Innhold Innhold

Gina Tricot rabattkode 2021

Vår vurdering 4/5
Leter du etter en Gina Tricot-rabattkode? På denne siden viser vi alle Gina Tricot rabattkoder, slik at du kan handle mote til en lavere pris. Vi oppdaterer kontinuerlig med nye rabatter, salg og kampanjer fra Gina Tricot, så hold deg oppdatert med oss ​​på Dagbladet rabattkoder. Gina Tricot er en motebutikk med butikker over hele Norge, og med en Gina Tricot rabattkode kan du gjøre et kupp på de aller nyeste trendene. Her finner du antrekk tilpasset de forskjellige årstidene, og klær som passer både til jobb, fritid og fest. Du finner også tilbehør, som sokker, strømpebukser og hårpynt.Hos Gina Tricot er det mulig å fylle opp garderoben med flotte plagg. De har også klær til den lille. Med en aktiv Gina Tricot rabattkode som du finner hos oss, kan du med andre ord kle opp både deg og junior til en billig penge.

Gyldige Gina Tricot rabattkoder Desember 2021

De fleste nye rabattkoder hos Gina Tricot
På onsdagar publiserer Gina Tricot i gjennomsnitt 44% flere rabattkoder enn resten av dagene.
Mest rabatt hos Gina Tricot
Lørdagar er dagen med høyest gjennomsnittlig rabatt på tilbud fra Gina Tricot.

Lignende tilbud

Eksklusiv rabattkode
Beste alternativet til Gina Tricot basert på sortimentet.
Eksklusiv Petworld rabattkode

Eksklusiv rabattkode gir 10% rabatt

Utløper 28 Februar 2022
Eksklusiv rabattkode
Eksklusiv Petworld rabattkode

Akkurat nå! 7% rabatt på alt

Utløper 28 Februar 2022
Eksklusiv rabattkode
Eksklusiv Petworld rabattkode

5% rabatt ved kjøp over 499kr

Utløper 28 Februar 2022
Vis flere lignende tilbud

Om Gina Tricot

Innholdsfortegnelse

 • 01
  Handle billige klær til dame med Gina Tricot rabattkode
 • 02
  Kjøp ting til hjemmet med Gina Tricot rabattkode
 • 03
  Slik bruker du din Gina Tricot rabattkode
 • 04
  Få inspirasjon fra Gina Tricot sin toppliste
 • 0
  Vanlige spørsmål
 • Handle billige klær til dame med Gina Tricot rabattkode

  Gina Tricot produserer fine og billige klær til damer, og de har et spesielt fokus på tenåringsmote. Her kan du kjøpe klær av alle varianter, farger, stiler og sesonger. Uansett hva du måtte trenge og ønske deg kan du bruke din Gina Tricot rabattkode neste gang du handler der.

  Det kule med at Gina Tricot har et enormt utvalg av klær og tilbehør til damer er at du finner alt du måtte ha bruk for, enten det er snakk om kjoler, bukser, undertøy eller gensere. Gina Tricot er også den perfekte nettbutikken til gaveshopping til familie og venninner, og husk din Gina Tricot rabattkode slik at du sparer penger på ditt neste kjøp. Her er noen kategorier du kan handle fra:

  • Nyheter
  • Klær
  • Tilbehør
  • Gina mini

  Fler rabatter på stilsäkert mode hittar du även hos Bubbleroom och Bonprix

 • Kjøp ting til hjemmet med Gina Tricot rabattkode

  De fleste av oss forbinder Gina Tricot med klær, men kjeden har faktisk utviklet sin egen interiørkolleksjon. Her finner du vakre og annerledes ting du kan pynte opp hjemmet med som sengesett, tepper, vaser, lysholdere og mye mer. Her kan du selvfølgelig også bruke din Gina Tricot rabattkode slik at du får prisavslag på det du kjøper. Interiørstilen til Gina Tricot er designet for å være tidløs, og dermed passer det til alle hjem. Noen av produktene du kan kjøpe er:

  • Glass
  • Skåler
  • Lysestaker
  • Designbøker til glassbordet 


 • Slik bruker du din Gina Tricot rabattkode

  Det er kjempeenkelt å benytte seg av din Gina Tricot rabattkode. Du shopper som normalt og plukker med deg det du vil ha, og når du er klar for å betale legger du inn rabattkoden i kassen før du bekrefter bestillingen din. Da vil du se at sluttsummen har blitt lavere, og det er et fantastisk syn for alle som elsker å handle klær!

 • Få inspirasjon fra Gina Tricot sin toppliste

  Gina Tricot selger mye klær og tilbehør, og de sprer også mye inspirasjon til hvordan du kan style de ulike klærne gjennom sin toppliste. Blir du inspirert kan du gå inn å handle klærne og tilbehørene direkte fra denne kategorien. Du kan rett og slett på en enkel måte skaffe deg looken til Gina Tricot sine modeller. Kanskje finner du også inspirasjon til helt nye klesstiler som du ønsker å teste ut?

Vanlige spørsmål

 • 1. 💵 Hvilken Gina Tricot rabattkoder er gjeldende akkurat nå?

 • 2. ✅ Hvor mange Gina Tricot rabattkoder og tilbud er aktuelle akkurat nå?

  Akkurat nå er det 8 aktive tilbud på Gina Tricot.
  Spar penger i Desember 2021 - Hos oss finner du alltid de beste rabattkodene.

 • 3. Hvor lang er leveringstiden hos Gina Tricot?

  Gina Tricot tilbyr rask levering som vil si at du kan forvente å få varene levert veldig raskt. Innen 1-4 virkedager vil du ha mottatt din bestilling. På Min side kan du enkelt holde øye med bestillingen din.

 • 4. Hva koster frakten hos Gina Tricot?

  Hos Gina Tricot er det en fast, lav fraktkostnad på alle varer som du bestiller. Du må også selv dekke retur, med mindre det er en reklamasjonsfeil. 


 • 5. Hvordan kommer jeg i kontakt med Gina Tricot kundeservice?

  Det er ikke vanskelig å komme i kontakt med Gina Tricot sin kundeservice om du trenger hjelp med dine ordre eller bare har spørsmål. De har en egen FAQ-side med svar på ofte stilte spørsmål, og du kan i tillegg sende inn e-post. Adressen finner du på nettsiden deres. Du kan også ta kontakt om du lurer på hvordan du skal benytte deg av din Gina Tricot rabattkode.


Pontus Wiehager
Produktsjef
Pontus er produktsjef for Dagbladet Rabattkoder som betyr at jeg er ansvarlig for både utseendet og innholdet på nettstedet. Jeg elsker en god rabattkode og kjøper i utgangspunktet aldri til full pris.

Flere butikker med lignende produkter

Se flere butikker

Kopier koden / Gå til kassen

 
  Kopier
rabattkode
Koden er kopiert!
Gå til
Fungerte koden?