Innhold Innhold

InkClub rabattkode 2022

Vår vurdering 5/5
Med en InkClub rabattkode kan du kjøpe alt det du trenger til kontoret ditt til en rimelig pris. Dette er veldig nyttig for deg som skal ha effektive arbeidsdager på et hjemmekontor og trenger både skrivebøker, sorteringsmapper og blekk. Er kontoret ditt i orden vil det aldri gå utover ytelsen din. Hos InkClub har de et stort utvalg av kontorutstyr, blekk og toner og generelt andre småting som du vil trenge til hjemmet. Det dreier seg om alt fra elektronikk, glødepærer, kaffekapsler, støvsugerposer og barbersaker, og hele dette flotte utvalget kan du kjøpe med en InkClub rabattkode. Du finner en total oversikt over aktive koder her, og alt du trenger å gjøre er å legge den riktige rabattkoden i feltet ved kassen når du er klar til å betale.

Gyldige InkClub rabattkoder August 2022

De fleste nye rabattkoder hos InkClub
På mandagar publiserer InkClub i gjennomsnitt 16% flere rabattkoder enn resten av dagene.
Mest rabatt hos InkClub
Mandagar er dagen med høyest gjennomsnittlig rabatt på tilbud fra InkClub.

Lignende tilbud

Beste alternativet til InkClub basert på sortimentet.

Her finner du alle aktuelle tilbud & rabattkoder!

Utløper 31 Desember

Sjekke ut Temabøker her!

Utløper 31 Desember

Kjøp gavekort hos Fotoknudsen her!

Utløper 31 Desember
Vis flere lignende tilbud

Om InkClub

Innholdsfortegnelse

 • 01
  Gjør et godt kjøp med InkClub rabattkode
 • 02
  Ha kontoret alltid klart med inkClub rabattkode
 • 03
  Ha alltid skriveren klar med inkClub rabattkode
 • 04
  Du aktiverer inkClub rabattkode på denne måten
 • 05
  Få blekk eller fotopapir til 0 kr hos inkClub
 • 0
  Vanlige spørsmål
 • Gjør et godt kjøp med InkClub rabattkode


  Kontorutstyr er genialt å ha i hjemmet. Enten du har et profesjonelt hjemmekontor eller en liten hyggelig krok i stuen, kan du egentlig aldri få nok av skrivebøker og sorteringspermer, og du vet heller aldri når du trenger å skrive ut ting med printeren. Derfor er det supert at InkClub har alt du trenger samlet på ett sted slik at du aldri trenger å gå tom, og med en InkClub rabattkode blir det ikke dyrt heller.

  Hos InkClub ligger alle produktene de tilbyr i oversiktlige kategorier, så det er veldig enkelt å finne frem. De tilbyr 30 dagers åpent kjøp og bestiller du varene dine før klokken 12.00 får du dem levert samme dag – det er det vi kaller rask frakt.


 • Ha kontoret alltid klart med inkClub rabattkode

  Veldig mange trenger å et eget kontor eller arbeidskrok i hjemmet, men skal det være effektivt må kontoret inneholde nødvendige saker og ting. Det er utrolig irriterende å ikke få skrive ut nødvendige ark fordi skriveren, for eksempel, er tom for blekk. Med en inkClub rabattkode vil dette aldri være et problem, fordi med den kan du kjøpe blekkpatroner og andre kontorsaker til redusert pris.

  inkClub er en nettbutikk som har spesialisert seg på å selge utstyr til ditt kontor, men du vil også finne mange andre produkter der som elektronikk, kaffekapsler, barbersaker og mye mer. Dette er en nettbutikk som inneholder mye nødvendig som du alltid vil trenge til huset ditt. Dette er ting som kanskje ikke er det morsomste å shoppe, men som du uten tvil vil sette pris på at du har i nærheten og med inkClub rabattkode slipper du å måtte betale mer enn nødvendig. Du kan handle fra følgende kategorier:

  • Blekk og patroner
  • Lyspærer
  • Elektronikk
  • Kontor
  Du kan også finne flere rabatter på elektronikk og produkter til kontoret og hjemmet på CDON

 • Ha alltid skriveren klar med inkClub rabattkode

  Bruker du din inkClub rabattkode kan du kjøpe blekk og patroner til printeren din for en ekstra hyggelig pris. Du har sikkert sittet i en situasjon hvor du må skrive ut noe, men printeren er tom for blekk. Det er utrolig kjedelig, men hos inkClub kan du kjøpe nok blekk og patroner slik at du unngår å sitte i slike situasjoner. Du finner vanlig svart blekk hos inkClub, men også farget blekk. Du finner også en rekke merker som:

  Maxell

  Housegard

  Champion

  LogiLink


 • Du aktiverer inkClub rabattkode på denne måten

  Du aktiverer inkClub rabattkode på standard måte. Når du er klar for å betale, legger du inn rabattkoden i kassen før du bekrefter bestillingen din. Da vil du se at summen du opprinnelig skulle ha betalt har endret seg, og du kan være svært fornøyd med å ha gjort et billig og fornuftig kjøp.

 • Få blekk eller fotopapir til 0 kr hos inkClub

  Er det første gangen du handler hos inkClub? Da får du et veldig hyggelig velkomsttilbud fordi du kan nemlig velge mellom å få blekk eller fotopapir til 0 kr. Dette tilbudet gjelder bare en gang, og du må sånn sett ikke bruke det opp med en gang. Velger du å få gratis blekkpatroner vil du få patroner som passer til de aller fleste skrivemaskinene fra Epson, Canon og Brother.


Vanlige spørsmål

 • 2. ✅ Hvor mange InkClub rabattkoder og tilbud er aktuelle akkurat nå?

  Akkurat nå er det 2 rabattkoder och 6 tilbud aktiv for InkClub.
  Spar penger i August 2022 - Hos oss finner du alltid de beste rabattkodene.

 • 3. Hvor lang tid tar leveringen fra inkClub?

  Bestiller du varene dine innen klokken 12.00 vil inkClub sende dem samme dag. Hvis ikke blir de sendt dagen etterpå. Deretter vil det ta 2-3 virkedager før du har mottatt bestillingen. Varer under 2 kg vil bli sendt som brevpost er pakken over 2 kg vil den bli sendt som pakke.

 • 4. Hva koster frakten hos inkClub?

  Uansett hvor lite eller mye du bestiller vil fraktkostnaden hos inkClub alltid være konstant. I tillegg vil det komme et lite ekstra gebyr for kostnader ved brevforsendelse.


 • 5. Hvordan kommer jeg i kontakt med inkClub kundeservice?

  Du kommer enkelt i kontakt med inkClub sitt kundeservice. De har en egen FAQ-side med svar på ofte stilte spørsmål. Denne siden bør du alltid sjekke først. Finner du ikke hjelpen du trenger der kan du ta kontakt gjennom e-post eller sende inn et kontaktskjema. Det vil ta ca. 24 timer å få svar. Du kan også ta kontakt med dem om du lurer på noe angående din inkClub rabattkode.

Pontus Wiehager
Produktsjef
Pontus er produktsjef for Dagbladet Rabattkoder som betyr at jeg er ansvarlig for både utseendet og innholdet på nettstedet. Jeg elsker en god rabattkode og kjøper i utgangspunktet aldri til full pris.

Flere butikker med lignende produkter

Kopier koden / Gå til kassen

 
  Kopier
rabattkode
Koden er kopiert!
Gå til
Fungerte koden?