Innhold Innhold

NAKD rabattkode 2023

Vår vurdering 5/5
På denne siden viser vi gjeldende NAKD rabattkoder og tilbud, slik at du kan handle stilig mote til en lavere pris. Vi oppdaterer hele tiden med nye rabatter, salg og kampanjer fra NAKD, så hold deg oppdatert med oss ​​på Dagbladet rabattkoder. Handle billig mote - hos oss finner du alle rabatter samlet på ett sted!

Gyldige NAKD rabattkoder Juni 2023

De fleste nye rabattkoder hos NAKD
På mandagar publiserer NAKD i gjennomsnitt 65% flere rabattkoder enn resten av dagene.
Mest rabatt hos NAKD
Søndagar er dagen med høyest gjennomsnittlig rabatt på tilbud fra NAKD.

Lignende tilbud

Beste alternativet til NAKD basert på sortimentet.
Nelly rabattkode

15% rabatt ved registrering av nyhetsbrev!

Utløper 31 Mai 2024

Kjoler - opptil 70% rabatt hos Nelly!

Utløper 31 Desember

Tilbehør - nå opptil 70% rabatt i Outleten!

Utløper 31 Desember
Vis flere lignende tilbud

Om NAKD

Innholdsfortegnelse

 • 01
  NAKD rabattkode
 • 02
  Gjør et kupp på moteklær med NAKD rabattkode
 • 03
  Handle moteklær og tilbehør med NAKD rabattkode
 • 04
  Gjør et kupp på moteklær med NAKD rabattkode
 • 05
  Slik bruker du din NAKD rabattkode
 • 06
  Handle inspirasjon fra NAKD sin Instagram
 • 0
  Vanlige spørsmål
 • NAKD rabattkode

  Alle kvinner ser etter grunner til å fylle opp garderoben sin med nye, fine klær som får en til å føle seg vakker og stilig, og hva kan vel være en bedre grunn til shoppe enn en NAKD rabattkode? Hos NAKD finner du moteklær til damer som passer til alle sesonger.

  Hos NAKD finner du alt du trenger av klær og sko til hverdag, jobb, fest og avslapping. Trenger du nye klær til høstgarderoben din, finner du lune gensere og deilig strikk hos NAKD. Du kan benytte deg av en aktiv NAKD rabattkode uansett hva du legger i handlekurven. Du er derfor garantert å spare penger på kjøpet ditt. Du vil alltid finne en oversikt over dine rabattkoder her, og du bruker dem ved å aktivere dem i kassen når du er ferdig med å handle og klar til å betale.


 • Gjør et kupp på moteklær med NAKD rabattkode

  Trenger du å gjøre garderoben din klar for høst og vinter, finner du et stort og varierende utvalg av yttertøy som du kan bruke din NAKD rabattkode på. Da blir sluttsummen på kjøpet ditt ekstra fordelaktig. Du finner både varme boblejakker og moteriktige høstkåper, og skulle du ikke finne noe til deg selv, vil du helt klart finne mange flotte gaver.

  NAKD er en nettbutikk som selger et stort utvalg av moteklær samt sko, vesker og annet tilbehør til damer. Bestiller du klær hos NAKD får du ekspresslevering og frakten vil alltid være gratis. NAKD er i tillegg opptatt av miljøet, og derfor får du gratis klimakompensert frakt og eventuell retur.


 • Handle moteklær og tilbehør med NAKD rabattkode

  Hos NAKD handler alt om moteklær og det riktige tilbehøret til damer. Her kan du kjøpe klær av alle varianter, stiler, størrelser og sesonger. I tillegg finner du et stort utvalg av sko, vesker og tilbehør, som smykker. Uansett hva du måtte trenge og ønske deg kan du bruke din NAKD rabattkode neste gang du handler.

