Innhold Innhold

Lindex rabattkode 2022

Vår vurdering 4/5
Lindex er en svensk motebutikkjede som ble grunnlagt i 1954 av Ingemar Boman og Bengt Rosell. Motebutikken selger klær, sko og tilbehør til damer, herrer og barn til fornuftige priser, og benytter du deg av din Lindex rabattkode kan du shoppe flotte klær til en enda bedre pris. Hos Lindex kan du finne alt du måtte trenge og ønske til deg selv og familien for alle sesonger og anledninger. Siden 1954 har Lindex vokst betraktelig, og de har i dag butikker i Norden, Estland, Latvia, Litauen, Russland, Sentral-Europa og Midtøsten. Motebutikken finnes også på nett. Bruker du din Lindex rabattkode får du en kickstart på shoppingen din. I tillegg til unike moteplagg kan du også kjøpe kosmetikk og nydelige artikler og interiør til babyrommet som puter, oppbevaringskurver, sengesett og pynt. Lindex har mye å tilby både store og små, og har noe for enhver smak.

Gyldige Lindex rabattkoder Desember 2022

De fleste nye rabattkoder hos Lindex
På torsdagar publiserer Lindex i gjennomsnitt 57% flere rabattkoder enn resten av dagene.
Mest rabatt hos Lindex
Torsdagar er dagen med høyest gjennomsnittlig rabatt på tilbud fra Lindex.

Lignende tilbud

Beste alternativet til Lindex basert på sortimentet.
ASOS rabattkode

15% rabatt for nye kunder hos Asos!

Utløper 31 Desember
Bubbleroom rabattkode

15% rabatt på hele bestillingen!

Utløper 31 Mai 2023

Outlet: opptil 70% rabatt på kjoler

Utløper 31 Desember
Vis flere lignende tilbud

Om Lindex

Innholdsfortegnelse

 • 01
  Spar penger på klær til familien med Lindex rabattkode
 • 02
  Handle klær, sko og tilbehør med Lindex rabattkode
 • 03
  Shop designermerker med Lindex rabattkode
 • 04
  Slik bruker du Lindex rabattkode
 • 05
  En nettside proppfull av inspirasjon med Lindex rabattkode
 • 06
  Lindex gir deg 60 dagers åpent kjøp
 • 07
  Gratis frakt på kjøp over 249 kr med Lindex rabattkode
 • 08
  Lindex kundeservice hjelper deg med Lindex rabattkode
 • 0
  Vanlige spørsmål
 • Spar penger på klær til familien med Lindex rabattkode

  Lindex har en mengde med ulike merker til dame og barn, og i tillegg har de et godt utvalg av sminke, hårprodukter og stæsj til babyrommet. Det er med andre ord null problem å finne mye fint du kan bruke din Lindex rabattkode på slik at du også sparer mye penger når du skal fornye garderoben. I tillegg til fornuftige priser, kjører Lindex ofte salg på en rekke forskjellige merker og kategorier. Det er veldig lett å slå til på et supert tilbud.

  Enten du tar turen innom nettbutikken eller en av Lindex sine fysiske butikker er det vanskelig å gå ut igjen uten å ha kjøpt seg noe nytt, og med Lindex rabattkode vil du spare penger på det du ønsker å kjøpe til deg selv eller barna dine. Du kan også fylle opp badeskapet med ny sminke, eller ommøblere babyrommet litt.


 • Handle klær, sko og tilbehør med Lindex rabattkode

  Vi kan aldri få nok av fine klær, og hos Lindex får du alt du måtte trenge til familien og med Lindex rabattkode blir kjøpet ditt ekstra billig. Hos Lindex finner du noe for enhver stil enten du liker classic look eller er ute etter nytt treningstøy. Hos Lindex kan du handle det du måtte ønske i en av Lindex sine fysiske butikker, men du kan også handle i ro og fred fra din egen stue. På nettbutikken er alt det Lindex tilbyr av klær og annet tilbehør samlet i kategorier og underkategorier som gjør det like lett å shoppe på nett som i butikk.

