Innhold Innhold

Bladkongen rabattkode 2023

Vår vurdering 5/5
Her kan du finne din Bladkongen rabattkode på lesestoff og magasiner for hele familien. Hos oss kan du være sikker på at du får de beste tilbudene, og alle Bladkongen rabattkoder er testet hos hjemmesiden til Bladkongen.no. I tillegg oppdaterer vi siden med nye rabattkoder hver dag. Fordelene med å bruke rabattkoder fra oss er at du kan får en bedre pris på alle eller deler av det enorme utvalget i Bladkongens egen nettbutikk. Så fyll på med lesestoff og finn en mengde magasiner og blader som handler om akkurat det du er opptatt av!

Gyldige Bladkongen rabattkoder September 2023

31 Mai
50%
Siste aktive rabattkode
117 dager siden Bladkongen hadde en aktiv rabattkode. Du er litt uheldig, Bladkongen har ofte rabattkoder som fungerer. Heller 17 st det siste året som er 430% sammenlignet med andre butikker som selger lignende produkter og tjenester.

Siste Bladkongen hadde en rabattkode ga den 50% rabatt og jobbet fra 28 Mai og varte i 1098 dager. Se snart tilbake, Nedenfor kan du se statistikk for når nye rabattkoder vanligvis vises på Bladkongen.
De fleste nye rabattkoder hos Bladkongen
På tirsdagar publiserer Bladkongen i gjennomsnitt 34% flere rabattkoder enn resten av dagene.
Mest rabatt hos Bladkongen
Tirsdagar er dagen med høyest gjennomsnittlig rabatt på tilbud fra Bladkongen.

Om Bladkongen

Innholdsfortegnelse

 • 01
  Få rabatt på lesestoff
 • 02
  Bruk Bladkongen rabattkode til dine favorittabonnementer
 • 03
  Gi magasiner og blader i gave med Bladkongen rabattkode
 • 04
  Slik bruker du en Bladkongen rabattkode
 • 05
  Nordens største magasinvarehus
 • 06
  Få inspirasjon rett i postkassen
 • 07
  Bladkongens kundeservice og åpningstider
 • 0
  Vanlige spørsmål
 • Få rabatt på lesestoff

  Få rabatt på lesestoff

  Med en Bladkongen rabattkode kan du få magasinabonnementer til sterkt reduserte priser, og med flere av abonnementene får du til og med en flott gave fra en kjent merkevare. Velg imellom hele 700 forskjellige magasiner og få inspirasjon og underholdning rett i hjem i postkassen. Bladkongen.no har både uke- og månedsabonnementer, Donald til barna og flotte magasiner med inspirasjon til hjemmet, hytta, jakten, mat & kjøkken osv. – her kan du virkelig gjøre noen gode kupp med store avslag. Gled deg til nye utgaver av favorittmagasinet ditt i hverdagen med Bladkongen rabattkoder!

 • Bruk Bladkongen rabattkode til dine favorittabonnementer

  Bruk Bladkongen rabattkode til dine favorittabonnementer

  Nå har du muligheten til å skaffe deg kjente norske og utenlandske magasiner og blader til redusert pris. Ved bruk av Bladkongen rabattkode er du sikret de beste tilbudene på markedet. Vanskelig å finne på hva du skal ha til middag? Velg i et stort utvalg matmagasiner som kan inspirere deg til å prøve noe nytt, finne riktig vin til fredagskosen eller inspirere til å lage mer mat sammen med barna. Er du glad i friluftsliv, dyr, mote, strikking, tegneserier eller vitenskap, ja da kan du være sikker på at Bladkongen.no har magasinet som passer perfekt for deg! Ved å benytte deg av våre Bladkongen rabattkoder får du kunnskap og inspirasjon du kan kose deg med over en kaffekopp i en ledig stund.

  Hos Bladkongen.no kan du bl.a. abonnere på:

  • Tegneserier
  • Månedsmagasiner
  • Ukeblader
  • Bil-, båt-, sports- og friluftsmagasiner og mye mer


 • Gi magasiner og blader i gave med Bladkongen rabattkode

  Våre Bladkongen rabattkoder gjelder kun for bruk hos Bladkongen.no, og gir deg eksklusive rabatter på all verdens magasiner og blader. Her finner du et stort utvalg av både norske og utenlandske moteblader som for eksempel Vogue og KK samt interessante utgivelser som Illustrert Vitenskap og National Geographic og hele 700 andre magasiner og blader! Ved å benytte deg av Bladkongen rabattkode kan du få avslag i prisen på hele eller deler av utvalget. Et abonnement kan være en super gaveidé til noen som har alt, men kanskje kan trenge litt inspirasjon, utvide horisonten eller få litt humor og tegneserier rett i postkassa. Her er noen av de kjente bladene og magasinene du kan abonnere på. Kanskje du finner noen nye favoritter?

