Innhold Innhold

Ice rabattkode 2022

Vår vurdering 5/5
Mobiltelefonen har blitt allemannseie, og med en ICE rabattkode kan du dekke behovet for mobilabonnement til en ekstra lav pris. Hos oss i Dagbladet rabattkoder finner du gjeldende rabattkoder og kampanjer fra ICE, så hvis du er ute etter et så billig mobilabonnement som mulig, anbefaler vi at du holder deg oppdatert her! ICE leverer mobilabonnementer i flere varianter. Det spesielle er nemlig at du velger abonnement ut i fra hvor mye mobildata du mener du trenger. ICE har også egne mobilabonnement for barn i ulike aldersgrupper. Trenger du en telefon som passer til abonnementet, har ICE flere å velge mellom og alle kommer fra kjente produsenter av mobiltelefoner, som Samsung og Huawei. Du kan også kjøpe bredbånd via selskapet. Uansett hva det er du har behov for, kan du sjekke ut hvilken aktiv ICE rabattkode som passer for deg. Da blir den rimelige handelen enda rimeligere, og du kan kanskje ta deg råd til en større datapakke!

Gyldige Ice rabattkoder Oktober 2022

De fleste nye rabattkoder hos Ice
På onsdagar publiserer Ice i gjennomsnitt 41% flere rabattkoder enn resten av dagene.
Mest rabatt hos Ice
Onsdagar er dagen med høyest gjennomsnittlig rabatt på tilbud fra Ice.

Om Ice

Innholdsfortegnelse

 • 01
  Ring billig med ICE rabattkode
 • 02
  Kjøp billig mobilabonnement med ICE rabattkode
 • 03
  Slik aktiverer du din ICE rabattkode
 • 04
  Ring og tekst så mye du vil med ICE
 • 0
  Vanlige spørsmål
 • Ring billig med ICE rabattkode

  Mobilen er blitt en veldig viktig del av vår hverdag. Vi har den med overalt, og vi ringer med den, tekster med den, surfer med den og jobber med den. For at mobilen skal kunne brukes til alt vi trenger den til må vi ha et mobilabonnement. Det er ofte stor forskjell på hva slike abonnement koster og inneholder, men ICE strekker seg langt for å gi deg billige og innholdsrike abonnement. Med ICE rabattkode blir det enda billigere for deg å ringe.

  ICE rabattkode gjør det billigere for deg å ha et mobilabonnement, bredbånd eller kjøpe en ny mobil gjennom ICE. ICE er Norges raskest voksende mobilselskap som gir deg god dekning og mange fordeler gjennom sine tjenester. De ble kåret til Årets mobilselskap i 2019 under Gulltasten. Du kan handle fra disse kategoriene:

  • Mobilabonnement
  • Mobiltelefoner
  • Mobilt bredbånd
  • Tilbehør til mobiltelefoner
  Leter du etter en mobiltelefonklokke for barna eller deg selv? I så fall kan du også sjekke ut våre Xplora rabattkoder og tilbud.

 • Kjøp billig mobilabonnement med ICE rabattkode

  ICE tilbyr mange ulike mobilabonnement til svært reduserte priser og med ICE rabattkode blir disse prisene selvfølgelig enda billigere. Hvilket mobilabonnement du bør velge avhenger av hvor mye data du trenger, og derfor er alle abonnementene som ICE selger delt inn etter lav databruk, medium databruk og høyt databruk. Er du usikker på hva du bør velge, kan du for en lav pris teste ut et abonnement i to måneder med 30 GB. Når de to månedene har gått, kan du se hvor mye data du bruker, og velge et abonnement etter forbruket ditt. Her er noen av abonnementene du kan velge mellom:

  Lite databruk: 2GB

  icePLUSS 12 GB

  Mye databruk: 20 GB


 • Slik aktiverer du din ICE rabattkode

  Det er veldig enkelt å benytte seg av din ICE rabattkode. Du velger det mobilabonnementet du ønsker, den nye mobiltelefonen eller bredbåndet, og når du er klar for å betale legger du inn rabattkoden i kassen før du bekrefter bestillingen din. Da vil du se at sluttsummen har blitt lavere, og det gjør det mer lønnsomt å bruke mobilen.

 • Ring og tekst så mye du vil med ICE

  Hos ICE er det ingen begrensning på hvor mye du kan ringe og tekste med din mobiltelefon. Du kan ringe og sende meldinger så mye du vil, og det er helt gratis innad i Norge. Dette er en god nyhet for deg som bruker mobilen veldig mye. Du kan selvfølgelig bruke mobilen i utlandet, og selv om dette ikke er gratis, har ICE gjort det så billig som mulig for deg. 


Vanlige spørsmål

 • 2. ✅ Hvor mange Ice rabattkoder og tilbud er aktuelle akkurat nå?

  Akkurat nå er det 5 aktive tilbud på Ice.
  Spar penger i Oktober 2022 - Hos oss finner du alltid de beste rabattkodene.

 • 3. Hvor lang tid tar leveransen fra ICE?

  Etter at du har bestilt ditt nye mobilabonnement fra ICE vil du få tilsendt ditt nye SIM-kort i løpet av en 1-3 virkedager. Den samme leveringstiden gjelder om du bestiller andre produkter fra ICE. Du kommer med andre ord veldig fort i gang.

 • 4. Hva koster frakten hos ICE?

  ICE sender produktene du bestiller i posten eller med DHL. De har en fast, lav fraktkostnad for bestillinger under en viss sum. Bestiller du varer for over en viss grense vil du få fraktkostnadene inkludert i kjøpesummen. 

 • 5. Hvordan kommer jeg i kontakt med ICE kundeservice?

  Øverst på hjemmesiden vil du finne kontaktinformasjonen til ICE. Du kan ringe og chatte med dem, men du vil også finne all nødvendig informasjon på «Min side» eller i ICE sin FAQ-side. Det er aldri vanskelig for hjelp, og ICE er kåret til å ha den beste kundeservicen. Det betyr at du også kan stille de spørsmål du eventuelt måtte ha om din ICE rabattkode.

Pontus Wiehager
Produktsjef
Pontus er produktsjef for Dagbladet Rabattkoder som betyr at jeg er ansvarlig for både utseendet og innholdet på nettstedet. Jeg elsker en god rabattkode og kjøper i utgangspunktet aldri til full pris.

Flere butikker med lignende produkter

Kopier koden / Gå til kassen

 
  Kopier
rabattkode
Koden er kopiert!
Gå til
Fungerte koden?