Innhold Innhold

Lampegiganten rabattkode 2022

Vår vurdering 5/5
Med en Lampegiganten rabattkode, som du finner hos oss, kan du ta deg råd til å kjøpe flotte og moteriktige lamper til alle rom i boligen. Du finner også utebelysning og lyspærer som tilfredsstiller moderne krav. Få din Lampegigantenfra oss i dag og spar penger på din bestilling av lamper og belysning av god kvalitet. Mye lys og mye varme, var det en kjent norsk artist som sang, og med en Lampegiganten rabattkode får du nettopp det. De sier selv at de har nesten en halv million varer på lager, og har det største sortimentet i Europa. Det betyr i alle fall at uansett hva du måtte ønske av lamper til hjemmet ditt, inne eller ute, så er sjansen stor for at du finner det her.

Gyldige Lampegiganten rabattkoder November 2022

De fleste nye rabattkoder hos Lampegiganten
På mandagar publiserer Lampegiganten i gjennomsnitt 54% flere rabattkoder enn resten av dagene.
Mest rabatt hos Lampegiganten
Torsdagar er dagen med høyest gjennomsnittlig rabatt på tilbud fra Lampegiganten.

Lignende tilbud

Beste alternativet til Lampegiganten basert på sortimentet.
Newport rabattkode

Abonner og nyt 20% rabatt

Utløper 31 Desember

Salg - opptil 50% rabatt hos Jotex!

Utløper 31 Desember

Salg: gjør et kupp på dekor med opptil 60% rabatt

Utløper 31 Desember
Vis flere lignende tilbud

Om Lampegiganten

Innholdsfortegnelse

 • 01
  Kjøp lamper med Lampegiganten rabattkode
 • 02
  Gjør et kupp på julebelysning med Lampegiganten rabattkode
 • 03
  Slik bruker du din Lampegiganten rabattkode
 • 04
  Få avslag hos Lampegiganten
 • 0
  Vanlige spørsmål
 • Kjøp lamper med Lampegiganten rabattkode

  Lampegiganten er et selskap som selger et stort utvalg av lamper over nett og i utvalgte fysiske butikker. Det trengs lys i alle hjem, og da er det veldig kjekt med en Lampegiganten rabattkode slik at du får rabatterte priser på et stort utvalg av stilige lamper. 

  Lamper gjør så mye mer enn å bare gi fra seg lys. De utgjør en viktig del av interiøret og er med på å fullføre en stil. Lamper utgjør også en sentral del av hyggen. Bare tenk så koselig det er med julebelysning i høytiden eller med skinnet fra en lampe gjennom mørketiden. Lampegiganten selger all mulig tenkelig belysning til fornuftige priser, og med Lampegiganten rabattkode blir prisene enda mer fornuftige. Det føles alltid godt å få prisavslag på noe du trenger. Her er noen kategorier du kan handle fra:

  Innebelysning

  Utebelysning

  Smarthus

  LED

  Lyspærer

  Julebelysning


 • Gjør et kupp på julebelysning med Lampegiganten rabattkode

  Julen er høytiden hvor det er viktig med lys. Lyset skinner gjennom mørketiden, og det gir en ekstra god stemning. Hos Lampegiganten blir julelysets betydning og viktighet tatt med den største alvor, og du finner julebelysning som lyslenker, LED-adventsstake, LED-metallstjerne, julestjerner og dekorlys. Husk å bruke din Lampegiganten rabattkode slik at du får avslag på julebelysningen. Du finner også flott julebelysning som tåler å være ute, og som vil gi et ekstra unikt preg på huset ditt. Du finner disse merkene hos Lampegiganten:

  Flos

  Luceplan

  Tom Dixon

  Astro


 • Slik bruker du din Lampegiganten rabattkode

  Det er kjempeenkelt å benytte seg av din Lampegiganten rabattkode. Alt du gjør er å handle det du ønsker på Lampegiganten sin hjemmeside, og når du er klar for å betale legger du inn rabattkoden i kassen før du bekrefter bestillingen din. Da vil du se at sluttsummen har blitt lavere, og at rabattkoden har kommet godt med. 

 • Få avslag hos Lampegiganten

  Lampegiganten setter pris på kundene sine, og derfor får du rabatt når du melder deg på nyhetsbrevet deres. Her vil du også få tips om øvrig salg og tilbud, når det kommer inn noe nytt og du vil også få tilsendt inspirasjon. Med andre ord så lønner det seg virkelig å abonnere på Lampegiganten sitt nyhetsbrev. De har også en egen salgskategori hvor du vil ha muligheten til å gjøre noen skikkelige røverkjøp.

Vanlige spørsmål

 • 1. 💵 Hvilken Lampegiganten rabattkoder er gjeldende akkurat nå?

 • 2. ✅ Hvor mange Lampegiganten rabattkoder og tilbud er aktuelle akkurat nå?

  Akkurat nå er det 4 aktive tilbud på Lampegiganten.
  Spar penger i November 2022 - Hos oss finner du alltid de beste rabattkodene.

 • 3. Hvor lang tid tar leveransen fra Lampegiganten?

  Lampegiganten tilbyr noen ulike leveringsmåter, og leveringstiden vil variere etter hva du bestiller. Det kan ta opptil 7 virkedager eller mer før bestillingen din er klar for henting.


 • 4. Hva koster frakten hos Lampegiganten?

  Lampegiganten bruker ulike fraktkostnader, og dersom bestillingen din inneholder et produkt som er merket "stort gods" vil det føre med ekstra gebyr. Bestiller du varer for over en viss sum er riktignok frakten gratis.

 • 5. Hvordan tar jeg kontakt med Lampegigantens kundeservice?

  Nederst på hjemmesiden til Lampegiganten finner du kontaktinformasjonen om du skulle trenge hjelp eller få svar på noen spørsmål. Du kan ringe, sende inn et kontaktskjema eller sende e-post. Lampegiganten har også en FAQ-side med svar på ofte stilte spørsmål, her vil du finne mye viktig informasjon. Ikke glem at du også kan kontakte dem om du har spørsmål rundt din Lampegiganten rabattkode.

Flere butikker med lignende produkter

Kopier koden / Gå til kassen

 
  Kopier
rabattkode
Koden er kopiert!
Gå til
Fungerte koden?