Innhold Innhold

Extra Optical rabattkode 2022

Vår vurdering 5/5
Hos ExtraOptical kan du kjøpe rimelige briller på nettet, og med en ExtraOptical rabattkode blir brillene enda billigere. Hos oss på Dagbladet rabattkoder vil du finne rabatter, salg og kampanjer fra Extra Optical, så hold deg oppdatert med oss ​​for å handle til lavere priser.

Gyldige Extra Optical rabattkoder Desember 2022

De fleste nye rabattkoder hos Extra Optical
På mandagar publiserer Extra Optical i gjennomsnitt 36% flere rabattkoder enn resten av dagene.
Mest rabatt hos Extra Optical
Torsdagar er dagen med høyest gjennomsnittlig rabatt på tilbud fra Extra Optical.

Lignende tilbud

Beste alternativet til Extra Optical basert på sortimentet.
Bonprix rabattkode

20% rabatt for nye kunder + fri frakt!

Utløper 30 September 2023
Coverbrands rabattkode

30% rabatt* på valgfri vare!

Utløper 31 Desember
ExtremeFitness rabattkode

Meld deg og få 10% rabatt på alle produkter!

Utløper 31 Oktober 2023
Vis flere lignende tilbud

Om Extra Optical

Innholdsfortegnelse

 • 01
  ExtraOptical rabattkode
 • 02
  Gjør en god handel med ExtraOptical rabattkode
 • 03
  Kjøp briller og linser med ExtraOptical rabattkode
 • 04
  Kjøp gode kvalitetsmerker med ExtraOptical rabattkode
 • 05
  Slik benytter du en ExtraOptical rabattkode
 • 06
  Hos ExtraOptical kan du prøve brillene gratis hjemme
 • 0
  Vanlige spørsmål
 • ExtraOptical rabattkode

  Extra Optical er nettbutikken for deg som av en eller annen grunn trenger briller, enten dette er briller for å se bedre, solbriller eller briller for å beskytte øynene når du bedriver sport. Nettbutikken har også et stort utvalg av linser fra mange leverandører. En ExtraOptical rabattkode kan brukes enten det gjelder briller til barn eller voksne.

  Hos oss finner du aktuelle og oppdaterte lister over rabattkoder, slik at du kan handle ditt neste par med briller til en rimelig penge.


 • Gjør en god handel med ExtraOptical rabattkode

  ExtraOptical er etablert i 6 land, og spesialiserer seg på briller og linser til hele familien. Dersom du velger å handle dine briller her, kan du bestille opptil 4 par for å prøve dem hjemme i fred og ro. Du kan beholde dem i 4 dager, og frakt og retur er gratis. Denne ordningen hjelper deg med å finne det helt rette brilleparet. Deretter bruker du en ExtraOptical rabattkode for å gjøre handelen enda rimeligere.

  Med fri frakt over 500 kroner og en ExtraOptical rabattkode kan du handle inn alt hva familien trenger av briller eller linser. Visste du at du kan laste opp et bilde av deg selv på nettsiden for deretter å se om de brillene du liker best passer? Nettbutikken har lagt til rette for å gjøre kjøp av briller så enkelt og bekvemt som mulig.

  Sjekk om vi har noen rabattkoder som passer for deg, så blir det billigere neste gang hele familien trenger sportsbriller, må ha solbriller eller har fått dårligere syn. ExtraOptical har også en egen outlet-side der du kan gjøre gode kupp hele året.


 • Kjøp briller og linser med ExtraOptical rabattkode

  Hos ExtraOptical spiller det ingen rolle hvem i familien det er som trenger briller eller linser. Her finnes det nemlig et veldig stort utvalg av briller i alle fasonger og varianter til både liten og stor. Briller kan ofte bli en kostbar affære, men med en Extra Optical rabattkode blir sluttprisen langt mer hyggelig.

