Innhold Innhold

Hotels.com rabattkode 2022

Vår vurdering 5/5
Hotels.com er en reisenettside som hjelper deg med å finne flotte hotellrom over hele verden til den aller beste prisen. Benytter du deg i tillegg av Hotels.com rabattkode vil din overnatting bli enda billigere og bedre. Hotels.com drives av egne nettverk samt lokale nettsider og telefonsentre. De eies av selskapet EXPEDIA GROUP, som har sitt hovedkontor i Dallas i Texas. De har kontorer i hele Europa. Hos Hotels.com kan du enkelt booke hotellrom på hoteller over hele verden. De sammenligner priser for deg fra flere nettsider, og de gir deg en liste med informasjon som inneholder pris, fasiliteter, tilgjengelighet samt ting å gjøre på hotellet og i området du skal reise til. Hotels.com har også spesialisert seg i å kunne finne og tilby rom til reisende i perioder hvor teknisk sett alt er fullbooket, og bruker du Hotels.com rabattkode kan du sove godt til en ekstra hyggelig pris. Hos Hotels.com kan du også bestille flyreiser, eller du kan velge reisepakker som inneholder både flyreise og hotellrom eller flyreise, hotellrom og aktiviteter. Reisen din blir med andre ord svært komfortabel og billig med Hotels.com. Finn billige reiser og hotellrom med Hotels.com rabattkode

Gyldige Hotels.com rabattkoder August 2022

De fleste nye rabattkoder hos Hotels.com
På fredagar publiserer Hotels.com i gjennomsnitt 35% flere rabattkoder enn resten av dagene.
Mest rabatt hos Hotels.com
Fredagar er dagen med høyest gjennomsnittlig rabatt på tilbud fra Hotels.com.

Lignende tilbud

Beste alternativet til Hotels.com basert på sortimentet.
Radisson Hotels rabattkode

Pris kun for medlemmer - opptil 10% rabatt!

Utløper 31 Desember

Spar 15% eller mer, begynn å planlegge drømmeferien med Getaway-tilbud

Utløper 30 September

Finn tilbud på overnatting for alle årstider her!

Utløper 31 Desember
Vis flere lignende tilbud

Om Hotels.com

Innholdsfortegnelse

 • 01
  Finn billige reiser og hotellrom med Hotels.com rabattkode
 • 02
  Bestill flybilletter og hotellrom med Hotels.com rabattkode
 • 03
  Book rom på ditt favoritt hotell med Hotels.com rabattkode
 • 04
  Slik bruker du Hotels.com rabattkode
 • 05
  Hele verden samlet på en nettside
 • 06
  Hotels.com gir deg gratis avbestilling
 • 0
  Vanlige spørsmål
 • Finn billige reiser og hotellrom med Hotels.com rabattkode

  Hos Hotels.com kan du søke blant over en million flyreiser, hoteller og pakkereiser. Hotels.com hjelper deg med å sammenligne og finne de beste flyreisene og hotellrommene i det landet du ønsker å dra til, og du vil spare mye penger ved å bestille fly og hotellrom sammen. Bruker du Hotels.com rabattkode sparer du enda mer penger på ferien din.

  Hos Hotels.com skal ferien din aldri koste mer enn nødvendig, og derfor kan du få bonuskort hvor du etter 10 overnattinger vil få en bonusovernatting. Bonuskortet gir bare fordeler, og sammen med Hotels.com rabattkode blir ikke reisen din til nye eller kjente steder stort bedre.


 • Bestill flybilletter og hotellrom med Hotels.com rabattkode

  Å reise og oppleve verden er en viktig og berikende del av livene våre, og derfor kan du benytte deg av Hotels.com rabattkode når du booker flybilletter og hotellrom hos Hotels.com slik at du får reisen din til en billigere pengesum.

  Siden Hotels.com er en nettside kan du bestille ferien din på 1-2-3 fra stuen din, og du finner alle reiseproduktene de tilbyr fordelt inn i kategorier som gjør det enkelt å bestille. På startsiden dukker det med en gang opp en boks hvor du kan begynne å finne frem destinasjoner og overnattingssteder.

  Hos Hotels.com finner du ikke bare hotellrom og flybilletter, men også leiligheter, byboliger, landsteder, ferieboliger og resorter. Hotels.com rabattkode gjør det morsomt å booke ferien din.

  Hos Hotels.com kan du bestille fra disse kategoriene:

  • Ting å gjøre
  • Pakker og flyreiser
  • Grupper og møter


 • Book rom på ditt favoritt hotell med Hotels.com rabattkode

  Med flere 100 overnattingssteder i over 200 land kan du sove godt mens du opplever verden sammen med Hotels.com. Bruk Hotels.com rabattkode til å booke et luksusrom på ditt favoritthotell, eller dra til et helt nytt sted. Hotels.com hjelper deg med å oppfylle feriedrømmen på en enklest og best mulig måte.

  Hotels.com har 90 lokale nettsider og kan hjelpe deg på hele 41 forskjellige språk, så det er ikke noe vanskelig å bestille reisen sin. Noen populære reisesteder hos Hotels.com er:

  • London, Storbritannia
  • Paris, Frankrike
  • Oslo, Norge
  • Berlin, Tyskland
  • København, Danmark


 • Slik bruker du Hotels.com rabattkode

  Når du har funnet din Hotels.com rabattkode her hos oss, trykker du kun på «til tilbud» - knappen. Deretter bestiller du din reise på Hotels.com og skriver inn rabattkoden når du skal betale for reisen din. Til slutt velger du bare betalingsmetode og kan telle ned til ferien begynner.

 • Hele verden samlet på en nettside

  Hotels.com hjelper deg med å finne nye og spennende destinasjoner. Med over 200 land på listen hjelper de deg med å komme deg ut og oppleve alt det verden har å tilby, og det er inspirerende hvor enkelt Hotels.com har gjort det for deg gjennom sammenligning og rask bookingtjeneste. De har også en egen mobilapp som gjør at du kan bestille ferietur i farten.

 • Hotels.com gir deg gratis avbestilling

  Av og til skjer det hendelser som gjør at du ikke kan dra på ferieturen du har bestilt. Skulle du måtte avbestille turen trenger du ikke å stresse over om du mister pengene dine, for har du booket reisen din gjennom Hotels.com er avbestillingen kostnadsfri hos de aller fleste rom. Forespørsler om tilbakebetaling vil bli behandlet innen det har gått 24 timer.

Vanlige spørsmål

Danny Meiri
Skribent
Danny har lang erfaring med netthandel og digital markedsføring og er en av forfatterne på Expressen rabattkoder. Han er også prosjektleder for norske Dagbladet rabattkoder.

Flere butikker med lignende produkter

Kopier koden / Gå til kassen

 
  Kopier
rabattkode
Koden er kopiert!
Gå til
Fungerte koden?