Innhold Innhold

Lensway rabattkode 2023

Vår vurdering 4/5
Lensway ble etablert i, og takket være deres konkurransedyktige priser og leveranser har de blitt en ledende optikerforhandler på nettet. Hos Lensway kan du bestille kontaktlinser, briller og solbriller til en av markedets beste priser, og bruker du Lensway rabattkode blir prisen enda gunstigere for deg. I 2015 ble Lensway en del av det globale optikkselskapet Essilor. Dette selskapet er en av verdens største produsenter av brilleglass. I 2015 ble selskapet også kåret til et av de globale selskaper som forandrer verden. Dette skyldes arbeidet med "Vision for all". I dag er Lensway blitt en betydelig aktør hos hele fire ulike europeiske markeder, og det er alltid hyggelig og enkelt å bestille varer fra Lensway. Visjonen til Lensway er at alle skal kunne se hvilket underverk verden er, og derfor kan du handle kontaktlinser, briller og solbriller til deg selv og hele familien til en svært hyggelig pris, og med Lensway rabattkode blir det en ren fryd å bestille det du trenger fra Lensway.

Gyldige Lensway rabattkoder Februar 2023

De fleste nye rabattkoder hos Lensway
På mandagar publiserer Lensway i gjennomsnitt 42% flere rabattkoder enn resten av dagene.
Mest rabatt hos Lensway
Torsdagar er dagen med høyest gjennomsnittlig rabatt på tilbud fra Lensway.

Om Lensway

Innholdsfortegnelse

 • 01
  Gjør et godt kjøp på kontaktlinser og briller med Lensway rabattkode
 • 02
  Kjøp kontaktlinser, briller og solbriller med Lensway rabattkode
 • 03
  Kjøp designersolbriller med Lensway rabattkode
 • 04
  Slik bruker du Lensway rabattkode
 • 05
  La deg inspirere med Lensway rabattkode
 • 06
  Lensway gir deg 100% fornøydgaranti
 • 07
  Fraktgebyr til 50 kr med Lensway rabattkode
 • 08
  Lensways kundeservice hjelper deg med Lensway rabattkode
 • 0
  Vanlige spørsmål
 • Gjør et godt kjøp på kontaktlinser og briller med Lensway rabattkode

  Gjør et godt kjøp på kontaktlinser og briller med Lensway rabattkode

  Lensway sender varene direkte fra Nordens største lager med kontaktlinser, så det er ingen utfordring å finne kontaktlinser og briller til deg selv og resten av familien. Du kan velge mellom utallige varemerker og produsenter, så du finner garantert noe som passer perfekt og benytter du deg av Lensway rabattkode kan du gjøre bestillingen din enda billigere. Lensway kjører rimelige priser på alle varene sine, og de er også flinke til å komme med tilbud på ulike varer eller hele sortimentet.

  Hos Lensway kan du handle i ro og fred i deres nettbutikk, og bruker du Lensway rabattkode sparer du ekstra mye penger på kjøpet ditt. Hos Lensway skal det ikke koste deg dyrt å se bra enten du bruker briller, kontaktlinser eller begge deler.

 • Kjøp kontaktlinser, briller og solbriller med Lensway rabattkode

  Kjøp kontaktlinser, briller og solbriller med Lensway rabattkode

  Vi er alle avhengige av synet vårt, men det er ikke garantert at vi alle ser bra, men hos Lensway skal ikke et dårlig syn stå i veien for at du skal kunne leve optimalt og se alt hva livet kan by på. Derfor kan du oss Lensway kjøpe briller og kontaktlinser av ypperste kvalitet til en gunstig pris, og med Lensway rabattkode sparer du ekstra penger på kjøpet ditt.

  Du kan også bruke din Lensway rabattkode til å handle lekre solbriller til hele familien fra kjente merker som Mareld og Prisma. Disse solbrillene kan også gis bort som den perfekte gave. Solbrillene kommer i alle modeller, fasonger, størrelser og farger, og de passer perfekt om sommeren fordi de gir en ekstra god beskyttelse mot det sterke sollyset.

