Innhold Innhold

Om Dagbladet Rabattkoder

Hos Rabattkoder samler vi kampanjer, tilbud og rabattkoder fra alle i Norge nettbutikker. Her finner du også et stort antall eksklusive rabattkoder som bare er tilgjengelige for våre besøkende. Vi sammenligner produkter, butikker, tjenester og alt du trenger å vite før ditt neste kjøp.

Teamet bak Dagbladet rabattkoder

Pontus Wiehager

Pontus Wiehager

Produktsjef
Som produktsjef sørger jeg for at Dagbladet Rabattkoder fungerer som de skal, og at de besøkende får en best mulig opplevelse. Jeg har også kontakt med butikkene som viser kampanjer og rabattkoder på nettstedet. Jeg er sivilingeniør og har studert medieteknologi ved Royal Institute of Technology ( KTH )  i Stockholm.
Fanny Söderlund

Fanny Söderlund

Innehållsansvarig
Fanny jobber med SEO og Digital Marketing og sørger for at Dagbladet rabattkoder oppdateres daglig med godt og relevant innhold.Fanny er utdannet markedsføringsøkonom og har studert ved både Stockholm University og Berghs School of Communication. Innredning er en stor interesse og det å komme seg til å jobbe med markedsføring og innhold i det spesielle kjøpesegmentet passer henne som hånden i hansken. En fordel er også at du hos Dagbladet rabattkoder alltid finner gode tilbud og rabattkoder på blant annet møbler som er perfekt da Fanny kan spare store penger på det hun gjør på nettet.Hva er dine beste rabattips?Gå til Dagbladet rabattkoder før du handler i butikker på nettet. Hos oss finner du alltid en rabattkode og gode tilbud, så følg med oss ​​slik at du ikke går glipp av en god del.Hvor lenge har du jobbet for Speqta?Siden oktober 2018, og det har vært både morsomt og utviklende! p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 16.0px 0.0px; line-height: 18.0px; font: 12.0px 'Helvetica Light'; color: #000000; -webkit-text-stroke: #000000; background-color: #ffffff} span.s1 {font-kerning: none}
Filip Svensson

Filip Svensson

Journalist
Filip kommer fra bakgrunn som journalist og har jobbet som både general og sportsreporter. I en periode var han ute på de svenske fotballarenaene og rapporterte om all svensk fotball. Drømmen var å komme ut til de store arenaene i Europa, men en jobbskifte fikk Filip til å tenke. I januar 2018 ble Filip introdusert for søkemotoroptimalisering, SEO, og da var han fast. Evnen til å påvirke det som vises i Googles søkefelt vakte en stor nysgjerrighet han ikke kunne rive seg bort fra. Ganske raskt slapp han tankene om sportsjournalistikk, og i dag kombinerer han interessen for det skrevne ordet med sine SEO-ferdigheter her på Dabladet Rabattkoder. Filip har jobbet i Speqta siden desember 2019.
Dieter Wallmark-Kalisch

Dieter Wallmark-Kalisch

Tidigare VD för Kampanjjakt
 Dieter har lang erfaring med rabattkoder. I to år var han administrerende direktør i PSD Media og hadde ansvar for Sveriges største rabattkodeside Kampanjjakt. Det var også her samarbeidet med Expressen tok fart - og utviklet seg til det som i dag er Sveriges største rabattkodeside da Speqta kjøpte selskapet i 2017. I dag hjelper Dieter med forretningsutviklingen sammen med resten av teamet. Han er også produktsjef for Expressen Loan Guide, en tjeneste der du som bruker enkelt kan sammenligne private lån uten sikkerhet. Har du noen gode triks når du handler på nettet? Sjekk alltid med oss ​​om det er rabattkode! Noen ganger kan en bestemt butikk ha den billigste listeprisen - men hvis konkurrenten har en rabattkode, kan du spare penger på å bruke den i stedet. For alltid å få de beste tilbudene, anbefaler jeg også at du melder deg på vårt nyhetsbrev. Dieter begynte å jobbe første gang i Speqta i 2009.
Ella Lindmark

