Innhold Innhold

Kitchentime rabattkode 2021

Her kan du finne din Kitchentime rabattkode på kjøkkenutstyr og tilbehør fra en mengde kjente merkevarer til en god pris. Hos oss kan du være sikker på at du får de beste tilbudene, og alle Kitchentime rabattkoder er testet hos hjemmesiden til Kitchentime.no. I tillegg oppdaterer vi siden med nye rabattkoder hver dag. Fordelene med å bruke rabattkode fra oss er at du kan får en bedre pris på alle eller deler av det enorme utvalget i Kitchentimes nettbutikk. Så oppgrader hjemmets hjerte og briljer på kjøkkenet ved hjelp av våre rabattkoder!

Gyldige Kitchentime rabattkoder Oktober 2021

0 aktive rabattkoder hos Kitchentime akkurat nå.

Eksklusiv rabattkode
Beste alternativet til Kitchentime basert på sortimentet.
Eksklusiv Lampegiganten rabattkode

8% rabatt på et helt kjøp med eksklusiv rabattkode!

Utløper 24 Oktober
Eksklusiv rabattkode
Eksklusiv Jotex rabattkode

10% rabatt på et HELT kjøp med eksklusiv rabattkode!

Utløper 31 Oktober
Lampegiganten rabattkode

14% rabatt på ALT + fri frakt når du handler for 3200kr!

Utløper 31 Januar 2022
Vis flere lignende tilbud
30 Juni
50%
Siste aktive rabattkode
108 dager siden Kitchentime hadde en aktiv rabattkode. Du er litt uheldig, Kitchentime har ofte rabattkoder som fungerer. Heller 4 st det siste året som er 125% sammenlignet med andre butikker som selger lignende produkter og tjenester.

Siste Kitchentime hadde en rabattkode ga den 50% rabatt og jobbet fra 24 Juni og varte i 371 dager. Se snart tilbake, Nedenfor kan du se statistikk for når nye rabattkoder vanligvis vises på Kitchentime.
De fleste nye rabattkoder hos Kitchentime
På onsdagar publiserer Kitchentime i gjennomsnitt 24% flere rabattkoder enn resten av dagene.
Mest rabatt hos Kitchentime
Mandagar er dagen med høyest gjennomsnittlig rabatt på tilbud fra Kitchentime.

Om Kitchentime

Innholdsfortegnelse

 • 01
  Smart shopping med Kitchentime rabattkode
 • 02
  Bruk Kitchentime rabattkode og oppgrader kjøkkenutstyret
 • 03
  Kjøp kjente merkevarer med Kitchentime rabattkode
 • 04
  Slik bruker du en Kitchentime rabattkode
 • 05
  Uslåelig utvalg hos Kitchentime
 • 06
  Få varene dine levert hjem på døren
 • 07
  Kitchentimes kundeservice og åpningstider
 • 0
  Vanlige spørsmål
 • Smart shopping med Kitchentime rabattkode

  Med en Kitchentime rabattkode kan du handle kjøkkenutstyr til rabattert pris, og kanskje unne deg litt ekstra utstyr i tillegg? Gjør smarte innkjøp med Kitchentime rabattkoder og finn inspirasjon på deres nettsider. I tillegg kan du abonnere på deres innholdsrike nyhetsbrev og motta eksklusive tilbud rett i innboksen din. Kitchentime har ofte salg på populære produkter, og her kan du virkelig gjøre noen kupp med store avslag på kjente kvalitetsprodukter. Kitchentime er kjent for å ha Norges største utvalg av kjøkkenprodukter på nett, så nå er det ikke lenger noen unnskyldning for ikke å ta «kjøkkentjenesten» når det trengs! Og, som alle vet – alt arbeid blir enklere med riktig redskap.

 • Bruk Kitchentime rabattkode og oppgrader kjøkkenutstyret

  Nå har du muligheten til å skaffe deg eksklusivt kjøkkenutstyr til en god pris, ved bruk av Kitchentime rabattkode. Den norske nettbutikken Kitchentime kan skilte med å være landets største på nett, og her finner du alt du måtte trenge til både kjøkkenet og utendørs matlagning. Kitchentime har i tillegg mange tips på sine nettsider til hvilke produkter du kan velge til ditt formål, som ølglassguide, mest populære produkter og deres favoritter. Finn fram i jungelen av kjøkkenutstyr og få nye favoritter på middagsbordet. Litt nytt kjøkkenutstyr kan inspirere til å lage mer mat hjemme. Denne trenden har økt mye i det siste og riktig kjøkkenutstyr kan gjøre jobben enklere og gi et bedre resultat. 

