Innhold Innhold

Celis rabattkode 2022

Vår vurdering 4/5
Leter du etter en Celis rabattkode? Da har du funnet riktig sted! På denne siden viser vi gjeldende Celis rabattkoder, slik at du kan handle til en lavere pris. Med våre rabatter og tilbud kan du finne alt fra barneprodukter, interiørdesign, produkter til baby showers, mote og mye mer. Vi oppdaterer kontinuerlig med nye rabatter og tilbud fra Celis, så hold deg oppdatert med oss ​​på Dagbladet Rabattkoder. Med en Celis.no rabattkode kan du bokstavelig talt kjøpe alt hva ditt hjerte måtte begjære, og litt til. Dersom du skal feire barnebursdag, finner du alt hva du måtte trenge her. Det gjelder enten du ser etter morsomt godteri til posen, ballonger, ting å dekke bordet med eller en pinata som barna vil fryde seg over.Skal du ut på telttur og mangler utstyr? Ingen grunn til panikk. Hos Celis.no har de både soveposer, liggeunderlag og termoser. Før handelen bør du sjekke ut våre rabattkoder, og finne en Celis.no rabattkode som passer deg. Da blir du ikke bare fornøyd med alt det spennende de har i sortimentet sitt, men også med den lave sluttprisen når du skal betale.

Gyldige Celis rabattkoder November 2022

De fleste nye rabattkoder hos Celis
På onsdagar publiserer Celis i gjennomsnitt 26% flere rabattkoder enn resten av dagene.
Mest rabatt hos Celis
Søndagar er dagen med høyest gjennomsnittlig rabatt på tilbud fra Celis.

Lignende tilbud

Beste alternativet til Celis basert på sortimentet.
Bonprix rabattkode

20% rabatt for nye kunder + fri frakt!

Utløper 30 September 2023
Coverbrands rabattkode

30% rabatt* på valgfri vare!

Utløper 31 Desember
ExtremeFitness rabattkode

Meld deg og få 10% rabatt på alle produkter!

Utløper 31 Oktober 2023
Vis flere lignende tilbud

Om Celis

Innholdsfortegnelse

 • 01
  Kjøp pynt og tilbehør med Celis.no rabattkode
 • 02
  Lag en flott barnebursdag med Celis.no rabattkode
 • 03
  Slik bruker du din Celis.no rabattkode
 • 04
  Følg med på Celis.no sin lagertømming
 • 0
  Vanlige spørsmål
 • Kjøp pynt og tilbehør med Celis.no rabattkode

  Celis.no er en norsk nettbutikk med lager i Bergen som selger mye forskjellig. I hovedsak er det pynt du finner, men du kan også kjøpe leker, klær, dekorasjoner og friluftsutstyr der. Celis.no er rett og slett en morsom nettbutikk fordi du kan finne så mye rart og forskjellig der. Husk å bruke din Celis.no rabattkode, slik at du får prisavslag på produktene du bestiller.

  Med Celis.no rabattkode har det aldri vært billigere å kjøpe gaver. Du finner mye fint til babyer, barn og damer samt til den friluftslivinteresserte eller til en som er spesielt glad i julepynt. Celis.no har også laget en egen liste over gavetips, så det blir heller ikke noe vanskelig å finne flotte, unike gaver som kommer til å bli mye brukt. Her er noen kategorier du kan shoppe fra:

  Babyshower

  Dame

   Hus, hjem og hage

  Barnebursdag

  Barn

  Julebutikken


 • Lag en flott barnebursdag med Celis.no rabattkode

  Celis.no har en helt egen kategori for barnebursdag, og her kan du selvfølgelig bruke din Celis.no rabattkode slik at bursdagen ikke trenger å koste deg mer enn nødvendig. Her finner du pynt, servise, godteri, pinata, bursdagsleker, kakepynt og lys og ballonger. Du kan stelle i stand temabursdager for barnet som elsker Peppa Gris, Frost, pirater, eventyrere og prinsesser. Her er noen av merkene du kan kjøpe:

  Peppa Gris

   LOL

   Frost

   Super Mario

  Thomas toget


 • Slik bruker du din Celis.no rabattkode

  Du aktiverer Celis.no rabattkode på standard måte. Når du er klar for å betale, legger du inn rabattkoden i kassen, i et merket felt, før du bekrefter bestillingen din. Da vil du se at summen du opprinnelig skulle ha betalt har endret seg ganske mye, og du kan være svært fornøyd med å ha gjort et billig og fornuftig kjøp.

 • Følg med på Celis.no sin lagertømming

  Celis.no har en egen kategori som heter lagertømming. Her vil du finne mye spennende og varierte produkter til sterkt reduserte priser når Celis.no skal tømme lagret sitt for å gjøre plass til nye varer. Det lønner seg å være tidlig ute med å sjekke ut denne kategorien, for her kan det gå unna. Melder du deg på Celis.no sitt nyhetsbrev vil du være blant de første som får nyss om lagertømming samt andre tilbud og salg.

Vanlige spørsmål

 • 1. Hvor lang tid tar leveringen fra Celis.no?

  Når bestillingen din blir levert vil stå opplyst når du skal bekrefte bestillingen din. Ulike varer kan ha ulik leveringstid, men Celis.no gjør så godt de kan for at du skal få varene dine raskt. Vær oppmerksom på at i perioder med stor pågang kan det ta opptil 30 dager å få varene levert.

 • 2. Hva koster frakten hos Celis.no?

  Hos Celis.no er det en fast, lav fraktpris på alle varene og det kommer heller ingen ekstra tollavgifter. Bestiller du varer for over en bestemt sum er frakten imidlertid inkludert i prisen.


 • 3. Hvordan kommer jeg i kontakt med Celis.no kundeservice?

  Du kommer enkelt i kontakt med Celis.no sin kundeservice. De har en egen FAQ-side med svar på ofte stilte spørsmål. Denne siden bør du alltid sjekke først. Finner du ikke hjelpen du trenger der kan du ta kontakt gjennom e-post eller sende inn et kontaktskjema. Du kan forvente å få svar innen normal tid. Husk at du også kan stille de spørsmål du måtte ha rundt din Celis.no rabattkode.


Flere butikker med lignende produkter

Se flere butikker

Kopier koden / Gå til kassen

 
  Kopier
rabattkode
Koden er kopiert!
Gå til
Fungerte koden?