Innhold Innhold

Interflora rabattkode 2021

Elsker du blomster? Med en Interflora rabattkode kan du kjøpe mange herlige blomster til deg selv eller noen du er glad i til en langt lavere pris. Interflora er et samarbeid mellom flere blomsterforretninger. Selskapet ble grunnlagt i 1908, og har siden den gang sørget for at alle som vil kan få gleden av vakre blomster og oppsatser.Interflora opererer allerede med lave priser, men med din Interflora rabattkode blir det enda billigere for deg å spre glede. Vi oppdaterer vårt utvalg av rabattkoder hver dag, slik at du alltid vil få muligheten til å kjøpe blomster til en hyggeligere pris.

Gyldige Interflora rabattkoder Oktober 2021

Lignende tilbud

Eksklusiv rabattkode
Beste alternativet til Interflora basert på sortimentet.
Eksklusiv Euroflorist rabattkode

Eksklusiv rabattkode gir 10% rabatt på ALT!

Utløper 31 Desember
Euroflorist rabattkode

10% rabatt på HELE sortimentet!

Utløper 31 Desember
Euroflorist rabattkode

Rabattkode gir 10% rabatt når du sender blomster

Utløper 31 Desember
Vis flere lignende tilbud
De fleste nye rabattkoder hos Interflora
På onsdagar publiserer Interflora i gjennomsnitt 14% flere rabattkoder enn resten av dagene.
Mest rabatt hos Interflora
Onsdagar er dagen med høyest gjennomsnittlig rabatt på tilbud fra Interflora.

Om Interflora

Innholdsfortegnelse

 • 01
  Spre blomsterglede enda billigere med Interflora rabattkode
 • 02
  Kjøp blomsterbuketter med Interflora rabattkode
 • 03
  Spre kjærlighet med Interflora rabattkode
 • 04
  Slik bruker du din Interflora rabattkode
 • 05
  Finn inspirasjon hos Interflora
 • 06
  Interflora oppgir leveringstid når du bestiller
 • 07
  Kundeservice kan svare på alt om Interflora rabattkode
 • 0
  Vanlige spørsmål
 • Spre blomsterglede enda billigere med Interflora rabattkode

  Med en Interflora rabattkode er det enda billigere for deg å handle blomster, eller sende blomster til noen du bryr deg om og som du synes fortjener det. Hos Interflora kan du bestille de vakreste blomsteroppsatser eller rene buketter med roser, tulipaner eller noe mer eksotisk.

  Når du kan sende blomster på døren og samtidig bruke en Interflora rabattkode, har det aldri vært enklere å spre blomsterglede. Dersom det mot formodning ikke skulle være noen aktive rabattkoder som du kan bruke, finnes det andre måter å spare penger på. Det er bare å følge med på når det er tilbud.

 • Kjøp blomsterbuketter med Interflora rabattkode

  Hos Interflora kan du kjøpe en mengde med blomsterbuketter. Det finnes så å si ingenting som de flinke ansatte gjennom Interflora ikke kan gjøre, og med Interflora rabattkode kan du kjøpe blomster til en ekstra hyggelig pris. Du kan kjøpe eller sende blomster i forbindelse med jul, begravelse, kondolanse, kjærlighet, bursdager og mye mer. Du kan selvfølgelig også kjøpe en vakker blomsterbukett til deg selv!

  Interflora har svært mange bestselgere du også kan bruke din Interflora rabattkode på. Mange av bestselgerne består ikke bare av blomster, men også av en ekstra overraskelse, som for eksempel noe drikke, sjokolade eller en bamse.

  Hos Interflora handler alt om å spre glede. Derfor leverer de ikke bare blomster på døren til deg eller dine nærmeste i Norge, men også til venner og familie som måtte bo i utlandet og som du savner. Du finner alltid en anledning til å kunne kjøpe blomster:

  • Kjærlighet
  • Kondolanse
  • Begravelse
  • Gratulerer
  • Enkel blomsterhilsen

  Flere rabatter og tilbud på blomster for forskjellige helligdager finner du også på Euroflorist.

 • Spre kjærlighet med Interflora rabattkode

  Kjærligheten bør feires hele tiden. Enten du og partneren din har en spesiell anledning eller bare ønsker å sette litt ekstra pris på hverandre, kan dere bruke Interflora rabattkode til å feire kjærligheten på en litt billigere måte.

  Hos Interflora kan du sende partneren din så mye som 60 røde roser. De har flere forskjellige kjærlighetspakker som du kan velge mellom, og de vil helt klart glede partneren din kjempe mye. Å vise at man bryr seg om hverandre er den beste måten å spre glede på, derfor har Interflora også blomster til andre anledninger, som:

  • Bursdag
  • Jul
  • Bryllup
  • Begravelse

 • Slik bruker du din Interflora rabattkode

  Det er superenkelt å bruke din Interflora rabattkode. Når du har valgt en blomsterbukett, legger du ganske enkelt inn koden din før du bekrefter betalingen. Da vil du se at summen du skal betale blir lavere med en gang. Enklere blir det ikke.

 • Finn inspirasjon hos Interflora

  På Interflora sin hjemmeside finner du masse unik inspirasjon. Interflora har samlet tips og råd til hvordan du pakker inn gaver på en unik måte, hvordan du dekker et bord, gaver du lager selv og hvordan du får blomster til å holde seg lengst mulig. I all inspirasjonen du finner hos Interflora er det blomstene som utgjør stjernen.

  Du finner også ytterligere inspirasjon på Interflora sin instagram. Med alle tipsene og rådene du finner vil det bli veldig enkelt for deg å imponere venner og familie med overdådige bord og gaver.

 • Interflora oppgir leveringstid når du bestiller

  Hvor lang tid leveringen tar avhenger av hvor i landet du bor og når du bestiller, men Interflora jobber med å være så raske som mulig. Det vil derfor ikke ta lang tid før bestillingen din er klar for henting eller levering. Du vil få oppgitt nøyaktig leveringstid når du har lagt inn din bestilling og skrevet inn postnummeret ditt. Når det gjelder bestillinger i forbindelse med begravelser må dette gjøres innen klokken 12.00 på virkedagen før begravelsen finner sted.

  Ved ordinære leveranser koster frakten 150 kr. For ekstra utkjøringer vil det også forekomme ekstra fraktkostnader, og ved eventuelle kanselleringer må kunden betale 100 kr. Da kommer en Interflora rabattkode godt med som gjør alt litt billigere.

 • Kundeservice kan svare på alt om Interflora rabattkode

  Om du skulle lure på noe, er det aldri et problem å komme i kontakt med Interflora. Du kan sende inn et kontaktskjema, og du vil få svar så raskt som mulig. Du kan også ringe dem mandag til fredag fra klokken 08.00-18.00 og på lørdager fra klokken 08.00-13.00. kontaktinformasjonen deres ligger veldig lett tilgjengelig på hjemmesiden deres. Husk at du også kan spørre om alt du måtte lure på om din Interflora rabattkode.

Vanlige spørsmål

Fanny Söderlund
Innehållsansvarig
Fanny sørger for at Dagbladet rabattkoder blir oppdatert med relevant og godt innhold for både besøkende og nettbutikker. Hun jobber med SEO og digital kommunikasjon og har studert økonomi og markedsføring ved Stockholm Business School og Berghs School of Communication.

Flere butikker med lignende produkter

Kopier koden / Gå til kassen

 
  Kopier
rabattkode
Koden er kopiert!
Gå til
Fungerte koden?