Innhold Innhold

Glossybox rabattkode 2022

Vår vurdering 4/5
Glossybox er en fantastisk nettbutikk for deg som elsker skjønnhetsprodukter, og med en Glossybox rabattkode blir det billigere for deg å få sminke og andre produkter levert rett hjem på døren. Vi trenger alle skjønnhetsprodukter og andre stelleprodukter fra tid til annen for å ta vare på oss selv, og hos Glossybox finner du et stort utvalg fra mange forskjellige og anerkjente merker. Glossybox fungerer slik at du velger et abonnement som passer deg, og hver måned får du levert fem skjønnhetsprodukter på døren.Glossybox har et stort utvalg av flotte produkter til både kvinner og menn. Uansett hva du velger og trenger, blir sluttsummen du må betale alltid lavere så lenge du husker å bruke din Glossybox rabattkode.

Gyldige Glossybox rabattkoder August 2022

De fleste nye rabattkoder hos Glossybox
På fredagar publiserer Glossybox i gjennomsnitt 46% flere rabattkoder enn resten av dagene.
Mest rabatt hos Glossybox
Lørdagar er dagen med høyest gjennomsnittlig rabatt på tilbud fra Glossybox.

Lignende tilbud

Beste alternativet til Glossybox basert på sortimentet.
BliVakker rabattkode

Meld deg på nyhetsbrevet og få 15% rabatt!

Utløper 31 Desember

Shopping Festival! Fantastiske medlemspriser

Utløper 14 August

OUTLET: Opptil 70% rabatt på Sminke

Utløper 31 Mai 2023
Vis flere lignende tilbud

Om Glossybox

Innholdsfortegnelse

 • 01
  Gode skjønnetskupp med Glossybox rabattkode
 • 02
  Kjøp skjønnhetsprodukter med Glossybox rabattkode
 • 03
  Ha alltid tilgang på kjente merkevarer med Glossybox rabattkode
 • 04
  Slik bruker du en Glossybox rabattkode
 • 05
  Få spennende nyhetsbrev fra Glossybox
 • 06
  Glossybox leverer alltid til tiden
 • 07
  Kundeservice svarer på dine spørsmål om Glossybox rabattkode
 • 0
  Vanlige spørsmål
 • Gode skjønnetskupp med Glossybox rabattkode

  Glossybox har mange spennende produkter fra en rekke populære merker. Her er det mange abonnementer å velge mellom med dine favorittprodukter. Abonnementene har allerede en lav pris, men hvis du ønsker å betale enda litt mindre bør du bruke din Glossybox rabattkode.

  Skulle det ikke være en tilgjengelige Glossybox rabattkode, kan du spare penger på andre måter. Det vil allerede være mer lønnsomt å abonnere på sminke fordi du betaler en fast, lav pris. Du vil også få et hyggelig avslag på den aller første esken du bestiller.

 • Kjøp skjønnhetsprodukter med Glossybox rabattkode

  Hos Glossybox finner du, slik vi allerede har nevnt, en mengde med skjønnhetsprodukter til kvinner og menn. De har det meste du trenger for å kunne ta vare på deg selv og føle deg vakker i hverdagen. Hos Glossybox finner du alt du bør ha for å ta vare på håret og huden din. Du finner også veldig spennende skjønnhetsprodukter i Limited Edition, som du bare må slå til på. I din månedlige eske kan du få alt fra deodoranter til kroppsskrubb og sminke.

  Glossybox har alt du trenger til hverdag og fest, og da er det fantastisk at du kan bruke en Glossybox rabattkode, som gjør at du sparer enda mere penger på dine elskede produkter. Du kan også bruke rabattkoden til å gi bort et abonnement i gave.

  Når du har funnet din Glossybox rabattkode kan du bruke den på å bestille:

  • Et 12 måneders abonnement
  • 1 måneders løpende abonnement

  Du kan også finne flere rabatter på skjønnhetsprodukter på BliVakker och Coverbrands

 • Ha alltid tilgang på kjente merkevarer med Glossybox rabattkode

  Hos Glossybox finner du en mengde skjønnhetsprodukter fra svært mange kjente varemerker. At de samarbeider med mange produsenter sikrer deg et godt og trygt utvalg, hvor du vet at skjønnhetsproduktene lever opp til sine dokumenterte effekter. Mange av produktene er også veganske, er ikke testet på dyr og tar ekstra hensyn til miljøet. Du kan bruke din Glossybox rabattkode på å få avslag på både kjente og nye merker i ditt abonnement. Du finner merker som:

  • ACO
  • Bliss
  • Calvin Klein
  • Egyptian Magic
  • Fred Hemelten Norway
  • Make Up Store

 • Slik bruker du en Glossybox rabattkode

  Du vil med en gang forstå hvordan du skal bruke en Glossybox rabattkode. Velg et abonnement og gå videre til kassen. Fyll ut informasjonen de ber om, og skriv inn rabattkoden i feltet som er satt av for dette. Du vil øyeblikkelig se at summen du skulle betale har blitt redusert.

 • Få spennende nyhetsbrev fra Glossybox

  Begynner du å abonnere på Glossybox sitt nyhetsbrev vil du motta mye spennende inspirasjon og tips rett i din innboks. Glossybox er full av inspirasjon og deler raust hvordan du kan bruke deres produkter for å få et best mulig resultat. Via deres nyhetsbrev vil du også motta informasjon når det er spesielle tilbud eller kampanjer, og når det kommer inn nye fine skjønnhetsprodukter. Hvis du ønsker deg ytterligere med inspirasjon, har Glossybox en egen Instagram-konto som du kan følge. Der vil du finne nærmest daglige oppdateringer samt tips og triks.

 • Glossybox leverer alltid til tiden

  Alle Glossybox sine skjønnhetsesker leveres mot slutten av måneden, og de vil ankomme din postkasse eller nærmeste postkontor i løpet av et par dager. Leveringstiden vil variere ettersom hvor i landet du bor. Den norske avdelingen til Glossybox leverer ikke skjønnhetsprodukter til utlandet.

  Ønsker du å returnere en eske tar du kontakt med kundeservice. Du har 14 dagers angrefrist, men dette forutsetter at esken og produktene er uåpnet. Du må selv dekke opp returkostnadene, men pengene du har betalt for esken vil du få tilbakebetalt. Det fine med Glossybox er at det alltid er gratis frakt.

 • Kundeservice svarer på dine spørsmål om Glossybox rabattkode

  Har du noen spørsmål om Glossybox rabattkode kan du ta kontakt med Glossybox sin kundeservice. Du finner en FAQ-side som inneholder svar på veldig mange av de mest populære og vanlige spørsmålene, inkludert hvordan du bruker rabattkoder. For å komme direkte i kontakt med kundeservice må du være innlogget på din konto. Glossybox kundeservice holder åpent fra mandag til fredag fra klokken 08.00 til 17-00. De holder ikke åpent i helger og på helligdager.

Vanlige spørsmål

Fanny Söderlund
Innehållsansvarig
Fanny sørger for at Dagbladet rabattkoder blir oppdatert med relevant og godt innhold for både besøkende og nettbutikker. Hun jobber med SEO og digital kommunikasjon og har studert økonomi og markedsføring ved Stockholm Business School og Berghs School of Communication.

Flere butikker med lignende produkter

Kopier koden / Gå til kassen

 
  Kopier
rabattkode
Koden er kopiert!
Gå til
Fungerte koden?