  • Donald
  • Allers
  • Illustrert Vitenskap
  • KK
  • Vogue

 • Slik bruker du en Bladkongen rabattkode

  Klikk på Bladkongen rabattkode her på våre sider, og en kode vil automatisk dukke opp i det grønne feltet. Kopier koden eller ta et bilde av den. Klikk deg så videre til Bladkongen.no. Når du har lagt abonnementene dine i handlekurven, går du videre til kassen og fyller i din rabattkode under prisinformasjonen. Ditt prisavslag blir da synlig før du går videre til betaling.

 • Nordens største magasinvarehus

  Nordens største magasinvarehus

  Hos Bladkongen.no kan du få hjelp til å navigere i de forskjellige magasinene ved å velge interesser, kjønn og andre opplysninger. Hvis du benytter deg av dette, vil Bladkongen foreslå hvilke magasiner som kan passe for deg, og gi deg koselige lesestunder framover. Bladkongen.no har også en egen gavetipsfunksjon, som hjelper deg å finne fram til den perfekte gaven til familie eller venner. Mange av tilbudene kommer med en liten gave inkludert, og alle gavene er fra kjente merker. Dette kan være småelektronikk som ørepropper, velværeprodukter, eller ting til hjemmet. Husk å melde deg på Bladkongen.no sitt nyhetsbrev, og få gode tilbud rett i innboksen din!

  Ser du også etter rabatter på bøker? I så fall anbefaler vi at du også sjekker ut våre Adlibris rabattkoder og tilbud.

 • Få inspirasjon rett i postkassen

  Når du har bestilt ditt abonnement, videresender Bladkongen.no din bestilling til den aktuelle utgiveren. Så får du magasinene og eventuelle gaver levert rett hjem i postkassen – enklere kan det ikke bli. Ved å bestille igjennom Bladkongen.no kan du være sikker på at du får de beste tilbudene som er tilgjengelig. Vil du gi et abonnement i gave, velger du dette i bestillingen og magasinet blir sendt direkte til mottaker. Når du bestiller, velger du selv hvor mange utgaver du vil bestille, til hvilken pris og om du vil ha med en eksklusiv valgfri gave eller ikke. På denne måten har du full kontroll på hvilke magasiner du bestiller, hvor mange utgaver du får og kostnadene for de forskjellige abonnementene før du legger inn bestillingen. 

 • Bladkongens kundeservice og åpningstider

  Bladkongen har stort fokus på god kundeservice, og er parat til å svare på dine spørsmål om Bladkongen rabattkode eller andre ting i åpningstiden. Skulle du ha noen spørsmål, kontakter du kundeservice enkelt på deres nettsider via e-post: info@bladkongen.no eller telefon: 21 67 61 15. Her finner du også en omfattende FAQ med svar på de fleste spørsmålene du måtte ha i forbindelse med dine abonnementer.

Vanlige spørsmål

 • 1. 💵 Hvilken Bladkongen rabattkoder er gjeldende akkurat nå?

  Spar penger på kjøpet med nedenstående Bladkongen rabattkoder og tilbud:

  • 2. ✅ Hvor mange Bladkongen rabattkoder og tilbud er aktuelle akkurat nå?

   Akkurat nå er det 0 aktive tilbud på Bladkongen.
   Spar penger i September 2023 - Hos oss finner du alltid de beste rabattkodene.

  Fanny Söderlund
  Innehållsansvarig
  Fanny sørger for at Dagbladet rabattkoder blir oppdatert med relevant og godt innhold for både besøkende og nettbutikker. Hun jobber med SEO og digital kommunikasjon og har studert økonomi og markedsføring ved Stockholm Business School og Berghs School of Communication.

  Flere butikker med lignende produkter

  Kopier koden / Gå til kassen

   
    Kopier
  rabattkode
  Koden er kopiert!
  Gå til
  Fungerte koden?