Innhold Innhold

Pierre Robert rabattkode 2022

Vår vurdering 5/5
Trenger du å bygge opp din basisgarderobe, vil du elske denne Pierre Robert rabattkoden som gir deg ekstra hyggelige priser på basisklær og undertøy av høy kvalitet. Hos Pierre Robert finner du vakre kleskolleksjoner til damer, herrer og barn, og det meste av klærne er laget av behagelig ull som er skreddersydd for nordiske forhold. Få Pierre Robert rabattkode fra oss i dag og spar penger på mote online!

Gyldige Pierre Robert rabattkoder November 2022

De fleste nye rabattkoder hos Pierre Robert
På mandagar publiserer Pierre Robert i gjennomsnitt 32% flere rabattkoder enn resten av dagene.
Mest rabatt hos Pierre Robert
Torsdagar er dagen med høyest gjennomsnittlig rabatt på tilbud fra Pierre Robert.

Lignende tilbud

Beste alternativet til Pierre Robert basert på sortimentet.
Nelly rabattkode

15% rabatt ved registrering av nyhetsbrev!

Utløper 31 Mai 2024
NAKD rabattkode

20% rabatt når du abonner på NA-KD's nyhetsbrev!

Utløper 31 Desember

Kjoler - opptil 70% rabatt hos Nelly!

Utløper 31 Desember 2023
Vis flere lignende tilbud

Om Pierre Robert

Innholdsfortegnelse

 • 01
  Handle mote billig med Pierre Robert rabattkode
 • 02
  Hold deg komfortabel og varm med Pierre Robert rabattkode
 • 03
  Spar penger på mote for hele familien
 • 04
  Kjøp Jenny Skavlan inspirerte basisplagg med Pierre Robert rabattkode
 • 05
  Slik aktiverer du din Pierre Robert rabattkode
 • 06
  Kjøp basisplagg på salg og tilbud hos Pierre Robert
 • 0
  Vanlige spørsmål
 • Handle mote billig med Pierre Robert rabattkode

  Handle mote billig med Pierre Robert rabattkode

  Hos Pierre Robert finner du klær til hele familien. Enten du trenger ull til vinteren, nytt undertøy eller sportstøy, kan du bruke din Pierre Robert rabattkode slik at kjøpet ditt blir enda billigere. Med klær fra Pierre Robert kan du gå fra treningssenteret til en kveld ute med familien på et blunk. Du finner alltid oppdaterte oversikter over gjeldende rabattkoder her. Husk å aktiver dem i kassen før du bekrefter bestillingen din.

 • Hold deg komfortabel og varm med Pierre Robert rabattkode

  Pierre Robert er et designmerke som designer basisplagg av høy kvalitet. Disse plaggene egner seg utmerket til nordiske forhold, og de tar også ekstra hensyn til miljøet. Butikken selger klær med skandinavisk design til Norge, Sverige og Finland, og eier flere andre motemerker.

  Har du barn i barnehagen, vil du elske ulltøyet fra Pierre Robert. Da vet du at barna dine holder seg varme hele dagen selv i aktiv utelek og at klærne tåler en røff behandling. Ulltøyet til damer og herrer er også super fine og komfortable, og de kan med fordel brukes året rundt. Pierre Robert er spesielt kjent for å designe vakkert undertøy, og det beste er at alt kan kjøpes med en flott Pierre Robert rabattkode.

  Bestiller du klær for en verdi av 600 kr eller mer får du gratis hjemlevering. De har også salg enkelte tider av året, der du kan gjøre gode kupp. Det er ikke noe problem å finne mye man vil ha der, spesielt ikke når man kan benytte Pierre Robert rabattkode.

 • Spar penger på mote for hele familien

  Spar penger på mote for hele familien

  Pierre Robert er den ledende undertøysleverandøren i Norge, og de selger også basisplagg for kvinner, herrer og barn. Pierre Robert blander komfort med nordisk stil, og klærne de lager holder deg varm og komfortabel gjennom alle årstidene. Du kan bruke din Pierre Robert rabattkode til å kjøpe enkle plagg eller hele kolleksjoner.

