilbudene blir større og bedre for hvert år som går, og det er ikke mange butikker som ikke er med på galskapen.

Black Friday vs Cyber Monday

Cyber Monday er navnet på den første mandagen etter Thanksgiving. Navnet dukket opp i 2005. I Storbritannia kalles dagen rett og slett for den maniske mandagen. Dette ble en handledag allerede i 2002, og er dagen da julehandelen på nett starter. I år er Cyber Monday den 29. november.
Mens du vil finne Black Friday-tilbud i både nettbutikker og fysiske butikker, er det slik at tilbudene for Cyber Monday kun gjelder for nettbutikker. Begge salgsdagene kommer med flotte tilbud, så du kan gjøre kupp på begge to. Det anbefales ofte at du venter til Cyber Monday når du skal ha mindre gjenstander eller om du ønsker å handle fra mindre nettbutikker som er spesialiserte på noen få produkter. Det vi kan garantere er at begge dagene kommer med knallgode kupp for deg som er forberedt og klar.

Kopier koden / Gå til kassen

 
  Kopier
rabattkode
Koden er kopiert!
Gå til
Fungerte koden?