Innhold Innhold

Proteinfabrikken rabattkode 2022

Vår vurdering 4/5
Med en Proteinfabrikken rabattkode kan du kjøpe proteinpulver til en langt billigere pris enn hva du originalt måtte ha betalt. Hos Proteinfabrikken finner du en mengde ulike proteinpulvere og annet kosttilskudd for deg som trener og ønsker å gi kroppen alt det den trenger. Proteinpulver vil gi kroppen ekstra med næring, og dette er spesielt viktig for deg som trener på toppnivå eller for deg som ønsker å bygge muskler.Vi oppdaterer vårt utvalg av rabattkoder daglig, og tester dem selv mot utvalget. Med en Proteinfabrikken rabattkode fra oss kan du selv se hvor mye du sparer på din handel.

Gyldige Proteinfabrikken rabattkoder Desember 2022

De fleste nye rabattkoder hos Proteinfabrikken
På søndagar publiserer Proteinfabrikken i gjennomsnitt 53% flere rabattkoder enn resten av dagene.
Mest rabatt hos Proteinfabrikken
Torsdagar er dagen med høyest gjennomsnittlig rabatt på tilbud fra Proteinfabrikken.

Lignende tilbud

Beste alternativet til Proteinfabrikken basert på sortimentet.
Bonprix rabattkode

20% rabatt for nye kunder + fri frakt!

Utløper 30 September 2023
Coverbrands rabattkode

30% rabatt* på valgfri vare!

Utløper 31 Desember
ExtremeFitness rabattkode

Meld deg og få 10% rabatt på alle produkter!

Utløper 31 Oktober 2023
Vis flere lignende tilbud

Om Proteinfabrikken

Innholdsfortegnelse

 • 01
  Handle proteinpulver rimeligere med Proteinpulver rabattkode
 • 02
  Gjør et kupp på proteinpulver med Proteinfabrikken rabattkode
 • 03
  Oppdag en mengde varemerker med Proteinfabrikken rabattkode
 • 04
  Slik bruker du din Proteinfabrikken rabattkode
 • 05
  Bli inspirert av Proteinfabrikken sitt magasin
 • 06
  Proteinfabrikken tilbyr rask og billig frakt
 • 07
  Kundeservice svarer på dine spørsmål om Proteinfabrikken rabattkode
 • 0
  Vanlige spørsmål
 • Handle proteinpulver rimeligere med Proteinpulver rabattkode

  Det fine med din Proteinfabrikken rabattkode er selvfølgelig at du kan bruke den på alt nettbutikken selger, og det er ganske mye spennende og forskjellig. Skulle du ikke finne en aktuell Proteinfabrikken rabattkode akkurat når du skal handle, trenger du ikke å fortvile. Det finnes også andre muligheter for å gjøre rimelige kjøp.

  Proteinfabrikken kjører nemlig ofte salg og pakketilbud på utvalgte produkter og varer, og her vil det lønne seg å slå til. Melder du deg på Proteinfabrikken sitt nyhetsbrev, vil du få meldinger rett i innboksen om når det er salg og kampanjer.

 • Gjør et kupp på proteinpulver med Proteinfabrikken rabattkode

  Hos Proteinfabrikken finner du alt du måtte trenge for å støtte opp om din aktive livsstil. Du kan bruke din Proteinfabrikken rabattkode på å få avslag på kosttilskudd, matvarer, treningstilbehør og mye mer spennende. Innenfor matvarer finner du produkter innen bakverk, pålegg, godteri og snacks, oljer, tørket kjøtt, sauser og mye annet godt. Matvarene du får kjøpt hos Proteinfabrikken inneholder mye proteiner, og er et godt valg for deg som trener mye i hverdagen.

  Hos Proteinfabrikken kan du også kjøpe tøffe og motiverende treningsklær til herrer og damer. Treningstøyet passer for både styrketrening og kondisjonstrening, og de er også generelt komfortable å bruke hjemme som kosetøy. Proteinfabrikken har også en outlet-store bare for treningstøy. Her finner du en mengde flotte og funksjonelle plagg. Innenfor kategorien treningstøy vil du også finne treningsbelter.

