Innhold Innhold

Homeroom rabattkode 2022

Vår vurdering 4/5
Hos Homeroom finner du et enormt stort utvalg av møbler og interiør til ditt hjem, og alt dette kan du bruke din Homeroom rabattkode på. Vi elsker alle å ha det hjemmekoselig og fint i huset vårt, og Homeroom gjør dette mulig ved å kunne tilby deg et bredt spekter av designmøbler som skaper en helt spesiell atmosfære.Du kan bruke din Homerom rabattkode til å kjøpe lekre møbler og interiør til badet, stuen, kjøkkenet, hagen, soverommet og stuen din. Du kan innrede til et magisk barnerom eller designe en koselig lesekrok i stuen din. Hos Homeroom vil du også finne perfekte gaver som varmer og varer. Når du står i kassen og er klar til å betale for din bestilling aktiverer du rabattkoden din i et eget felt.

Gyldige Homeroom rabattkoder Mai 2022

De fleste nye rabattkoder hos Homeroom
På mandagar publiserer Homeroom i gjennomsnitt 20% flere rabattkoder enn resten av dagene.
Mest rabatt hos Homeroom
Søndagar er dagen med høyest gjennomsnittlig rabatt på tilbud fra Homeroom.

Lignende tilbud

Eksklusiv rabattkode
Beste alternativet til Homeroom basert på sortimentet.
Eksklusiv Lampegiganten rabattkode

Eksklusiv kode! 10% rabatt på ALT

Utløper 5 Juni
Lampegiganten rabattkode

Avkjøl deg! 10% rabatt på vifter

Utløper 31 August
Lampegiganten rabattkode

Belysning til oppussing! Få 12% rabatt på alt

Utløper 5 Juni
Vis flere lignende tilbud

Om Homeroom

Innholdsfortegnelse

 • 01
  Pynt opp hjemmet ditt med en Homeroom rabattkode
 • 02
  Pynt opp kjøkkenet ditt med en Homeroom rabattkode
 • 03
  Slik benytter du deg av din Homeroom rabattkode
 • 04
  Få tilbud i din innboks med Homeroom sitt nyhetsbrev
 • 0
  Vanlige spørsmål
 • Pynt opp hjemmet ditt med en Homeroom rabattkode

  Hos Homeroom bruker de all sin ekspertise, slik at du kan få et vakkert og komfortabelt hjem som passer til dine drømmer og din stil. Du finner et stort utvalg av designmøbler og interiør til stuen, kjøkkenet, soverommet og badet ditt, og med Homeroom rabattkode blir det billigere for deg å fylle opp hjemmet ditt med vakre møbler.

  Hos Homeroom vil du finne ulike stiler som passer perfekt for deg og som er utviklet med omtanke for det nordiske hjem. Du vil også finne perfekte gaver der til venner eller familie, og alt kan du bruke din Homeroom rabattkode slik at du sitter igjen med nydelig interiør til en mye lavere pris. Er du veldig glad i nostalgisk julepynt vil du også finne en helt egen kategori hvor du finner alt fra nisser til snøkuler som skiller seg ut. Hos Homeroom kan du handle fra disse kategoriene og mange flere:

  • Møbler
  • Belysning
  • Tepper
  • Tekstiler

 • Pynt opp kjøkkenet ditt med en Homeroom rabattkode

  Hos Homeroom finner du alt som skal til for å gjøre kjøkkenet ditt til husets hjerte og samlingspunkt. De har servise, bestikk, kjøkkenmaskiner og redskaper. Trenger du eller ønsker du deg noe nytt til kjøkkenet, kan du bruke din Homeroom rabattkode slik at det blir billigere for deg å skape ditt drømmekjøkken. Homeroom tilbyr også spennende løsninger for smarte hjem. Her er noen av de kjente merkene som du finner hos Homeroom:

  • AGA
  • Done by Deer
  • Kaktus
  • Kids Concept

 • Slik benytter du deg av din Homeroom rabattkode

  Det er kjempeenkelt å benytte seg av din Homeroom rabattkode. Alt du gjør er å handle det du ønsker på Homeroom sin hjemmeside, og når du er klar for å betale legger du inn rabattkoden i kassen før du bekrefter bestillingen din. Da vil du se at sluttsummen har blitt lavere, og det er et gledelig syn for alle som elsker å handle møbler og interiør!

 • Få tilbud i din innboks med Homeroom sitt nyhetsbrev

  Det lønner seg å abonnere på nyhetsbrev fra Homeroom. Da vil du være blant de første som mottar eksklusive kampanjer og tilbud som vil komme godt med. Homeroom kjører ofte salg på utvalgte varer eller hele sortimentet og da kan du virkelig gjøre et kupp.

Vanlige spørsmål

 • 2. ✅ Hvor mange Homeroom rabattkoder og tilbud er aktuelle akkurat nå?

  Akkurat nå er det 5 aktive tilbud på Homeroom.
  Spar penger i Mai 2022 - Hos oss finner du alltid de beste rabattkodene.

 • 3. Hvor lang tid tar det før jeg får bestillingen min fra Homeroom?

  Leveringstiden varierer, og en bestilling kan bli delt opp i flere leveranser ettersom Homeroom opererer med flere lagre. Varer over 20 kg vil du få levert hjem på døren, mens varer under 20 kg kan du hente selv på et utvalg hentested.

 • 4. Hva koster frakten hos Homeroom?

  Siden Homeroom selger ulike varer i ulike størrelser opererer de med forskjellige fraktklasser. Det er vekten på varene du bestiller som avgjør hva du betaler i frakt. Du må også selv dekke eventuelle returkostnader.

 • 5. Hvordan kommer jeg i kontakt med Homeroom kundeservice?

  Du kan enkelt komme i kontakt med Homeroom sin kundeservice om det er noe du lurer på, enten det er produkter eller bruk av din Homeroom rabattkode. De har en egen FAQ-side med svar på ofte stilte spørsmål, men du kan også ta kontakt via telefon.

Danny Meiri
Skribent
Danny har lang erfaring med netthandel og digital markedsføring og er en av forfatterne på Expressen rabattkoder. Han er også prosjektleder for norske Dagbladet rabattkoder.

Flere butikker med lignende produkter

Kopier koden / Gå til kassen

 
  Kopier
rabattkode
Koden er kopiert!
Gå til
Fungerte koden?