  Pierre Robert er opptatt av bærekraft og derfor kan du bruke din Pierre Robert rabattkode til å kjøpe basisplagg og undertøy av god kvalitet som holder lenge til en ekstra hyggelig pris. Siden plaggene holder seg godt egner de seg spesielt bra for barn i alle aldere som elsker å være aktive ute. Hos Pierre Robert kan du handle fra disse kategoriene:

  • Dame
  • Mann
  • Barn
  • Kolleksjoner

  Du kan også finne flere rabatter og tilbud på undertøy og mote hos Nelly och Nly Man.

 • Kjøp Jenny Skavlan inspirerte basisplagg med Pierre Robert rabattkode

  Norges redesign dronning Jenny Skavlan samarbeider ofte med Pierre Robert om å lage tidløse kolleksjoner som passer til alle anledninger. Du finner et stort utvalg av både undertøy og basisplagg i ren, svanemerket ull, og med Pierre Robert rabattkode kan du kjøpe disse lekre plaggene til en mye billigere pris. 

  Dette er et svært godt valg om du skal oppdatere garderoben din. Alle garderober bør inneholde basisplagg fordi da har du alltid noe å ha på deg, og basisplagg kan kombineres med svært mye. De kan både piffes opp eller tones ned alt avhengig av anledningen. I tillegg til Jenny Skavlan kolleksjonen finner du også andre kolleksjoner hos Pierre Robert som:

  • Yogaklær
  • Mammaklær
  • Web Exclusives
  • Jenny Skavlan og PR

 • Slik aktiverer du din Pierre Robert rabattkode

  Slik aktiverer du din Pierre Robert rabattkode

  Det er veldig lettvint å benytte seg av din Pierre Robert rabattkode. Alt du gjør er å handle det du ønsker på Pierre Robert sin hjemmeside, og når du er klar for å betale legger du inn rabattkoden i kassen før du bekrefter bestillingen din. Da vil du se at sluttsummen har blitt lavere, og det er et flott syn for alle som ønsker eller trenger å fylle garderoben med tidløse plagg og undertøy.

 • Kjøp basisplagg på salg og tilbud hos Pierre Robert

  Pierre Robert har mange lekre kolleksjoner, og de kjører ofte salg og tilbud på utvalgte produkter hvor du har muligheten til å gjøre noen skikkelig kupp. Alt som er på salg vil du finne i tilbud - og salg-kategorien, så det er veldig enkelt å følge med. Melder du deg på nyhetsbrevet til Pierre Robert vil du også motta påminnelser på når det er salg og tilbud på spesielle merker eller hele sortimentet.

Vanlige spørsmål

 • 1. 💵 Hvilken Pierre Robert rabattkoder er gjeldende akkurat nå?

  Spar penger på kjøpet med nedenstående Pierre Robert rabattkoder og tilbud:

 • 2. ✅ Hvor mange Pierre Robert rabattkoder og tilbud er aktuelle akkurat nå?

  Akkurat nå er det 3 aktive tilbud på Pierre Robert.
  Spar penger i November 2022 - Hos oss finner du alltid de beste rabattkodene.

 • 3. Hvor lang tid tar leveransen fra Pierre Robert?

  Pierre Robert tilbyr flere ulike leveringsmåter, og med alle metodene tar det 1-3 virkedager før du har mottatt klærne du har bestilt. Det kan riktignok forekomme forsinkelser, men da vil du få en beskjed skulle det gjelde varene du har bestilt.

 • 4. Hva koster frakten hos Pierre Robert?

  Pierre Robert kjører en fast, lav fraktkostnad, men bestiller du varer over en viss sum og velger Helt Hjem som leveringsmetode er frakten inkludert i bestillingen din.

 • 5. Hvordan kommer jeg i kontakt med Pierre Robert kundeservice?

  Nederst på hjemmesiden til Pierre Robert finner du kontaktinformasjonen om du skulle trenge hjelp eller må svar på noen spørsmål, inkludert spørsmål om din Pierre Robert rabattkode. Du kan ringe, ta kontakt i chaten eller sende e-post. Pierre Robert har også en FAQ-side med svar på ofte stilte spørsmål, her vil du finne mye nyttig informasjon.

Filip Svensson
Journalist
Filip er en av forfatterne av Expressen-rabattkoder. Han har tidligere jobbet med det redaksjonelle innholdet i forskjellige sammenligningstjenester og som reporter i avisen Enköpings-posten.

Flere butikker med lignende produkter

Kopier koden / Gå til kassen

 
  Kopier
rabattkode
Koden er kopiert!
Gå til
Fungerte koden?