Innhold Innhold

Gymgrossisten rabattkode 2022

Vår vurdering 4/5
Her kan du finne din Gymgrossisten rabattkode på kjente merkevarer innen kosttilskudd, helse og trening. Hos oss kan du være sikker på at du får de beste tilbudene, og alle Gymgrossisten rabattkoder er testet hos hjemmesiden til Gymgrossisten.no. I tillegg oppdaterer vi siden med nye rabattkoder hver dag. Fordelen med å bruke en rabattkode fra oss er at du kan får en bedre pris på alle eller deler av det store utvalget i Gymgrossistens egen nettbutikk. Så fyll opp med kosttilskudd, treningstøy og utstyr med våre rabattkoder!

Gyldige Gymgrossisten rabattkoder August 2022

De fleste nye rabattkoder hos Gymgrossisten
På torsdagar publiserer Gymgrossisten i gjennomsnitt 45% flere rabattkoder enn resten av dagene.
Mest rabatt hos Gymgrossisten
Mandagar er dagen med høyest gjennomsnittlig rabatt på tilbud fra Gymgrossisten.

Lignende tilbud

Beste alternativet til Gymgrossisten basert på sortimentet.
CDON rabattkode

50kr rabatt på din neste bestilling!

Utløper 31 August
Adlibris rabattkode

10% rabatt på ditt neste kjøp når du meld deg

Utløper 31 August
Proteinfabrikken rabattkode

Meld deg på nyhetsbrevet og få 15% rabatt!

Utløper 30 September
Vis flere lignende tilbud

Om Gymgrossisten

Innholdsfortegnelse

 • 01
  Smart shopping med Gymgrossisten rabattkode
 • 02
  Invester i helsen din med Gymgrossisten rabattkode
 • 03
  Kjøp kjente merkevarer med Gymgrossisten rabattkode
 • 04
  Slik bruker du en Gymgrossisten rabattkode
 • 05
  Service og veiledning hos Gymgrossisten
 • 06
  Gymgrossistens leveringsmuligheter og prisløfte
 • 07
  Gymgrossistens kundeservice og åpningstider
 • 0
  Vanlige spørsmål
 • Smart shopping med Gymgrossisten rabattkode

  Smart shopping med Gymgrossisten rabattkode

  Med en Gymgrossisten rabattkode kan du handle kosttilskudd, treningstøy og utstyr til rabattert pris, og kanskje unne deg litt ekstra i tillegg? Gjør smarte innkjøp med Gymgrossisten rabattkoder og finn inspirasjon til treningen på deres nettsider. I tillegg kan du abonnere på deres innholdsrike nyhetsbrev og motta eksklusive tilbud rett i innboksen din. Gymgrossisten har ofte salg og gode tilbud på sine nettsider, og her kan du virkelig gjøre noen kupp med store avslag på proteinbarer, proteinpulver, treningstøy og utstyr.

 • Invester i helsen din med Gymgrossisten rabattkode

  Invester i helsen din med Gymgrossisten rabattkode

  Nå har du muligheten til å investere i deg selv og din helse. Vi vet alle at trening og aktivitet er bra for oss, om du går turer, trener styrke eller løper så trenger kroppen påfyll med riktig næring etter aktivitetene. Ved bruk av Gymgrossisten rabattkode kan du fylle opp med det kroppen trenger og finne kvalitetsprodukter som gjør at du får mer ut av hver treningsøkt. Hjelp kroppen din å restituere, inspirer deg selv med nytt treningstøy eller treningsutstyr du kan benytte deg av hjemme. Få hjelp og inspirasjon til å nå dine mål hos Gymgrossisten.no.

