Innhold Innhold

CVGuru rabattkode 2021

Vår vurdering 4/5
Dersom du skal søke på drømmejobben, kan det være lurt å bruke en CVGuru rabattkode og få profesjonelle til å skrive både CV-en og jobbsøknaden for deg. Selv om du er god i det du gjør, behøver ikke det å bety at du er god til å skrive CV. I dag er det ofte mange søkere til hver jobb, og da er det viktig å skrive en søknad som skiller seg ut.Med en aktiv CVGuru rabattkode blir det billigere å søke profesjonell hjelp til å få skrevet en ordentlig CV.

Gyldige CVGuru rabattkoder Oktober 2021

De fleste nye rabattkoder hos CVGuru
På torsdagar publiserer CVGuru i gjennomsnitt 21% flere rabattkoder enn resten av dagene.
Mest rabatt hos CVGuru
Tirsdagar er dagen med høyest gjennomsnittlig rabatt på tilbud fra CVGuru.

Lignende tilbud

Eksklusiv rabattkode
Beste alternativet til CVGuru basert på sortimentet.
Eksklusiv Homeroom rabattkode

15% rabatt med eksklusiv rabattkode!

Utløper om 2 dager
Eksklusiv rabattkode
Eksklusiv Extra Optical rabattkode

Eksklusiv rabattkode gir 15% rabatt på Ray-Ban briller med styrke!

Utløper om 2 dager
Eksklusiv rabattkode
Eksklusiv Amor.no rabattkode

Eksklusiv! 20% rabatt på ALLE ordinære lagervarer

Utløper 31 Oktober
Vis flere lignende tilbud

Om CVGuru

Innholdsfortegnelse

 • 01
  Slik får du en profesjonell CV eller jobbsøknad billig med CVGuru rabattkode
 • 02
  Kjøp profesjonell skrivehjelp med CVGuru rabattkode
 • 03
  Få hjelp med din LinkedIn-profil med en CVGuru rabattkode
 • 04
  Slik bruker du en CVGuru rabattkode
 • 05
  CVGuru byr på mange gode jobbsøkertips
 • 06
  CVGuru tilbyr ekspresslevering på 24 timer
 • 07
  Kundetjenesten svarer spørsmål om CVGuru rabattkode
 • 0
  Vanlige spørsmål
 • Slik får du en profesjonell CV eller jobbsøknad billig med CVGuru rabattkode

  CVGuru tilbyr 3 ulike pakker til alle som ønsker å få profesjonell hjelp til jobben med å lage en CV og/eller en jobbsøknad. Den største pakken inneholder også hjelp til å lage en LinkedIn-profil. Du kan bruke din CVGuru rabattkode på alle disse pakkene, og dermed få den hjelpen du trenger.

  Videre hender det at CVGuru har kampanjer der de tilbyr deg en rabatt om du bestiller hjelp. Det finnes altså ingen unnskyldninger til å ikke hente inn den hjelpe du trenger for å hale i land drømmejobben.

 • Kjøp profesjonell skrivehjelp med CVGuru rabattkode

  Hos CVGuru kan du ganske enkelt få den hjelpen du trenger til å skrive en riktig god CV. Her er det profesjonelle skribenter og journalister som hjelper deg, og de kan skrive en god CV som blir lagt merke til. CV-en din kan du få både på norsk og på engelsk.

  Ønsker du mer hjelp enn dette, kan de også skrive en jobbsøknad som passer til den jobben du skal søke på. Det er viktig å skrive en søknad som fremhever hvorfor nettopp du passer til den jobben du søker på, og dette er altså CVGuru eksperter på. Denne teksten kan du også få på engelsk, om du har behov for det. Uansett hva du trenger hjelp med, kan du bruke din oppdaterte CVGuru rabattkode når du skal betale.

  CVGuru tilbyr disse tre pakkene:

  • Grunnpakke
  • Bestselger
  • Profesjonell

 • Få hjelp med din LinkedIn-profil med en CVGuru rabattkode

  CVGuru har et formål, og det er å hjelpe deg med å hale i land drømmejobben. Det gjelder enten du søker på din aller første jobb, ønsker å bytte jobb eller av andre grunner er på jakt etter ny jobb. Dette gjør de ved å skrive en profesjonell CV og/eller jobbsøknad for deg. Imidlertid er det enda en ting de kan hjelpe deg med, og det er å lage en profesjonell LinkedIn-profil som hjelper deg i jobbjakten.

  Enten du trenger CV-hjelp, hjelp til den perfekte jobbsøknad eller en utmerket profil vil din CVGuru rabattkode hjelpe deg med å komme dit uten at du må betale mer enn du må. Hos CVGuru får du altså hjelp med følgende:

  • CV
  • Jobbsøknad
  • LinkedIn-profil

 • Slik bruker du en CVGuru rabattkode

  Det er helt klart lettere å bruke din CVGuru rabattkode enn å skrive CV. Alt du trenger å gjøre er å skrive rabattkoden inn i feltet som er satt av til dette. Det skjer altså når du har kommet til kassen og skal betale for produktene dine. Så snart du har gjort det, vil du se at sluttsummen blir lavere med en gang.

 • CVGuru byr på mange gode jobbsøkertips

  CVGuru har en flott nettside der de har en egen kategori for jobbsøkertips. Her vil du finne en mengde artikler, som alle inneholder ulike gode råd når du skal søke jobb. Dette kan være alt fra hvordan du skal forberede deg til jobbintervjuet til hva du bør tenke på når du skal skrive søknad eller CV.

  Det fine med CVGuru er at selv om de lever av å skrive CV for deg, byr de også på gratis maler slik at du kan gjøre jobben selv. Dette er en god hjelp for deg som føler at du klarer det selv, så lenge du får litt hjelp med på veien.


 • CVGuru tilbyr ekspresslevering på 24 timer

  Dersom det haster veldig, kan CVGuru tilby ekspresslevering på 24 timer. Dette sikrer deg at du kan sende inn en god CV og/eller jobbsøknad, selv om fristen er i ferd med å løpe ut. Den vanlige leveringstiden er på rundt 3 arbeidsdager.

  Siden leveringen foregår på e-post, trenger du ikke å bruke din CVGURU rabattkode på å redusere fraktkostnadene.

  Skulle du være misfornøyd med teksten du har fått, eller ha merknader til den, kan du ta dette opp med CVGuru og så endrer de teksten slik at du blir fornøyd.

 • Kundetjenesten svarer spørsmål om CVGuru rabattkode

  CVGuru vet hvor viktig det er at du kan komme i kontakt med dem, og derfor sørger de for at du kan gjøre nettopp dette på flere måter. Du kan ringe, sende en e-post, bruke kontaktskjemaet eller live chat-funksjonen. Skulle den siste være stengt, skriver du inn spørsmålet og så får du svar per e-post dagen etter. De kan hjelpe deg med alt du måtte lure på, også om din CVGuru rabattkode.

  CVGuru har også utarbeidet en egen seksjon for ofte stilte spørsmål og svar, og det lønner seg å sjekke denne. Du skal ikke se bort ifra at du her finner svar på det du lurer på.

Fanny Söderlund
Innehållsansvarig
Fanny sørger for at Dagbladet rabattkoder blir oppdatert med relevant og godt innhold for både besøkende og nettbutikker. Hun jobber med SEO og digital kommunikasjon og har studert økonomi og markedsføring ved Stockholm Business School og Berghs School of Communication.

Flere butikker med lignende produkter

Se flere butikker

Kopier koden / Gå til kassen

 
  Kopier
rabattkode
Koden er kopiert!
Gå til
Fungerte koden?