  Med din Proteinfabrikken rabattkode kan du kjøpe:

  • Kosttilskudd
  • Matvarer
  • Treningstilbehør
  • Treningstøy
  • Målsettinger

  Finner du ikke det du leter etter? I så fall kan du også sjekke ut våre Gymgrossisten rabattkoder og tilbud. 

 • Oppdag en mengde varemerker med Proteinfabrikken rabattkode

  Hos Proteinfabrikken handler alt om kvalitet. Skal du oppnå ønskede resultater av treningen din, er det viktig at det du spiser og bruker har en god nok kvalitet, slik at det gir deg og kroppen din akkurat det dere har et behov for. Derfor samarbeider Proteinfabrikken med en rekke kjente varemerker. På den måten kan du være sikker på at du får det beste av det beste.

  Det er ikke rent lite du finner hos Proteinfabrikken. Med andre ord er utvalget imponerende bra. Bruker du din Proteinfabrikken rabattkode kan du handle kjente varemerker til en billigere pris:

  • Din Helsemat
  • HPN
  • Kickup
  • SBD

 • Slik bruker du din Proteinfabrikken rabattkode

  Det er like enkelt å bruke din Proteinfabrikken rabattkode som det er å handle hos denne nettbutikken. Du legger bare det du trenger i handlekurven, og deretter går du videre til kassen. Velg betalingsmetode og legg inn rabattkoden i det feltet som er satt av til dette. Da vil du se at sluttsummen forandrer seg til et enda lavere tall. Det var det som trengtes!

 • Bli inspirert av Proteinfabrikken sitt magasin

  Proteinfabrikken har et helt eget magasin hvor du kan hente mye inspirasjon. I Magasinet kan du lese om treningstøy, hvordan du bruker proteinpulver og du finner også mange deilige og enkle oppskrifter på supersunn mat. Du vil også finne mye annen informasjon som kan komme godt med. Proteinfabrikken er en nettbutikk for alle mennesker som lever en aktiv hverdag, og med deres magasin skal Proteinfabrikken bidra med å støtte opp om en hverdag fylt med mye aktiviteter, trening og sunnhet.

  Magasinet blir ofte oppdatert, og her finner du videre blogginnlegg, artikler, tips og treningsprogrammer. Alt ligger fordelt inn i kategorier, så det er ikke noe problem å finne frem til det lesestoffet som du er interessert i.

 • Proteinfabrikken tilbyr rask og billig frakt

  Spiller du produkter og varer fra Proteinfabrikken trenger du ikke å måtte vente lenge på at bestillingen din ankommer deg. Vanligvis tar det ikke mer enn et par virkedager før pakken din er klar for henting eller er levert rett hjem til deg. Hver oppmerksom på at leveringstider kan variere litt ettersom hvor hen i Norge du bor, og om det er perioder med mye aktivitet. Proteinfabrikken opererer med en fast fraktkostnad i tillegg til utkjøringsgebyr, men bestiller du varer for over et bestemt beløp vil frakten være inkludert i kjøpesummen.

 • Kundeservice svarer på dine spørsmål om Proteinfabrikken rabattkode

  Har du spørsmål om din Proteinfabrikken rabattkode, kan du kontakte deres kundeservice. Du når dem både gjennom telefon, e-post og kontaktskjema. De har også en live chat. Du kan forvente å få raske svar på dine henvendelser.Vanlige spørsmål

Fanny Söderlund
Innehållsansvarig
Fanny sørger for at Dagbladet rabattkoder blir oppdatert med relevant og godt innhold for både besøkende og nettbutikker. Hun jobber med SEO og digital kommunikasjon og har studert økonomi og markedsføring ved Stockholm Business School og Berghs School of Communication.

Flere butikker med lignende produkter

Se flere butikker

Kopier koden / Gå til kassen

 
  Kopier
rabattkode
Koden er kopiert!
Gå til
Fungerte koden?