  Hos Gymgrossisten kan du bl.a. handle:

  • Proteintilskudd
  • Kosttilskudd 
  • Treningstøy
  • Treningsutstyr

 • Kjøp kjente merkevarer med Gymgrossisten rabattkode

  Våre Gymgrossisten rabattkoder gjelder kun for bruk i Gymgrossistens egen nettbutikk, og gir deg eksklusive rabatter på deres populære produkter. Her finner du et stort utvalg av både nyheter og godt kjente produkter til sterkt rabatterte priser. Ved å benytte deg av Gymgrossisten rabattkode kan du få avslag i prisen på hele eller deler av utvalget. Når du handler direkte fra Gymgrossisten.no kan du føle deg sikker på at du kjøper trygt og sikkert, og varer sendt direkte fra deres varelager. Legg merke til Gymgrossistens utvalg av proteinbarer, som er veldig kjekke å ha i vesken, bilen eller på kjøkkenbenken når du har dårlig tid, er på farten og trenger litt påfyll eller et mellommåltid. Gymgrossisten har dessuten et stort utvalg stilig treningstøy og utstyr fra kjente merker som:

  • Star Nutrition (kosttilskudd, klær og utstyr)
  • Mutant
  • Adidas
  • Better Bodies Gear

  Du finner også flere rabatter på proteinpulver, kosttilskudd og treningstøy på Proteinfabrikken.

 • Slik bruker du en Gymgrossisten rabattkode

  Slik bruker du en Gymgrossisten rabattkode

  Klikk på en Gymgrossisten rabattkode her på våre sider, og en kode vil automatisk dukke opp i det grønne feltet. Kopier koden eller ta et bilde av den. Klikk deg så videre til butikken. Når du har lagt varene dine i handlekurven, går du videre til kassen og klikker på «oppgi rabattkode» under prisinformasjonen. Ditt prisavslag blir da synlig før du går videre til betalingen.

 • Service og veiledning hos Gymgrossisten

  Gymgrossisten har i tillegg en masse artikler og kosthold og trening, hvor du kan finne gode råd og inspirasjon til videre trening og måloppnåelse. På gymgrossistens nettsider finner du dessuten en stor øvelsesdatabase, hvor du kan finne veiledning til øvelser for hele kroppen – nesten som å ha sin egen PT. Videre kan du finne en masse oppskrifter som kan hjelpe deg til et riktig og næringsrikt kosthold uansett hva dine ambisjoner er, her er det mye inspirasjon å finne! Gymgrossisten legger lista høyt for at du skal bli fornøyd. De har også egen instagramside med inspirasjon på: https://www.instagram.com/gymgrossisten/.

 • Gymgrossistens leveringsmuligheter og prisløfte

  Gymgrossisten.no tilbyr gratis frakt på bestillinger over 699 kr, med levering innen 1–5 virkedager. Gymgrossisten tilbyr flere leveringsalternativer med Posten og Helthjem. Velger du Helthjem, får du varene levert på døra eller i postkassen 6 dager i uka, og du kan velge den løsningen som passer deg best i kassen. Gymgrossisten tilbyr i tillegg gratis retur, slik at du enkelt kan bytte varene dine hvis de ikke passer deg. Gymgrossisten gir deg også et prisløfte, som betyr at de betaler differansen hvis du finner det samme produktet billigere hos andre norske nettbutikker. Dette gjør at du kan føle deg trygg på at du får den absolutt beste prisen på produktene hos Gymgrossisten.

 • Gymgrossistens kundeservice og åpningstider

  Gymgrossisten har et stort fokus på god kundeservice, og er parat til å svare på dine spørsmål om Gymgrossisten rabattkoder eller andre ting i åpningstiden. Gymgrossisten legger opp til en hyggelig og inspirerende handel, og skulle du ha noen spørsmål, kontakter du kundeservice enkelt på deres nettsider via e-post: norge@gymgrossisten.com eller kundeservice telefon: 22 33 33 30 (mellom 09.00–17.00 på hverdager). Gymgrossisten har også en chat på sine nettsider hvor du kan stille spørsmål og få svar direkte.

Vanlige spørsmål

Fanny Söderlund
Innehållsansvarig
Fanny sørger for at Dagbladet rabattkoder blir oppdatert med relevant og godt innhold for både besøkende og nettbutikker. Hun jobber med SEO og digital kommunikasjon og har studert økonomi og markedsføring ved Stockholm Business School og Berghs School of Communication.

Flere butikker med lignende produkter

Se flere butikker

Kopier koden / Gå til kassen

 
  Kopier
rabattkode
Koden er kopiert!
Gå til
Fungerte koden?