Innhold Innhold

Nike rabattkode 2021

Nike er en gigant innenfor klesproduksjon, spesielt når det kommer til sportstøy, og med en Nike rabattkode kan du kjøpe kvalitetsklær til kvinner, menn og barn til en riktig hyggelig pris. Hos Nike finner du både treningstøy og komfortable hjemmeklær samt flotte sko og deilig yttertøy.Slagordet til Nike er «Just do it», og det samme bør du tenke når du skal kjøpe klær fra Nike. Dette gjelder spesielt når du har råflott Nike rabattkode, som gjør at du kan spare mye penger på det du bestiller. På vår side finner du alltid et oppdatert utvalg av rabattkoder. De er også testet mot Nike sitt utvalg.

Gyldige Nike rabattkoder Oktober 2021

Lignende tilbud

Eksklusiv rabattkode
Beste alternativet til Nike basert på sortimentet.
Eksklusiv Amor.no rabattkode

Eksklusiv! 20% rabatt på ALLE ordinære lagervarer

Utløper 31 Oktober
Proteinfabrikken rabattkode

Meld deg på nyhetsbrevet og få 15% rabatt!

Utløper 30 September 2022
Skistart rabattkode

Akkurat nå! 15% rabatt på et kjøp

Utløper 28 Mai 2022
Vis flere lignende tilbud
De fleste nye rabattkoder hos Nike
På onsdagar publiserer Nike i gjennomsnitt 19% flere rabattkoder enn resten av dagene.
Mest rabatt hos Nike
Søndagar er dagen med høyest gjennomsnittlig rabatt på tilbud fra Nike.

Om Nike

Innholdsfortegnelse

 • 01
  Spar penger på din shopping med Nike rabattkode
 • 02
  Kjøp klær til hele familien med Nike rabattkode
 • 03
  «Just do it» med en Nike rabattkode
 • 04
  Slik bruker du din Nike rabattkode
 • 05
  Bli inspirert av Nike sine flotte motebilder
 • 06
  Nike tilbyr gratis frakt til alle medlemmer
 • 07
  Kundeservice svarer på alle dine spørsmål om Nike rabattkode
 • 0
  Vanlige spørsmål
 • Spar penger på din shopping med Nike rabattkode

  Nike sitt formål er å selge moteriktig treningstøy og annet komfortabelt og stilig hverdagsplagg til hele familien for en billig pris. Denne moten blir enda billigere når du benytter deg av din Nike rabattkode. Det kan hende at du skal handle til deg selv og/eller familien din uten at det foreligger en rabattkode du kan benytte deg av. Da kan du trøste deg med at det likevel er mulig å spare penger på shoppingen din hos Nike.

  Nike har en egen salgskategori hvor du finner klær og sko på tilbud til damer, herrer og barn. Her vil du alltid finne mye spennende året rundt.

  Du kan også finne flere rabatter og tilbud på produkter fra Nike hos Nelly og Nly Man.

 • Kjøp klær til hele familien med Nike rabattkode

  Hos Nike kan du kjøpe flotte klær til hele familien. Du finner treningstøy som egner seg til alle treningsformer samt solide og støttende treningssko. Er du glad i å være ute, har også Nike ytterklær som holder deg varm og komfortabel i all slags vær. Du vil også finne mye fint til barn helt ned i spedbarnsalderen. Nike lager kvalitetssikre og tøffe hverdagsklær til barn som elsker å være aktive. Selv til spedbarn finner du små og kjempesøte treningssneakers. Med Nike rabattkode kan du handle klær kjempebillig til hele familien din.

  Du finner også mange flotte gaver og gaveideer hos Nike, og dette kan du selvfølgelig også bruke din Nike rabattkode på. Hvor kult er det ikke å spare penger og samtidig gjøre andre glade? Hos Nike kan du handle fra disse kategoriene:

  • Nyheter
  • Herre
  • Dame
  • Barn
  • Gaver
  • Salg

 • «Just do it» med en Nike rabattkode

  Sitter du og lurer på om du skal handle nye klær til deg og familien? «Just do it»! Vi trenger alle å fornye garderoben vår til tider, og med en Nike rabattkode trenger du ikke å ha dårlig samvittighet for å shoppe litt. Denne rabattkoden gir deg nemlig et kjempefint avslag på alt det du handler hos Nike. Nike er et merke i seg selv, og derfor kan du være sikker på at alt det du kjøper er ment til å vare lenge. Treningstøyet er så kult og behagelig at du også kan bruke det til hverdags. 

 • Slik bruker du din Nike rabattkode

  Det er enkelt å bruke en aktiv Nike rabattkode. Alt du trenger å gjøre er å legge det du trenger eller ønsker til garderoben i handlekurven din. Deretter legger du inn den informasjonen de ber om, og skriver inn rabattkoden i feltet som er satt av til dette. Da ser du med en gang at sluttsummen blir lavere. Deretter er det bare å vente på at klærne kommer hjem til deg.

 • Bli inspirert av Nike sine flotte motebilder

  Både på Nike sin hjemmeside og i deres sosiale medier kan du la deg inspirere av flotte bilder. Motebildene viser deg hvordan du kan style de ulike antrekkene som du kan få kjøpt hos Nike. Selv om Nike i all hovedsak selger treningstøy, er det ingen grunn til at disse klærne skal være uinspirerende. Kanskje finner du også masse inspirasjon til å begynne å trene eller holde treningsmotivasjonen i gang?

 • Nike tilbyr gratis frakt til alle medlemmer

  Etter at du har bekreftet din bestilling vil det ikke ta lang tid før du har mottatt klærne dine fra Nike. Normalt er leveringstiden på noen virkedager, men i perioder med stor pågang kan det forekomme noen forsinkelser. Uansett kan du stole på at du ikke skal vente lenger enn nødvendig på å få klærne du trenger og ønsker deg. Nike tilbyr alle sine medlemmer gratis frakt uansett hvor mye eller lite de bestiller. Er du ikke medlem, kan du helt gratis bli det før du bekrefter bestillingen din.

 • Kundeservice svarer på alle dine spørsmål om Nike rabattkode

  Har du spørsmål eller lurer du på noe relatert til din Nike rabattkode, kan du alltid ta kontakt med Nike sin kundeservice. Du kan ringe og sende e-post, men husk at du må kommunisere med dem på engelsk. Kundeservice holder åpent mandag til lørdag fra klokken 21.00-06.00. Sender du en e-post tar det ca. fem virkedager å få svar med mindre det er stor pågang.

Vanlige spørsmål

Fanny Söderlund
Innehållsansvarig
Fanny sørger for at Dagbladet rabattkoder blir oppdatert med relevant og godt innhold for både besøkende og nettbutikker. Hun jobber med SEO og digital kommunikasjon og har studert økonomi og markedsføring ved Stockholm Business School og Berghs School of Communication.

Flere butikker med lignende produkter

Se flere butikker

Kopier koden / Gå til kassen

 
  Kopier
rabattkode
Koden er kopiert!
Gå til
Fungerte koden?