  Utvalget dekker også deg som ønsker sportsbriller, enten du driver med svømming, alpint, sykling eller noe helt annet. Linser kommer i utgaver som skiftes ut hver dag til utgaver som varer en hel måned. Selvsagt kan du også bruke din ExtraOptical rabattkode på dette. Hos ExtraOptical kan du handle fra disse kategoriene:

  • Solbriller til barn, dame og herre
  • Briller til barn, dame og herre
  • Linser
  • Sportsbriller

 • Kjøp gode kvalitetsmerker med ExtraOptical rabattkode

  Med din aktive ExtraOptical rabattkode kan du glede deg over å kjøpe briller og linser til flotte priser. Her finner du et godt utvalg av kjente merkevarer, fra alle du visste lagde briller til alle du ikke visste lagde briller. Enten du eller noen i familien trenger lesebriller, progressive briller, databriller eller vanlige hverdagsbriller vil du her finne innfatninger i en rekke fasonger og farger. Utvalget er mer enn stort nok til at du oppdager noe som passer din ansiktsform og den stilen du vil ha.

  Her finner du blant annet følgende merker:

  • Calvin Klein
  • Polo
  • Diesel
  • eXo
  • Boss
  • Gant

 • Slik benytter du en ExtraOptical rabattkode

  Det er heldigvis like enkelt å bruke en ExtraOptical rabattkode, som det er å handle briller eller linser hos ExtraOptical. Det fungerer slik at når du har lagt det du vil ha i handlekurven, fyller du inn rabattkoden i feltet som er satt av til det. Utenfor dette feltet står det gjerne “Her kan du skrive inn rabattkoden din”. Da vil du med en gang se at prisen blir lavere.

 • Hos ExtraOptical kan du prøve brillene gratis hjemme

  Til tross for all mulige tekniske finesser som gjør det enkelt for deg å finne de riktige brillene på nettet, kan det hende du likevel er usikker. Dersom du skal ha brillene på nesen hver dag, er det viktig å finne et par du føler deg både komfortabel og vel med.

  Derfor har ExtraOptical kommet opp med en helt egen tjeneste. Du kan nemlig velge deg ut 4 par med briller som du kan prøve hjemme i fred og ro i hele 4 dager. Butikken betaler frakten begge veier. Alt legges til rette for at du skal finne det perfekte paret,

Vanlige spørsmål

 • 1. 💵 Hvilken Extra Optical rabattkoder er gjeldende akkurat nå?

 • 2. ✅ Hvor mange Extra Optical rabattkoder og tilbud er aktuelle akkurat nå?

  Akkurat nå er det 7 aktive tilbud på Extra Optical.
  Spar penger i Desember 2022 - Hos oss finner du alltid de beste rabattkodene.

 • 3. Hvor lang er leveringstiden hos ExtraOptical?

  Fra du bestiller brillene dine vil det ta mellom 6 og 12 virkedager før du har dem i postkassen. Du vil få tilsendt et sporingsnummer, slik at du hele tiden kan følge med på hvor brillene dine befinner seg og når omtrent de vil bli levert til deg.

  Brillene blir levert med Posten og havner i din postkasse. Om du skulle ha bestilt så mye at dette ikke lar seg gjøre, vil du få beskjed om å hente på nærmeste utleveringssted.

 • 4. va koster frakten hos ExtraOptical?

  Med ExtraOptical får du fri frakt om du handler for mer enn et bestemt beløp. Handler du for under dette beløpet, vil det tilkomme et lite gebyr.

  Videre har de åpen retur i 30 dager, noe som gjør det til en veldig enkel affære om du har ombestemt deg eller av annen grunn ikke er helt fornøyd med valget du gjorde. Du trenger bare å ta kontakt med kundeservice, og så vil de fortelle deg hva du skal gjøre.

 • 5. Hvordan kommer jeg i kontakt med kundeservice hos ExtraOptical?

  ExtraOptical er en av de butikkene som har forstått hvor viktig det er at kundene kan komme i kontakt med dem og få den hjelpen de trenger. Dersom du har spørsmål om din ExtraOptical rabattkode eller noe helt annet, kan du kontakte dem på flere måter. De er nemlig tilgjengelig på telefon fra mandag til fredag. Du kan også sende en e-post eller, om du er i nærheten, kan du besøke dem i Trondheim.

Pontus Wiehager
Produktsjef
Pontus er produktsjef for Dagbladet Rabattkoder som betyr at jeg er ansvarlig for både utseendet og innholdet på nettstedet. Jeg elsker en god rabattkode og kjøper i utgangspunktet aldri til full pris.

Flere butikker med lignende produkter

Se flere butikker

Kopier koden / Gå til kassen

 
  Kopier
rabattkode
Koden er kopiert!
Gå til
Fungerte koden?