Innhold Innhold

MyHeritage rabattkode 2021

Vår vurdering 4/5
Med en MyHeritage rabattkode har det nok aldri vært billigere å utforske din slektshistorie. Her kan du bli bedre kjent med deg selv og din historie ved å bli bedre kjent med din fortid gjennom familiehistorien. Du kan få muligheten til å lære mer om dine slektninger, hvem de var og hva de gjorde, gjennom blant annet historiske dokumenter. Kanskje finner du også igjen gjenlevende familiemedlemmer som du ikke visste om? MyHeritage rabattkode, som du finner her, er alltid oppdatert, og den vil gjøre det mer lønnsomt for deg å utforske din slektshistorie.

Gyldige MyHeritage rabattkoder Oktober 2021

De fleste nye rabattkoder hos MyHeritage
På torsdagar publiserer MyHeritage i gjennomsnitt 19% flere rabattkoder enn resten av dagene.
Mest rabatt hos MyHeritage
Fredagar er dagen med høyest gjennomsnittlig rabatt på tilbud fra MyHeritage.

Lignende tilbud

Eksklusiv rabattkode
Beste alternativet til MyHeritage basert på sortimentet.
Eksklusiv Homeroom rabattkode

15% rabatt med eksklusiv rabattkode!

Utløper om 2 dager
Eksklusiv rabattkode
Eksklusiv Extra Optical rabattkode

Eksklusiv rabattkode gir 15% rabatt på Ray-Ban briller med styrke!

Utløper om 2 dager
Eksklusiv rabattkode
Eksklusiv Amor.no rabattkode

Eksklusiv! 20% rabatt på ALLE ordinære lagervarer

Utløper 31 Oktober
Vis flere lignende tilbud

Om MyHeritage

Innholdsfortegnelse

 • 01
  Utforsk din historie rimeligere med MyHeritage rabattkode
 • 0
  Vanlige spørsmål
 • Utforsk din historie rimeligere med MyHeritage rabattkode

  MyHeritage er et israelsk selskap som har bidratt til at mange tusen mennesker verden over har lært mer om hvor de kommer fra og hvem de er gjennom slektens historie. Bruker du MyHeritage rabattkode, blir det billigere for deg å ta et dypdykk i din historie. Tjenesten er veldig enkel å bruke, og du kan få tilgang på mange historiske dokumenter som forteller mer om slekten din og hva de gjorde. Mange mennesker har også opplevd å komme i kontakt med gjenlevende slektninger som de enten hadde mistet kontakten med eller som de ikke engang var klar over fantes.

  For å lære mer om din slektshistorie får du en egen konto hos MyHeritage hvor all informasjon samles og blir tilgjengelig. Du betaler en sum for å sende inn prøver av ditt DNA og for å være medlem her, og det er her det lønner seg å bruke MyHeritage rabattkode. Skulle du ikke finne noen rabattkode hjelper det at du kan prøve tjenesten gratis i hele 14 dager. Du kan også innen prøveperioden avslutte kontoen din uten at det koster deg noe. I prøveperioden vil du også ha tilgang til mange av de tjenestene som utgjør MyHeritage.

Vanlige spørsmål

Fanny Söderlund
Innehållsansvarig
Fanny sørger for at Dagbladet rabattkoder blir oppdatert med relevant og godt innhold for både besøkende og nettbutikker. Hun jobber med SEO og digital kommunikasjon og har studert økonomi og markedsføring ved Stockholm Business School og Berghs School of Communication.

Flere butikker med lignende produkter

Se flere butikker

Kopier koden / Gå til kassen

 
  Kopier
rabattkode
Koden er kopiert!
Gå til
Fungerte koden?