Innhold Innhold

Jotex rabattkode 2023

Vår vurdering 5/5
Dersom du ønsker å fornye hjemmet ditt, vil du elske en Jotex rabattkode som gir deg ekstra lave priser på alt som skal til for å gjøre et hus om til et hjem. Jotex har alt du måtte trenge til stuen, soverommet, kjøkkenet og badet, og det er mer enn nok å bruke rabattkoden din på.Enten du ønsker deg et nytt sengesett eller en total oppussing av badet, finner du alt hos Jotex. Med en Jotex rabattkode fra oversikten vår, kan du kjøpe en mengde varer til ekstra lav pris. Det kommer godt med når du ønsker deg noe nytt til huset. Alt du trenger å gjøre er å skrive inn koden i feltet for dette når du skal betale.

Gyldige Jotex rabattkoder September 2023

31 Des
60%
Siste aktive rabattkode
266 dager siden Jotex hadde en aktiv rabattkode. Du er litt uheldig, Jotex har ofte rabattkoder som fungerer. Heller 40 st det siste året som er 717% sammenlignet med andre butikker som selger lignende produkter og tjenester.

Siste Jotex hadde en rabattkode ga den 60% rabatt og jobbet fra 15 April og varte i 625 dager. Se snart tilbake, Nedenfor kan du se statistikk for når nye rabattkoder vanligvis vises på Jotex.
De fleste nye rabattkoder hos Jotex
På mandagar publiserer Jotex i gjennomsnitt 35% flere rabattkoder enn resten av dagene.
Mest rabatt hos Jotex
Torsdagar er dagen med høyest gjennomsnittlig rabatt på tilbud fra Jotex.

0 aktive rabattkoder hos Jotex akkurat nå.

Beste alternativet til Jotex basert på sortimentet.

Siste sjanse – opptil 70% rabatt!

Utløper 31 Desember

Finn alle nyheter her!

Utløper 31 Desember 2025

PREMIUM OUTLET - Få 20-50% rabatt på møbler og interiørartikler

Utløper 31 Desember 2025

Om Jotex

Innholdsfortegnelse

 • 01
  Kjøp ting til hjemmet billig med en Jotex rabattkode
 • 02
  Få det fint med Jotex rabattkode
 • 03
  Gjør et kupp på møbler til barnerommet med Jotex rabattkode
 • 04
  Slik bruker du din Jotex rabattkode
 • 05
  Få inspirasjon og tilbud fra Jotex rett i innboksen din
 • 0
  Vanlige spørsmål
 • Kjøp ting til hjemmet billig med en Jotex rabattkode

  Kjøp ting til hjemmet billig med en Jotex rabattkode

  Kjøkkenet er selve hjertet i huset, og det vet Jotex. Derfor kan du med en Jotex rabattkode kjøpe vakre møbler, interiør og tekstiler til ditt kjøkken som holder den beste kvalitet. Hos Jotex finner du både småpynt, stoler, bord og service i flott og tidløs design. Med et kjøkken designet av Jotex er det lett å imponere venner og familie med en middag.

  Jotex ble etablert i 1963 i Sverige og er en nettbutikk som har spesialisert seg på å selge møbler og interiør som gjør hjemmet ditt personlig og vakkert. Jotex satser på rask levering, men både leveringstid og fraktkostnader vil variere etter hva du bestiller.

  Det lønner seg å følge med på Jotex. Ikke bare kan du dra nytte av en super Jotex rabattkode, men du kan også komme over mange andre eksklusive tilbud og salg på en mengde varer. 

  Hvis du leter etter mote, er NAKD en lignende butikk, men som selger klær. De har også egne merkevarer og produkter akkurat som Jotex, her finner du all NAKD rabattkode.


 • Få det fint med Jotex rabattkode

  Få det fint med Jotex rabattkode

  Jotex er en nettbutikk hvor det er møbler og interiør som står i fokus, og alt du finner på nettsiden deres holder streng standard og er designet av kjente designere. Møblene fra Jotex finner du ikke hvor som helst, og det vil bidra med å sette et personlig preg på hjemmet ditt. Med en Jotex rabattkode kan du handle møbler og interiør til alle rommene i huset ditt ekstra billig.