  Hos Kitchentime kan du bl.a. handle:

  • Stekepanner
  • Kasseroller
  • Kjøkkenredskaper
  • Kjøkkenmaskiner
  • Forklær
  • Kniver

 • Kjøp kjente merkevarer med Kitchentime rabattkode

  Våre Kitchentime rabattkoder gjelder kun for bruk i Kitchentimes egen nettbutikk, og gir deg eksklusive rabatter på deres populære produkter. Her finner du et stort utvalg av både nyheter til ordinær pris og kampanjer hvor du kan gjøre store kupp. Ved å benytte deg av Kitchentime rabattkode kan du få avslag i prisen på hele eller deler av utvalget. Når du handler fra Kitchentime kan du føle deg sikker på at du mottar ekte kvalitetsvarer, sendt direkte fra deres varelager. Legg merke til Kitchentime sitt utvalg av kjente merker til kjøkkenet:

  • KitchenAid
  • Le Creuset
  • Eva Solo
  • Iittala
  • Bloomingville
  • House Doctor

 • Slik bruker du en Kitchentime rabattkode

  Klikk på Kitchentime rabattkode her på våre sider, og en kode vil automatisk dukke opp i det grønne feltet. Kopier koden eller ta et bilde av den. Klikk deg så videre til butikken. Når du har lagt varene dine i handlekurven, går du videre til kassen og klikker på «oppgi rabattkode» under prisinformasjonen. Ditt prisavslag blir da synlig før du går videre til betaling.

 • Uslåelig utvalg hos Kitchentime

  Kjøkkenutstyr kan være kostbart, og ønsker du høy kvalitet på produktene du kjøper, må du gjerne litt opp i pris. Kitchentime.no har mange gode tilbud i tillegg til å kunne tilby Norges største utvalg av kjøkkenutstyr på nett. Nettsidene deres er inspirerende, velorganiserte og stappfulle av gode tilbud på kjente merkevarer du kan stole på gjør jobben. I tillegg er de flinke til å følge med på trender innen matkunst, og har alltid det nyeste på markedet innen det kjøkkenutstyret du trenger for å være kreativ på kjøkkenet. De aller fleste trenger utstyr til kjøkkenet sitt og her er det mulig å finne flotte gaver til hele familien. Uansett så finner du det du trenger til både hverdag og fest! Finn mer inspirasjon på Kitchentimes instagramkonto: https://www.instagram.com/kitchentime/.

 • Få varene dine levert hjem på døren

  Kitchentime tilbyr gratis hjemlevering på bestillinger over 499 kr, og 30 dagers åpent kjøp. I kassen kan du velge imellom flere forskjellige leveringsalternativer. Kitchentime lover rask leveringstid, men dette kan variere litt fra produkt til produkt, avhengig av hvilket av sine lager de sender fra. Hvis du av en eller annen grunn ønsker å returnere varene, kan du gjøre dette innen 30 dager. Returskjema finner du på Kitchentime.no. Håndtering og tilbakebetaling vil skje innen 14 dager.

 • Kitchentimes kundeservice og åpningstider

  Kitchentime har stort fokus på god kundeservice, og er parat til å svare på dine spørsmål om Kitchentime rabattkode eller andre ting i åpningstiden. Kitchentime legger opp til en hyggelig og inspirerende handel, og skulle du ha noen spørsmål, kontakter du kundeservice enkelt på deres nettsider via kontaktskjemaet. Åpningstidene til kundesenteret er mellom 08.00–17.00 på hverdager. I tillegg finner du mye informasjon på nettsiden når det gjelder kjøp, levering, retur og reklamasjon. 

Vanlige spørsmål

 • 1. 💵 Hvilken Kitchentime rabattkoder er gjeldende akkurat nå?

  Spar penger på kjøpet med nedenstående Kitchentime rabattkoder og tilbud:

  • 2. ✅ Hvor mange Kitchentime rabattkoder og tilbud er aktuelle akkurat nå?

   Akkurat nå er det 0 aktive tilbud på Kitchentime.
   Spar penger i Oktober 2021 - Hos oss finner du alltid de beste rabattkodene.

  Danny Meiri
  Skribent
  Danny har lang erfaring med netthandel og digital markedsføring og er en av forfatterne på Expressen rabattkoder. Han er også prosjektleder for norske Dagbladet rabattkoder.

  Flere butikker med lignende produkter

  Kopier koden / Gå til kassen

   
    Kopier
  rabattkode
  Koden er kopiert!
  Gå til
  Fungerte koden?