  Det fantastiske med at NAKD har et enormt utvalg av moteklær og tilbehør til damer er at du finner alt du måtte trenge samlet på et sted. Enten du trenger nye jakker til vinteren, gode høstsko eller en fin kjole til sommeren vil du finne det hos NAKD. NAKD er også den perfekte nettbutikken til gaveshopping til familie og venninner. Husk din NAKD rabattkode, slik at du sparer penger på ditt neste kjøp. Her er noen kategorier du kan handle fra:

  • Most wanted
  • Nyheter
  • Sko og vesker

 • Gjør et kupp på moteklær med NAKD rabattkode

  Vi trenger klær til absolutt alle anledninger. Enten vi skal på jobb, ut å reise eller dra på fest trenger vi klær som passer til anledningen og får oss til å føle oss vakre og klare for hva som helst. Av og til er det også bare deilig å kunne fornye garderoben sin med nye farger og stiler. 

  Da kommer en NAKD rabattkode godt med slik at du kan gjøre et skikkelig kupp på moteklær og alt av tilbehør som får deg til å skinne. Velger du å kjøpe klær herfra finner du kjente merker som:

  • Calvin Klein
  • Defacto
  • Eastpak
  • Fila

 • Slik bruker du din NAKD rabattkode

  Det er kjempeenkelt å benytte seg av din NAKD rabattkode. Alt du gjør er å handle det du ønsker på NAKD sin hjemmeside, og når du er klar for å betale legger du inn rabattkoden i kassen før du bekrefter bestillingen din. Da vil du se at sluttsummen har blitt lavere, og det er et gledelig syn for alle som elsker å handle klær!

 • Handle inspirasjon fra NAKD sin Instagram

  Handle inspirasjon fra NAKD sin Instagram

  NAKD selger klær og tilbehør fra en rekke kjente motemerker, og de sprer også mye inspirasjon til hvordan du kan style de ulike klærne gjennom sin konto på Instagram. Blir du inspirert, kan du gå inn å handle klærne og tilbehørene som blir postet på kontoen deres og som du likte. Du kan rett og slett på en enkel måte skaffe deg looken til NAKD sine modeller. Kanskje finner du også inspirasjon til helt nye klesstiler som du ønsker å teste ut?

Vanlige spørsmål

 • 1. 💵 Hvilken NAKD rabattkoder er gjeldende akkurat nå?

  Spar penger på kjøpet med nedenstående NAKD rabattkoder og tilbud:

 • 2. ✅ Hvor mange NAKD rabattkoder og tilbud er aktuelle akkurat nå?

  Akkurat nå er det 2 aktive tilbud på NAKD.
  Spar penger i Juni 2023 - Hos oss finner du alltid de beste rabattkodene.

 • 3. Hva koster frakten hos NAKD?

  NAKD tilbyr alltid gratis frakt uansett hvor lite eller mye du bestiller for. I tillegg tilbyr de klimakompensasjon for frakten, noe som også er gratis. Det skal med andre ord ikke være dyrere enn nødvendig å handle hos NAKD. Det er også helt gratis å skulle returnere varer om du har behov for det.

 • 4. Hvordan kommer jeg i kontakt med NAKD kundeservice?

  Det er ikke vanskelig å komme i kontakt med NAKD sin kundeservice om du trenger hjelp med dine ordre, NAKD rabattkode eller bare har generelle spørsmål. De har en egen FAQ-side med svar på ofte stilte spørsmål, og du kan i tillegg sende inn et kontaktskjema som du finner på nettsiden deres. Bare klikk på «hjelp» nederst på hovedsiden også får du svar på det du trengte.


Fanny Söderlund
Innehållsansvarig
Fanny sørger for at Dagbladet rabattkoder blir oppdatert med relevant og godt innhold for både besøkende og nettbutikker. Hun jobber med SEO og digital kommunikasjon og har studert økonomi og markedsføring ved Stockholm Business School og Berghs School of Communication.

Flere butikker med lignende produkter

Kopier koden / Gå til kassen

 
  Kopier
rabattkode
Koden er kopiert!
Gå til
Fungerte koden?