  Har du planer om å ommøblere huset ditt, bør du bruke din Jotex rabattkode slik at ommøbleringen blir billigere for deg. Det er ingenting som er bedre enn å kunne nyte gleden et fornyet hjem gir deg samtidig som du vet at du har spart penger, og pengene du sparer kan du bruke på noe annet fint du ønsker deg fra Jotex. Hos Jotex kan du handle fra følgende kategorier samt mange flere:

  • Gardiner
  • Tepper
  • Sengetøy
  • Barnerom
  • Utemøbler
  • Møbler
  • Dekor
 • Gjør et kupp på møbler til barnerommet med Jotex rabattkode

  Gjør et kupp på møbler til barnerommet med Jotex rabattkode

  Venter du barn eller ønsker du å fornye rommet til datteren eller sønnen din? Da finner du eksklusive barnemøbler og tilbehør hos Jotex, og med Jotex rabattkode kan du gjøre et skikkelig kupp. Barnemøblene fra Jotex er funksjonelle og de er ment til å vare lenge samtidig som de skal gi mye glede til de små. Du finner også mye flott dekor som er med på å stimulere fantasien. Hos Jotex finner du disse merkene:

  • Kids Concept
  • SAVANNAH
  • Skene
  • AGA

 • Slik bruker du din Jotex rabattkode

  Det er veldig enkelt å ta i bruk din Jotex rabattkode. Alt det du trenger å gjøre er å handle som normalt inne på nettbutikken og før du bekrefter bestillingen din i kassen, legger du inn rabattkoden i et eget felt. Du vil umiddelbart se at sluttsummen som du skal betale har blitt mindre, og det setter vel alle som er glad i møbler og interiør pris på.

 • Få inspirasjon og tilbud fra Jotex rett i innboksen din

  Har du et stort hjerte for møbler og interiør så må du abonnere på Jotex sitt nyhetsbrev. Ikke bare får du nyheter, inspirasjon og tips, men du vil også være blant de første som blir varslet når det er salg, kampanjer og tilbud på interiør en bare må ha til hjemmet og hagen. Kanskje finner du også mange fine gaver til venner og familie som du kan få til kampanjepriser.

Vanlige spørsmål

 • 1. 💵 Hvilken Jotex rabattkoder er gjeldende akkurat nå?

  Spar penger på kjøpet med nedenstående Jotex rabattkoder og tilbud:

  • 2. ✅ Hvor mange Jotex rabattkoder og tilbud er aktuelle akkurat nå?

   Akkurat nå er det 0 aktive tilbud på Jotex.
   Spar penger i September 2023 - Hos oss finner du alltid de beste rabattkodene.

  • 3. Hvor raskt leverer Jotex varene?

   Leveringstiden varierer, men du kan forvente å få varene dine raskt hjem til deg. Jotex tilbyr blant annet ekspresslevering som innebærer at du kan få varene dagen etter. Vanlig levering tar alt fra 3-5 virkedager. Du kan selv velge om du vil ha varene levert hjem eller om du skal hente dem selv.

  • 4. Hva koster frakten hos Jotex?

   Siden Jotex selger ulike varer i varierte størrelser opererer de med forskjellige fraktpriser. Det er blant annet leveringsmetode som avgjør hva du betaler i frakt. Du må også selv dekke eventuelle returkostnader. Jotex tilbyr også klimakompensert frakt.

  • 5. Hvordan kommer jeg i kontakt med Jotex sitt kundeservice?

   Ikke nøl med å ta kontakt om du trenger å få svar på et spørsmål. Dette gjelder også om du lurer på noe rundt din Jotex rabattkode. Du finner Jotex sin kontaktinformasjon på hjemmesiden, og du kan komme i kontakt via telefon eller mail. De har også en egen FAQ-side.

  Fanny Söderlund
  Innehållsansvarig
  Fanny sørger for at Dagbladet rabattkoder blir oppdatert med relevant og godt innhold for både besøkende og nettbutikker. Hun jobber med SEO og digital kommunikasjon og har studert økonomi og markedsføring ved Stockholm Business School og Berghs School of Communication.

  Flere butikker med lignende produkter

  Kopier koden / Gå til kassen

   
    Kopier
  rabattkode
  Koden er kopiert!
  Gå til
  Fungerte koden?