  Hos Lensway kan du handle fra disse kategoriene:

  • Kontaktlinser
  • Briller
  • Solbriller

  Finner du ikke det du leter etter? Flere flere rabatter på linser og tilbehør sjekk også ut våre rabattkoder fra Lensit och Extra Optical

 • Kjøp designersolbriller med Lensway rabattkode

  Hos Lensway kan du velge mellom 120 forskjellige solbriller, så utvalget er med andre ord stort. Du finner noe for enhver stil og smak enten du liker firkantede solbriller eller ovale solbriller. Hva med sommerfugl solbriller til stilige hagefester? Du kan velge mellom eksklusive merker som Atrium, Komet og Flack. Hos Lensway har de solbriller som passer for både damer og herrer.

  Benytter du deg av Lensway rabattkode kan du kjøpe designer solbriller til en svimlende lav pris. Hvis du ønsker det kan du også skreddersy dine egne solbriller. Noen andre merker du finner hos Lensway er:

  • Solkatt
  • Glimmer
  • Prisma
  • Horisont
  • Vega


 • Slik bruker du Lensway rabattkode

  Når du har funnet din Lensway rabattkode her hos oss går du bare inn på «til tilbud»-knappen. Ta deg god tid og handle det du trenger hos Lensway, skriv inn koden du får oppgitt i kassen, fyll inn nødvendig informasjon, velg betalingsmetode og gled deg til varene ankommer til deg.

 • La deg inspirere med Lensway rabattkode

  Det er aldri vanskelig å finne inspirasjon på Lensway. Du kan følge deres Instagram konto og få daglig inspirasjon til hvordan du kan bruke brillene, og hvordan du kan la brillene og solbrillene bli prikken over i-en i ethvert antrekk. Der vil også andre kunder dele sine erfaringer med produkter de har bestilt fra Lensway.

  Lensway har også sitt eget brillemagasin hvor du blant annet kan la deg inspirere av årets brillemote, og hvordan du velger solbriller som egner seg for din ansiktsfasong.


 • Lensway gir deg 100% fornøydgaranti

  Lensway gir deg 100% fornøydgaranti

  Lensway tar deg som kunde på alvor, og skulle du av ulike grunner ikke være 100 % fornøyd med kjøpet ditt får du pengene dine tilbake. Skulle du ikke være fornøyd kan du ta kontakt med kundeservice og så vil de hjelpe deg med retur av varer.

  Hos Lensway blir bestillingen din behandlet og levert lynrask, og du kan derfor forvente å få pakken i posten etter få virkedager.


 • Fraktgebyr til 50 kr med Lensway rabattkode

  Når du bruker din Lensway rabattkode til å handle varer hos Lensway betaler du bare en ekstra 50 kr for frakten, uansett hvor lite eller mye du bestiller. Hos Lensway tilkommer det ingen andre utgifter.


 • Lensways kundeservice hjelper deg med Lensway rabattkode

  Skulle du ha spørsmål rundt hvordan du bruker Lensway rabattkode vil Lensway sitt kundeservice gi deg svar og hjelp. Du kan ta kontakt med dem på telefon eller via mail på mandager til fredager mellom 08.00 og 16.30. 


Vanlige spørsmål

Fanny Söderlund
Innehållsansvarig
Fanny sørger for at Dagbladet rabattkoder blir oppdatert med relevant og godt innhold for både besøkende og nettbutikker. Hun jobber med SEO og digital kommunikasjon og har studert økonomi og markedsføring ved Stockholm Business School og Berghs School of Communication.

Flere butikker med lignende produkter

Kopier koden / Gå til kassen

 
  Kopier
rabattkode
Koden er kopiert!
Gå til
Fungerte koden?