Innhold Innhold

Dekkonline rabattkode 2022

Vår vurdering 4/5
Alle som har en bil eller flere vil elske en Dekkonline rabattkode, som gir deg gode avslag på dekk. Bilen trenger dekk skal den kunne frakte deg trygt fra A til B, og med dagens krav må dekkene oppgraderes etter noen sesonger på veien. Her kan Dekkonline hjelpe deg, for hos dem kan du bestille både sommer- og vinterdekk til nærmest alle biler og modeller.Vi vet hvor viktig bilen er for mange, og hvor viktig det er at du kjører trygt på gode dekk. Derfor oppdaterer vi utvalget vårt med rabattkoder ofte, og tester dem selv mot hjemmesiden. Vår Dekkonline rabattkode vil gjøre det litt billigere for deg å eie bil.

Gyldige Dekkonline rabattkoder Desember 2022

De fleste nye rabattkoder hos Dekkonline
På fredagar publiserer Dekkonline i gjennomsnitt 16% flere rabattkoder enn resten av dagene.
Mest rabatt hos Dekkonline
Tirsdagar er dagen med høyest gjennomsnittlig rabatt på tilbud fra Dekkonline.

Lignende tilbud

Beste alternativet til Dekkonline basert på sortimentet.
Skruvat rabattkode

Ny Kunde? 15% rabatt på ditt første kjøp

Utløper 31 Mai 2024

Spar! Kjøp servicedeler til din bil her

Utløper 31 Mai 2024

Akkurat nå! Ekstralys fra 295kr hos Eurodel

Utløper 31 Desember
Vis flere lignende tilbud

Om Dekkonline

Innholdsfortegnelse

 • 01
  Spar penger på ditt dekkjøp med Dekkonline rabattkode
 • 02
  Kjøp dekk til alle sesonger billigere med Dekkonline rabattkode
 • 03
  Bestill sommerdekk fra kjente merker med Dekkonline rabattkode
 • 04
  Slik bruker du din Dekkonline rabattkode
 • 05
  Få Dekkonline nyheter rett i innboksen
 • 06
  Dekkonline leverer dekkene hurtig
 • 07
  Kundeservice svarer på dine spørsmål om Dekkonline rabattkode
 • 0
  Vanlige spørsmål
 • Spar penger på ditt dekkjøp med Dekkonline rabattkode

  Med din Dekkonline rabattkode kan du spare svært gode penger på å kjøpe enten sommerdekk eller vinterdekk (eller begge deler) til din bil. Det er veldig lett å finne riktige dekk til bilen. Alt du trenger å gjøre er å fylle inn den informasjonen som du finner på dine gamle dekk. Da finner du riktig høyde, størrelse og dimensjon. Du kan også få profesjonell hjelp om du er usikker på hva du skal velge. Finner du ikke en Dekkonline rabattkode kan du følge med på kampanjer og tilbud via nyhetsbrevet.

  Hvis du leter etter flere rabatter på biltilbehør, anbefaler vi at du også sjekker ut Eurodel, som har et lignende produktspekter.

 • Kjøp dekk til alle sesonger billigere med Dekkonline rabattkode

  Hos Dekkonline handler alt om dekk. Her kan du på en rask og enkel måte bestille de dekkene du trenger for å holde bilen i gang på en forsvarlig måte. Dekkonline selger både vinterdekk, sommerdekk og spesialdekk fra mange anerkjente aktører til konkurransedyktige priser, og bruker du din Dekkonline rabattkode blir disse prisene så klart enda bedre og mer lommebokvennlige.

  Dekkonline selger også felger til biler. Trenger du for eksempel nye vinterdekk og felger kan du bestille hele pakken hos Dekkonline. Er du usikker på hva du bør velge eller om du har funnet frem riktige dekk til din bil, kan du få profesjonell hjelp av en av Dekkonline sine medarbeidere. Du kan også søke bilen din direkte opp på nettsiden, om du synes det er enklere.

  Hos Dekkonline kan du bruke din Dekkonline rabattkode til å handle:

  • Dekk
  • Komplette hjul og felger
  • Spesialdekk
  • Motorsykkeldekk

 • Bestill sommerdekk fra kjente merker med Dekkonline rabattkode

  Dekkonline samarbeider med mange kjente aktører for å sikre deg den beste kvaliteten innenfor dekk. Her kan du kjøpe sommerdekk som passer til din bil fra flere aktører, og husk å bruke din Dekkonline rabattkode, slik at du sparer penger på dekkene du trenger. Dekkonline sine profesjonelle medarbeidere hjelper deg mer enn gjerne med å finne sommerdekkene som passer perfekt til din bil. Du kan også kjøpe reservedekk i tilfelle noe skulle skje.

  Du kan bruke din Dekkonline rabattkode til å handle dekk fra blant annet disse merkene:

  • Apollo
  • Good Year
  • Continental
  • Dunlop

 • Slik bruker du din Dekkonline rabattkode

  Det er ikke vanskelig å ta i bruk din Dekkonline rabattkode. Du handler som alltid på nettbutikken, og når du er klar til å betale går du til kassen og der vil du se at det er et eget felt hvor du kan skrive inn rabattkoden. Så fort rabattkoden er registrert vil du se hvor mye du sparer på dine dekk.

 • Få Dekkonline nyheter rett i innboksen

  Er du interessert i bil og kanskje spesielt dekk? Eller ønsker du bare oppdateringer og nyheter om tilbud, kampanjer og hva som skjer innenfor utviklingen av bildekk? Da bør du abonnere på Dekkonline sitt nyhetsbrev. Da vil du få spennende og nyttige nyheter rett i innboksen din, i tillegg til andre nyttige tips som kan være godt å vite når du er bileier. Dekkene er tross alt noe av det viktigste på bilen, og da er det lurt å vite hvordan du tar best mulig vare på dem.

 • Dekkonline leverer dekkene hurtig

  Det er enkelt å bestille dekk på nett. Dekkene blir levert på døren din i løpet av 7 virkedager. Ønsker du å få dekkene montert, vil de bli levert til en av Dekkonlines mange samarbeidspartnere rundt om i hele Norge. Du velger den som befinner seg i nærheten av deg. Da er det bare å kjøre innom også slipper du å gjøre noe av jobben selv. Ønsker du det, kan dekkene også bli levert til nærmeste hentested. Ved forsinkelser i levering vil du få beskjed. Det koster ytterligere 100 kr ved leveranse av dekk.

 • Kundeservice svarer på dine spørsmål om Dekkonline rabattkode

  Har du spørsmål angående din Dekkonline rabattkode eller sitter med andre spørsmål om dekk, kan du ta kontakt med kundeservicen. Der sitter det kunnskapsrike medarbeidere som kan hjelpe deg med det meste. Du kan ringe og sende e-post mandag til fredag fra klokken 07.00-22.00.

  Dekkonline har også en stor FAQ-side med svar på ofte stilte spørsmål. Her vil du finne veldig mye nyttig informasjon om dekkjøp.

Vanlige spørsmål

Fanny Söderlund
Innehållsansvarig
Fanny sørger for at Dagbladet rabattkoder blir oppdatert med relevant og godt innhold for både besøkende og nettbutikker. Hun jobber med SEO og digital kommunikasjon og har studert økonomi og markedsføring ved Stockholm Business School og Berghs School of Communication.

Flere butikker med lignende produkter

Kopier koden / Gå til kassen

 
  Kopier
rabattkode
Koden er kopiert!
Gå til
Fungerte koden?