  Med Lindex rabattkode kan du kjøpe moteplagg til familien inkludert undertøy, yttertøy, treningsklær, kosmetikk og stæsj. Det er med andre ord et veldig stort utvalg, og det er umulig å ikke finne noe du vil ha. Lindex har også nydelige klær til deg som trenger en litt ekstra stor størrelse. Lindex har mange merker i sitt sortiment, og det er her du kan gå fra hverdag til fest på et blunk.

  Hos Lindex kan du handle fra disse kategoriene:

  • Dame
  • Undertøy
  • Barn
  • Baby
  • Beauty

  Hvis du ikke finner det du leter etter, anbefaler vi også at du sjekker ut våre BonPrix rabattkoder og tilbud. Hos Bonprix finner du et lignende utvalg som hos Lindex.

 • Shop designermerker med Lindex rabattkode

  Hos Lindex finner du flotte og kjente merker som Mini Me og Sloggi. Hos Lindex står også bærekraftig mote høyt, og derfor kan du se etter Better Cotton Initiative når du bruker din Lindex rabattkode. Da vet du at klærne du kjøper ikke bare kommer i en god pris, men at de også har tatt hensyn til miljøet under produksjon.

  Du finner også mye fint i undertøyskategorien enten du liker det komfortabelt eller dristig. Noen merker du finner hos Lindex er:

  • Sloggi
  • Ella m
  • Triumph


 • Slik bruker du Lindex rabattkode

  Når du har valgt din Lindex rabattkode som du finner her hos oss, klikker du deg inn på «til tilbudet», handler det du skal ha og oppgir koden i kassen. Til slutt fyller du inn annen nødvendig informasjon og bekrefter kjøpet ditt.


 • En nettside proppfull av inspirasjon med Lindex rabattkode

  På Lindex sin nettbutikk kan du gjøre mer enn å bare handle, du kan også la deg inspirere av vakre bilder samt inspirasjon, tips og råd som du finner i Editorial-kategorien. Der kan du finne ideer til hvordan du kan kle deg til fest, hva du bør ha i garderoben og hvordan du velger klær med omtanke for miljøet. For daglig inspirasjon kan du følge Lindex på instagram.


 • Lindex gir deg 60 dagers åpent kjøp

  Skulle det ha skjedd en feil gir Lindex deg 60 dagers åpent kjøp mot fremvisning av kvittering. Dette gjelder både for ordinære varer og salgsvarer som er kjøpt i butikk eller på nett. Har du bestilt på nett følger det med en returseddel, og du kan også returnere nettvarer i den nærmeste butikk. Det er kostnadsfritt å returnere til butikk, og koster 45 kr om du skal sende.

  Levering av nettvarer tar et par dager om du skal ha det levert med post, men du kan også etter kort stund hente varene du har bestilt på nett i butikken om du velger klikk og hent.


 • Gratis frakt på kjøp over 249 kr med Lindex rabattkode

  Bruker du din Lindex rabattkode til å handle klær, og summen kommer på over 249 kr spanderer Lindex frakten på deg. Det er også alltid gratis å få nettbestillingen din tilsendt din nærmeste Lindex butikk.

 • Lindex kundeservice hjelper deg med Lindex rabattkode

  Skulle du ha spørsmål om din Lindex rabattkode kan kundeservicen hjelpe deg om du sender en henvendelse på deres nettside. De har også en side med svar på vanlige spørsmål.

Vanlige spørsmål

Danny Meiri
Skribent
Danny har lang erfaring med netthandel og digital markedsføring og er en av forfatterne på Expressen rabattkoder. Han er også prosjektleder for norske Dagbladet rabattkoder.

Flere butikker med lignende produkter

Kopier koden / Gå til kassen

 
  Kopier
rabattkode
Koden er kopiert!
Gå til
Fungerte koden?