Innhold Innhold

Norli rabattkode 2021

Vår vurdering 4/5
Her kan du finne din Norli rabattkode hos den store bokhandelen med et enormt utvalg av bøker, spill, hobbyartikler m.m. Hos oss kan du være sikker på at du får de beste tilbudene, og alle Norli rabattkoder er testet på hjemmesiden Norli.no. I tillegg oppdaterer vi siden med nye rabattkoder hver dag. Fordelene med å bruke en rabattkode fra oss er at du kan får en bedre pris på alle eller deler av det store utvalget i Norlis egen nettbutikk. Så oppdater bokhylla og finn masse inspirasjon med våre rabattkoder!

Gyldige Norli rabattkoder Desember 2021

De fleste nye rabattkoder hos Norli
På mandagar publiserer Norli i gjennomsnitt 28% flere rabattkoder enn resten av dagene.
Mest rabatt hos Norli
Tirsdagar er dagen med høyest gjennomsnittlig rabatt på tilbud fra Norli.

Lignende tilbud

Beste alternativet til Norli basert på sortimentet.
Bladkongen rabattkode

NÅ! 2 filmer fra SF Anytime for kun 49kr

Utløper 31 Desember

Julegaveabonnement: Spar opptil 90%

Utløper 19 Desember

Akkurat nå! Opptil 78% rabatt på Hjemmet

Utløper 19 Desember
Vis flere lignende tilbud

Om Norli

Innholdsfortegnelse

 • 01
  Smart shopping med Norli rabattkode
 • 02
  Bli inspirert med en Norli rabattkode
 • 03
  Trygge kjøp med Norli rabattkode
 • 04
  Slik bruker du en Norli rabattkode
 • 05
  Stort utvalg til hele familien
 • 06
  Få bøker rett i postkassen
 • 07
  Norlis kundeservice og åpningstider
 • 0
  Vanlige spørsmål
 • Smart shopping med Norli rabattkode

  Med en Norli rabattkode kan du handle romaner, barnebøker, spill, hobbyutstyr, skolesekker og mye mer til rabatterte priser. Med en Norli rabattkode kan du få redusert pris på hele eller deler av utvalget i deres nettbutikk. Norli har i tillegg en egen kundeklubb som gir deg mange gode medlemstilbud og fordeler i løpet av året. Melder du deg inn, så får du automatisk nyhetsbrevet og er først ute til å benytte deg av salg og spesialtilbud. Blir det mye skjermtid i familien? Norli har et enormt utvalg bøker og spill til familien, bli inspirert til aktiviteter dere kan gjøre sammen, eller finn din nye favorittroman. Instagramkontoen deres for ytterligere inspirasjon finner du her: https://www.instagram.com/norli_bokhandel/.

 • Bli inspirert med en Norli rabattkode

  Norli har eksistert i 130 år og forsynt nordmenn med bøker og underholdning like lenge. Kjeden har et enormt utvalg av skjønnlitteratur, fagbøker, spill, hobbyartikler, kalendere og kontorrekvisita. Uansett hva du er på jakt etter, om det er gaver til dine nærmeste, inspirerende kokebøker eller skolebøker, så finner du det hos Norli. Med en Norli rabattkode kan du få varene til en rimeligere pris og kanskje unne deg litt ekstra. Norlis utvalg av tegne- og malesaker til barn holder høyeste kvalitet og du kan være sikker på at produktene er trygge i bruk. Sortimentet hos Norli strekker seg fra 0–99 år, men du finner sikkert noe til eventuelle100-åringer også! Så la vinteren komme med gode tilbud og nye innendørsaktiviteter for hele familien.

  Hos Norli kan du bl.a. handle:

  • Bøker
  • Tegne og malesaker
  • Hobbyartikler
  • Spill og leker
  • Kalendere

 • Trygge kjøp med Norli rabattkode

  Våre Norli rabattkoder gjelder kun for bruk i Norlis egne nettbutikker, og gir deg eksklusive rabatter på deres populære produkter. Her finner du et stort utvalg av både nyheter og tidligere utgivelser med gode rabatter. Ved å benytte deg av Norli rabattkode kan du få avslag i prisen på alle eller enkeltvarer. Når du handler direkte fra Norli.no kan du føle deg sikker på at du mottar deres kvalitetsprodukter, sendt direkte fra Norlis varelager. Legg merke til Norlis utvalg av skjønnlitteratur, men også hobbybøker, tegne og malesaker, samt utstyr til skolestart.

  • Faber Castell
  • Play-Doh
  • Moleskin
  • Lego

 • Slik bruker du en Norli rabattkode

  Klikk på Norli rabattkode her på våre sider, og en kode vil automatisk dukke opp i det grønne feltet. Kopier koden eller ta et bilde av den. Klikk deg så videre til butikken. Når du har lagt varene dine i handlekurven, går du videre til kassen og klikker på «Jeg har en rabattkode» under prisinformasjonen. Ditt prisavslag blir da synlig før du går videre til betaling. Her får du også mulighet til å melde deg inn i kundeklubben, for ytterligere tilbud.

 • Stort utvalg til hele familien

  I Norlis enorme utvalg vil du finne noe for enhver smak og interesse. Om du sluker romaner, liker å finne inspirasjon i kokebøker, vil lese mer om Norges nasjonalparker, finne et spill som passer for hele familien eller har en liten kunstnerspire hjemme, så finner du det du trenger og veldig mye mer i Norlis nettbutikk. Kanskje er du på utkikk etter en helt spesiell gave, og da kan Norlis nettbutikk inspirere deg til å finne den perfekte gaven til din venn eller en i familien. Kjøp gaver med mening og innhold hos Norli-kjeden. De tidløse notatbøkene fra Moleskin er populære hos mange og hos Norli finner du et godt utvalg av disse, men også gavepapir, kort og kontorrekvisita. Ta også en titt på Bladkongen hvor du finner et stort utvalg av blader for hele familien.

 • Få bøker rett i postkassen

  Norli tilbyr gratis levering med Posten ved bestillinger over 300 kr. I tillegg tilbyr de levering med Helthjem, som betyr at du kan få varene dine levert rett hjem i postkassen, ofte med avisbudet, seks dager i uken. Her kan du også velge ekspresslevering og få varene hjem veldig raskt. Valgene gjør du i kassen, hvor du klikker på det leveringsalternativet som passer deg best. Du har angre- og returrett på 14 dager i henhold til kjøpsloven.

 • Norlis kundeservice og åpningstider

  Norli har stort fokus på god kundeservice, og er parat til å svare på dine spørsmål om Norli rabattkode eller andre ting i åpningstiden. Hele Norli-kjeden og nettbutikken legger opp til en hyggelig og inspirerende handel, og skulle du ha noen spørsmål, kontakter du kundeservice enkelt via e-post internett@norli.no. Du kan også finne telefonnummeret til din nærmeste butikk på hjemmesiden. Her er det også en omfattende FAQ med svar på de fleste spørsmålene du måtte ha.

Pontus Wiehager
Produktsjef
Pontus er produktsjef for Dagbladet Rabattkoder som betyr at jeg er ansvarlig for både utseendet og innholdet på nettstedet. Jeg elsker en god rabattkode og kjøper i utgangspunktet aldri til full pris.

Flere butikker med lignende produkter

Kopier koden / Gå til kassen

 
  Kopier
rabattkode
Koden er kopiert!
Gå til
Fungerte koden?