Ella Lindmark

Marknadsassistent
Ella tok studenten i 2019 og etter å ha studert teknologi på videregående skole var hun klar til å komme ut i arbeidslivet. Det var da hun kom i kontakt med Speqta og Dagbladet rabattkoder. Ella jobber for tiden som markedsføringsassistent der hovedjobben hennes er å publisere rabattkoder og tilbud på Dagbladet rabattkoder og Kampanjejakt (også eid av Speqta). Ella er også veldig interessert i søkemotoroptimalisering og hjelper gjerne så mye hun kan med det. Ella har en stor interesse for dans og mote og butikker så mye hun kan online, selvfølgelig med rabattkoder fra Dagbladet rabattkoder for å spare så mye som mulig på kjøpet. Når finner du de beste rabattene? Det er definitivt rundt forskjellige høytider og spesielle dager i året. Den største er Black Friday, Singles dag og midt på dagen. Det er da de beste tilbudene og rabattkodene er tilgjengelige. Du kan også lage ekte klipp ved salg i Midtsesongen, Superweek, Valentinsdagen og mange flere dager i året. Et tips er også å handle sommerprodukter som er til salgs om vinteren og omvendt, da du kan spare store penger på kjøpet!
Fredrik Lindros

Fredrik Lindros

VD för Speqta
Fredrik elsker nettbransjen, men har erfaring fra flere bransjer; golf, medisin, bank, men hovedsakelig fra telekom og media. Han har vært med på å gjøre medieselskaper fra røde til svarte tall, for eksempel ved å jobbe med salg, markedsføring og produktutvikling.I dag er Fredrik administrerende direktør i Speqta og har det ytterste ansvar for at nettstedene har de rette forutsetningene for å være en så god service som mulig.Hvorfor elsker du “online”?Fordi nesten alt er der. Tilgjengelig og gjennomsiktig. Hvis du leter etter noe så er det jakt. Derfor liker jeg sammenligningssider, som samler viktig informasjon for å gjøre søk og beslutninger enklere på nettet.Fredrik startet på Speqta i 2019.
Danny Meiri

Danny Meiri

Skribent
Danny har lang erfaring innen digital markedsføring og har opp gjennom årene jobbet mye med netthandel, først og fremst som mellommann mellom butikker og utgivere innen rabattkoder, innhold / påvirkere og cashback, men også litt erfaring innen finans og spesielt pensjonssparing og fond. Danny har også drevet annonseringssider hovedsakelig innen pengespill, men også en del e-handelsvirksomhet. Danny begynte i Speqta AB i begynnelsen av 2020 for å hjelpe til med å utvikle våre rabattkodesider og våre forretningsområder i Norge.

Hva gjør Dagbladet rabattkoder?

Målet vårt er å publisere alle nåværende kampanjer og rabattkoder fra svenske nettbutikker på et sted. Vi publiserer drøyt 100 nye rabattkoder hver dag fra omtrent 500 butikker. Vi elsker for å finne den beste avtalen og gjerne dele med oss, har vi derfor kontinuerlig kontakt med Norge største nettbutikker for å gi våre besøkende eksklusive rabattkoder. De er eksklusive du finner ikke rabattkodene andre steder, de finnes bare på Dagbladet rabattkoder.
6 december 2019

Vilkår

Du kan lese mer om våre vilkår og betingelser under Policy, Dataskydd og hvordan vi bruker Cookies.
6 december 2019

FAQ

Butikken jeg skal handle på har ingen rabattkode, hva gjør jeg?

Noen ganger har butikker ikke noen aktive rabattkoder, så vi refererer vanligvis til kampanjer eller lignende butikker som har rabattkoder. I hver butikk finner du også statistikk over hvilke dager i uken dukker det vanligvis opp nye rabattkoder.

Har du spørsmål angående levering, retur eller betaling?

Kontakt butikken du handler, de kan svare på alle spørsmål via kundeservice.

Hvorfor fungerer ikke rabattkoden når jeg handler?

Noen rabattkoder har vilkår som minimum kjøpsbeløp eller at det bare gjelder noen Produkt kategorier. Hvis du er usikker, kan du lese vilkårene hos oss eller butikken.

Jeg eier en butikk og vil legge den på Dagbladet rabattkoder, hvordan gjør jeg det?

Kontakt oss i skjemaet nedenfor så hjelper vi deg.

Kontakt oss

Har du spørsmål om tjenesten? Eller vil du bli sett på Dagbladet Rabattkoder? Da er du velkommen til å ringe eller maile.
Vi er tilgjengelig for spørsmålene dine hverdager 08:00 - 20:00.
E-post
info@speqta.com
Telefon
0707 285 273

Firmainformasjon

Selskapsnavn
Speqta AB (Publ)
Postadresse
Regeringsgatan 29, Stockholm

Kopier koden / Gå til kassen

 
  Kopier
rabattkode
Koden kopierad!
Gå til