Innhold Innhold

Dentaworks rabattkode 2022

Vår vurdering 4/5
Med en Dentaworks rabattkode kan du sikre deg det skinnende vinnersmilet til enhver tid uten at det koster deg altfor mye. Dentaworks er et sikkert og trygt tannblekemiddel som du enkelt kan bruke hjemme, og det gir deg et like godt resultat som om du skulle gjort det hos tannlegen din. Vi ønsker oss alle hvite tenner, men tiden vil gjøre tennene våre gulere uansett hvor flink du er til å pusse dem. Vår livsstil setter sitt preg på tanngarden, og da er det bare tannbleking som hjelper. Bruker du din Dentaworks rabattkode, som du finner her, trenger du aldri mer å ta til takke med gule tenner. Ikke trenger du å bruke opp hele lommeboka, heller. 

Gyldige Dentaworks rabattkoder September 2022

De fleste nye rabattkoder hos Dentaworks
På tirsdagar publiserer Dentaworks i gjennomsnitt 19% flere rabattkoder enn resten av dagene.
Mest rabatt hos Dentaworks
Onsdagar er dagen med høyest gjennomsnittlig rabatt på tilbud fra Dentaworks.

Lignende tilbud

Beste alternativet til Dentaworks basert på sortimentet.
CDON rabattkode

50kr rabatt på din neste bestilling!

Utløper om 2 dager
Proteinfabrikken rabattkode

Meld deg på nyhetsbrevet og få 15% rabatt!

Utløper om 1 dag
Bonprix rabattkode

20% rabatt for nye kunder + fri frakt!

Utløper 30 September 2023
Vis flere lignende tilbud

Om Dentaworks

Innholdsfortegnelse

 • 01
  Skinnende tenner til en billig pris med Dentaworks rabattkode
 • 02
  Få hvite tenner med Dentaworks rabattkode
 • 03
  Dentaworks gir kvantumsrabatt
 • 04
  Blek tennene billigere hjemme
 • 05
  Slik aktiverer du din Dentaworks rabattkode
 • 0
  Vanlige spørsmål
 • Skinnende tenner til en billig pris med Dentaworks rabattkode

  Dentaworks tannbleking benytter seg av samme middel og teknikk som det de gjør hos tannlegen. Det er imidlertid billigere for deg å gjøre dette arbeidet hjemme, og med Dentaworks rabattkode blir det enda billigere for deg. Når du bestiller tannbleking, vil du få en pakke som inneholder alt det du trenger for å oppnå da et perfekt resultat. Fordelene med Dentaworks er at den er klinisk testet og er 100 % skånsom mot tenner og tannkjøtt. Den er heller ikke testet på dyr, og derfor kan den brukes av alle. 

  Dentaworks har flere ulike produkter innen tannbleking. Alt fra komplette tannblekingssett til utvalgte produkter. Alt blir sendt til deg hurtig og normalt i løpet av tre til fem arbeidsdager. Det kommer heller ingen ekstra kostnader ved siden av. Det er ingenting å vente på, snart kan du smile bredt til livet og alle du møter på din vei.

 • Få hvite tenner med Dentaworks rabattkode

  Tennene våre utsettes for mye ytre påvirkninger. Mat og drikke, medisiner og lignende påvirker tennene våre er faktorer som gjør dem gulere over tid. De fleste av oss drømmer om å ha et skinnende hvitt smil, men synes det blir for dyrt å gå til tannlegen for å få bleket bort misfarging. Heldigvis trenger ikke tannbleking å koste mer enn nødvendig. Med en Dentaworks rabattkode får du avslag på profesjonell tannbleking fra Dentaworks.

  Dentaworks tannbleking inneholder alt du trenger for å trygt og enkelt kunne bleke tennene dine hjemme, og resultatet vil bli like vakkert som om du skulle gjort det hos tannlegen. Du sparer penger på å skulle bleke tennene hjemme, og med Dentaworks rabattkode sparer du enda mere penger på å holde tennene skinnende hvite. Hos Dentaworks kan du handle fra disse kategoriene:

  • Produkter
  • Gavekort

 • Dentaworks gir kvantumsrabatt

  Hos Dentaworks kan du få kvantumsrabatt på flere produkter om du kjøper flere på en gang. Det lønner seg for da sparer du mye penger på produkter som garantert kommer til å falle i smak. Hvis du ikke selv trenger ha flere like produkter hjemme, er også Dentaworks en fin gave å gi bort til noen som ønsker seg tannbleking.

 • Blek tennene billigere hjemme

  Dentaworks sin tannbleking er klinisk testet og skånsom mot tannkjøttet og emaljen. Det er samme tannbleking som tannlegene bruker og den gjør tennene dine hvitere ved å fjerne misfarging. Tannblekingen fungerer slik at du smører på en gele og har på en tannskinne. Det er viktig at du følger bruksanvisningen, og du finner også råd på hjemmesiden. Hos Dentaworks kan du kjøpe ulike produkter, og du kan bruke din Dentaworks rabattkode på alle slik at du får en rabattert pris. Hos Dentaworks kan du kjøpe disse produktene:

  • Dentaworks tannbleking.
  • Dentaworks tannblekingspenn.
  • Dentaworks pluss med tannblekningspenn.
  • Dentaworks tannblekingsgel.
  • Tannverktøy for hjemmebruk.

 • Slik aktiverer du din Dentaworks rabattkode

  Det går raskt å aktivere din Dentaworks rabattkode. Alt du gjør er å bestille det du trenger på Dentaworks sin hjemmeside, og når du er klar for å betale legger du inn rabattkoden i kassen før du bekrefter bestillingen din. Du vil med engang se hvor mye du sparer.

Vanlige spørsmål

 • 1. 💵 Hvilken Dentaworks rabattkoder er gjeldende akkurat nå?

  Spar penger på kjøpet med nedenstående Dentaworks rabattkoder og tilbud:

 • 2. ✅ Hvor mange Dentaworks rabattkoder og tilbud er aktuelle akkurat nå?

  Akkurat nå er det 2 aktive tilbud på Dentaworks.
  Spar penger i September 2022 - Hos oss finner du alltid de beste rabattkodene.

 • 3. Hvor lang tid bruker Dentaworks på levering?

  Når Dentaworks har mottatt bestillingen din trenger du ikke å vente lenge på å få varene levert hjem til deg. Leveransen tar ikke mer enn 2-5 virkedager med Posten, men vær oppmerksom på at det kan forekomme forsinkelser.

 • 4. Hva koster frakten hos Dentaworks?

  Dentaworks opererer med en fast fraktkostnad. Skal du ha behov for å returnere en vare må du også selv dekke fraktkostnadene for dette.

 • 5. Hvordan kommer jeg i kontakt med Dentaworks kundeservice?

  Uansett hva du lurer på så er det bare å ta kontakt med Dentaworks sin kundeservice. De hjelper deg med alt, også om du har spørsmål rundt din Dentaworks rabattkode. Kontaktinformasjonen står opplyst i en egen kategori som heter «kontakt oss», og du kan både ringe, bruke et kontaktskjema og sende e-post. Hos Dentaworks finner du også en veldig bra FAQ-seksjon med svar på ofte stilte spørsmål.

Filip Svensson
Journalist
Filip er en av forfatterne av Expressen-rabattkoder. Han har tidligere jobbet med det redaksjonelle innholdet i forskjellige sammenligningstjenester og som reporter i avisen Enköpings-posten.

Flere butikker med lignende produkter

Se flere butikker

Kopier koden / Gå til kassen

 
  Kopier
rabattkode
Koden er kopiert!
Gå til
Fungerte koden?