Innhold Innhold

GardenStore rabattkode 2023

Vår vurdering 4/5
GardenStore er en svensk hagebutikk på nett som selger produkter til hagen og uteplassen din til lave priser, og med GardenStore rabattkode blir disse prisene betydelig redusert. Den svenske hagebutikken har som mål å bli den største online hagebutikken i Norge, og derfor finner du et stort utvalg av produkter som passer til det norske uteområdet.Hos GardenStore finner du et stort og solid utvalg av produkter for livet utendørs. De har griller, hageredskaper, maskiner, møbler og drivhus. Bruker du din GardenStore rabattkode, trenger du ikke å betale full pris for produktene du ønsker å handle hjem til din hage.

Gyldige GardenStore rabattkoder Februar 2023

31 Des
50%
Siste aktive rabattkode
GardenStore har sjelden aktive rabattkoder, sist var 31 Desember. GardenStore har i gjennomsnitt 17 rabattkoder per år, det är 93% hva lignende butikker har. Siste GardenStore hadde en rabattkode ga den 50% rabatt og jobbet ut fra det 16 September og fortsatte under 471 dager.
De fleste nye rabattkoder hos GardenStore
På onsdagar publiserer GardenStore i gjennomsnitt 34% flere rabattkoder enn resten av dagene.
Mest rabatt hos GardenStore
Mandagar er dagen med høyest gjennomsnittlig rabatt på tilbud fra GardenStore.

0 aktive rabattkoder hos GardenStore akkurat nå.

Beste alternativet til GardenStore basert på sortimentet.

Siste sjanse – opptil 70% rabatt!

Utløper 31 Desember

Finn alle nyheter her!

Utløper 31 Desember 2025

PREMIUM OUTLET - Få 20-50% rabatt på møbler og interiørartikler

Utløper 31 Desember 2025

Om GardenStore

Innholdsfortegnelse

 • 01
  Gjør et kupp til hagen med GardenStore rabattkode
 • 02
  Finn billige produkter til uteplassen med GardenStore rabattkode
 • 03
  Oppdag utemøbler med GardenStore rabattkode
 • 04
  Slik bruker du din GardenStore rabattkode
 • 05
  Hos GardenStore har du åpent kjøp i 90 dager
 • 06
  GardenStore tilbyr raskt og rimelig frakt
 • 07
  Kundeservice svarer deg på spørsmål om GardenStore rabattkode
 • 0
  Vanlige spørsmål
 • Gjør et kupp til hagen med GardenStore rabattkode

  Gjør et kupp til hagen med GardenStore rabattkode

  Føler du at du har et litt kjedelig uterom eller ønsker du å fornye hagen din? Da har GardenStore alt du trenger til å forvandle uteområdet ditt til et magisk og koselig område hvor alle dine nærmeste mer enn gjerne vil komme på hagefest. Med en GardenStore rabattkode kan du kjøpe drivhus, redskaper og en masse lekre utemøbler til en langt hyggeligere pris.

  Skulle det av en eller annen grunn ikke være noen tilgjengelige rabattkoder, kan du spare penger på andre måter. GardenStore opererer allerede med lave og konkurransedyktige priser, og du vil ofte finne tilbud og salg.

 • Finn billige produkter til uteplassen med GardenStore rabattkode

  GardenStore har alt du trenger til uteplassen din. Her kan du kjøpe inn griller, slik at du kan lage god mat gjennom hele grillsesongen, du finner lekre og komfortable møbler du og familien kan kose dere i, og ønsker du å dyrke maten din selv finner du både drivhus og redskaper hos GardenStore. Med et så stort utvalg av kvalitetsprodukter er det aldri vanskelig å komme over mye som du ønsker deg, og da er det veldig bra at det finnes en GardenStore rabattkode. Denne rabattkoden gir deg nemlig et hyggelig avslag på det du bestiller.

  Hos GardenStore er det ikke noe problem å forvandle hagen til en drømmeplass som du kan hygge deg i gjennom hele sommeren. Velger du et drivhus, kan du også dyrke dine egne blomster og grønnsaker gjennom nesten hele året.

  Med en GardenStore rabattkode kan du handle fra disse kategoriene:

  • Redskaper og maskiner
  • Hytter og drivhus
  • Utemiljø
  • Utemøbler

 • Oppdag utemøbler med GardenStore rabattkode

  Oppdag utemøbler med GardenStore rabattkode

  GardenStore har et fantastisk utvalg av vakre hagemøbler. Her finner du griller, bord og stoler, hagesofaer, solskjerming, hyller og tilbehør. Du finner rett og slett alt du trenger for å lage deg en riktig koselig oase. Ikke nok med at du finner alt du måtte trenge av hagemøbler av høy kvalitet og i et fint design, bruker du din GardenStore rabattkode trenger du ikke å betale en så høy pris heller. Hvor kjekt er det ikke å kunne spare penger og samtidig få det fint ute? Her er noen av de kjente merkene du finner hos GardenStore:

  • Stiga
  • Weber
  • Hillerstorp
  • Baumann
  • Eredu

 • Slik bruker du din GardenStore rabattkode

  Det er like enkelt å bruke din GardenStore rabattkode som det er å handle hos denne hagenettbutikken. Du legger det du ønsker i handlekurven, og deretter klikker du deg til kassen. Velg betalingsmetode og legg inn rabattkoden i det feltet som er satt av til dette. Da vil du se at sluttsummen forandrer seg til en enda lavere sum.

 • Hos GardenStore har du åpent kjøp i 90 dager

  Hos GardenStore har du åpent kjøp i 90 dager

  GardenStore ønsker å bli den største og beste hagenettbutikken i Norge. Det kreves ikke bare at de har et stort og unikt utvalg av diverse møbler og andre produkter, men også at de har en god service. Hos GardenStore ønsker de at du hele tiden skal være fornøyd med deres produkter, og at de innfrir forventningene du har til en koselig sommer. Derfor får du hele 90 dagers åpent kjøp hos GardenStore. Dette er langt mer enn hva andre nettbutikker tilbyr, og er også bedre enn hva den norske loven krever.

 • GardenStore tilbyr raskt og rimelig frakt

  GardenStore jobber alltid raskt for at du skal få bestillingene dine levert hurtigst mulig hjem til deg. Leveringstiden er på et par virkedager, men det vil være noen variasjoner etter hvor i Norge du bor hen og hva du har bestilt. Bestiller du varer for over en bestemt sum, er fraktkostnadene inkludert i kjøpesummen din. Alle varene dine vil bli kjørt helt og levert hjem til deg. Enklere blir det ikke.

 • Kundeservice svarer deg på spørsmål om GardenStore rabattkode

  GardenStore har en veldig bra kundeservice, og de er behjelpelige med alt uansett hva du skulle ha spørsmål om. Lurer du på noe om GardenStore rabattkode er det bare å ta kontakt. De svarer så raskt som mulig. Du kan nå kundeservicen gjennom mobil og e-post fra mandag til fredag klokken 08.00-14.00. GardenStore har også en stor FAQ-side. Der finner du svar på ofte stilte spørsmål, og her lønner det seg alltid å ta turen innom først om du sitter inne med noen spørsmål om produktene som GardenStore selger.

Vanlige spørsmål

 • 1. 💵 Hvilken GardenStore rabattkoder er gjeldende akkurat nå?

  Spar penger på kjøpet med nedenstående GardenStore rabattkoder og tilbud:

  • 2. ✅ Hvor mange GardenStore rabattkoder og tilbud er aktuelle akkurat nå?

   Akkurat nå er det 0 aktive tilbud på GardenStore.
   Spar penger i Februar 2023 - Hos oss finner du alltid de beste rabattkodene.

  Fanny Söderlund
  Innehållsansvarig
  Fanny sørger for at Dagbladet rabattkoder blir oppdatert med relevant og godt innhold for både besøkende og nettbutikker. Hun jobber med SEO og digital kommunikasjon og har studert økonomi og markedsføring ved Stockholm Business School og Berghs School of Communication.

  Flere butikker med lignende produkter

  Kopier koden / Gå til kassen

   
    Kopier
  rabattkode
  Koden er kopiert!
  Gå til
  Fungerte koden?